Oh Mother

וואו../images/Emo70.gif

הרגע סיימתי לראות
זה מתחיל דיי שייקי וגרוע, אבל מהבית השני ובמיוחד מהפזמון השני זה ממש משתפר ונהיה מדהיםםםםם
האיפור נראה פשוט זוועה...זוועה...זוועה...זוועה....ועוד זוועה
והשיער גם לא משו...מה הקטע של השטרודל על הראש?!
הצעקות שלה בסוף מעולות והסוף ממש ממש יפה
זה בהחלט לא בטופ10 של הקליפים שלה...אבל זה יותר טוב מכלום וזה גורם לי להתרגשות מטורפת לקראת הDVD

DAN1EL

New member
דעתי ../images/Emo97.gif

אני יודע שזה הופעה ויש את הקטע של שואו גדול מהחיים והכל - אבל הייתי רוצה שבשיר כזה אישי היא תלבש משהו קצת יותר פשוט וצנוע, כי כל הקטע של נערת הקרקס לא מתחבר לי עם השיר. ג'ינס וטי שירט היו עושים כאן את העבודה הרבה יותר טוב. הביצוע הווקאלי מעולה, הרבה יותר קל להתחבר לשיר כשהיא שרה אותו לייב. השיר? - טוב, הוא אף פעם לא היה מהפייבוריטים שלי מהאלבום. הוידיאו סך הכל? - סבבה. נקווה שיגיע גם ל-MTV.

DirrtyGirl

New member
היא מדהימה!

איזה עוצמה! איזה רגש
! אני כ"כ מחכה לDVD כבר!!!!!!!! וכמו שאמרו פה, זה הרבה יותר טוב מכלום.

2Dirrty4U

New member
יותר טוב מכלום ../images/Emo8.gif

תכלס זה טוב שהיא הוציאה את הוידיאו, זה גם קידום לDVD וגם לסינגל באירופה שמצליח לא רע שם... יש לי חברה בלונדון שאומרת שהשיר שם בטופ 10 של הפלייליסטים של הרדיו. וכמו שדניאל אמר הבגדים לא ממש קשורים... אגב מישהו יודע מאיפה ההופעה?

עדידי15

New member
שיר מדהים, הופעה מדהימה../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

וכריסטינה נראית מדהים. אהבתי

NoWords

New member
אהמ. אהמ.

ההתחלה חלשה. בהופעה שאני הייתי בה- היא התחילה יותר יפה מאשר פה... אבל ההמשך כ"כ טוב...
, היא צועקת יפהפה ויש לה פאוזות קטנות שמוסיפות עניין וקצת שונות מהמקור. לא יכולה לחכות לדיוידי שיצא. קליפ חמוד, הופעה יפה, נקווה שיקבל הרבה AIR PLAY. והיי! בהופעה שלי היא הייתה עם פחות תלתלים והייתה הרבה יותר יפה. [הוכחה
]

xgirl25

New member
האמת...

לא מלהיב
גם ההופעה לא חזקה והיא גם לא נראית טוב עם האיפור והתסרוקת האלה. בתמונה שנעמה שמה היא באמת נראית יותר טוב כי יש לה פחות תלתלים
אבל מילא זה, לא אהבתי איך שהיא שרה , לא יודעת למה בדיוק, זה נראה כאילו היא מחפפת. קשה להסביר.

shay08

New member
הופעה פשוט מצויינת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ביצוע מ-צ-ו-י-ין, ממש ממש ממש אהבתי, כריסטינה נראת גם מדהים, פשוט מושלם
מקווה שיצליח...... מחכה לDVD!!!!

xtina 4 ever

New member
אוקיי, לזה לא ציפיתי..../images/Emo12.gif ../images/Emo210.gif

חשבתי שתקופת B2B נגמרה כבר.. אממ..היא נראית נורא!
אבל הקליפ עצמו יצא חמוד. ברור לכולם שהשיר לא מיועד להצלחה.

וואו.../images/Emo99.gif

היא כזאת מדהימה, יפה, הכל!! ההתחלה באמת גרועה, אבל ההמשך, ווואו! מדהים!
(משהו שתמיד רציתי לדעת, בכל שיר יש מן קטע שבירה כזה, קטע שקט וכו'.. יש לזה שם?
)

למעלה