NEWS

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo41.gifNEWS../images/Emo41.gif

Brad Pitt transforms home for Jolie Friends of Brad Pitt have claimed that he is acting as if Angelina Jolie's adopted daughter Zahara Marley is his own child. The actor has completely transformed his Malibu mansion since Jolie moved in with him last month. "Brad's house no longer looks like a bachelor pad," one friend told the Sunday Mirror. "It's littered with potty seats and diapers. Brad has even child-proofed the house, too. He has bought safety locks for the kitchen cabinet doors and covers for the sockets. "He's head over heels in love with Angelina. And not just with Angelina but with Maddox and Zahara as well. "You would think he's Zahara's actual father. He went with Angelina to Ethiopia to collect her and he dotes on the little girl. If she makes one little noise, he's there to make sure she is OK. "Angelina's very protective of her children and who she allows to be in their lives. She's delighted at how Brad has slipped into the role as doting dad so easily. It hasn't been difficult for him at all as he pined for a family of his own for a long time. He's overjoyed that he's finally got it." http://www.digitalspy.co.uk/article/ds23257.html

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo41.gifאנג'לינה בהריון מבראד

Angelina Jolie pregnant with Brad's baby Angelina Jolie is rumoured to be expecting Brad Pitt's baby. . Sources close to the smitten couple claim the 'Tomb Raider' star moved into hunky Brad's Malibu mansion last month because she is pregnant with his child. A source is quoted in Britain's Sunday Mirror newspaper as saying: "They spend hours in the bedroom - she's a very sexual lady. They just don't seem to be able to get enough of each other. And word is she is now pregnant". Friends of the couple claim sexy Angelina only agreed to move into Brad's home with her two adopted children, Maddox and Zahara, because of the alleged pregnancy. The Hollywood heartthrob is reportedly so determined to make his lover's children feel comfortable he has splashed out a fortune on making his home child-friendly. A friend revealed: "Brad's house no longer looks like a bachelor pad. It's littered with potty seats and diapers Brad has even child-proofed the house, too He has bought safety locks for the kitchen cabinet doors and covers for the sockets "He's head-over-heels in love with Angelina And not just with Angelina but with Maddox and Zahara, as well. http://www.femalefirst.co.uk/celebrity/54532004.htm

תרגום לקטע 2

אנג'לינה ג'ולי נושאת את תינוקו של פיט שמועות טוענות כי ג'ולי בהריון עם ילדו של פיט. מקורות מקורבים לזוג המאוהב, מדווחים כי כוכבת "טומב ריידר" עברה לביתו של פיט במאליבו בחודש שעבר כיוון שהיא נושאת את ילדו. מקור אשר צוטט בעיתון "סאנדיי מירור" הבריטי דווח באומרו כי :"השניים נהגו לבלות שעות בחדר השינה - היא אישה מאוד מינית" (
) זה נראה כאילו הם אינם מסוגלים לבלות זמן בנפרד. והשמועה עכשיו אומרת שהיא בהריון". ידידים של הזוג טוענים כי אנג'לינה הסכימה לעבור לביתו של פיט עם ילדיה המאומצים, מדוקס וזהרה, אך ורק בגלל ההריון (או כביכול הריון) המפורסם. נאמר גם כי שובר הלבבות ההוליוודי, כל כך נחוש בדעתו לגרום לילדיה של אהובתו לחוש בנוח בביתו, עד שדאג להפוך את ביתו ליותר ידידותי לילדים. מקורב לבראד חשף גם כי "דירתו של בראד כבר לא נראית כמו דירת רווקים." "היא מלאה כולה בסירי לילה וחיתולים והוא אף דאג לרכוש מנעולים לארונות המטבח ומכסים לשקעי החשמל." "הוא מאוהב באנג'לינה מכף רגל ועד ראש ולא רק בה, אלא גם בילדיה המאומצים, מדוקס וזהרה" (טוב אז הייתי צריכה לכתוב את זה פעמיים, לא נורא חח)

טכנית כן.. אבל מה אני יודעת..

העיתונים האלה כנראה פשוט נהנים לשגע את כולם ומחפשים בכוח שיהיה להם איזה אייטם לכתוב עליו

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo26.gif

בראד רץ לג'ן בזמן שאנג'לינה מסדרת את החוק (תרגום מעפן יאללה)
BRAD RUNS TO JEN AS ANGELINA LAYS DOWN THE LAW Angelina Jolie has stunned Brad Pitt with a shocking ultimatum over their future together. In a showdown between Hollywood's hottest couple, the devoted mom told Brad that her children — Maddox, four, and six-month-old Zahara — will always be hers. It left the actor so distraught, sources say, that he reached out to estranged wife Jennifer Aniston for advice. According to a source close to Angelina, it was just one of a list of demands the 30-year-old made to Brad — even before his divorce to Aniston is finalized. Coming just weeks after Angelina moved into Brad's Malibu mansion with her children, it is the clearest sign yet that she has set her sights on the actor as her third husband. Said an insider: "Angelina has been married twice and she likes being married — it gives her a feeling of security. And she'd like her children to have a steady father figure. "The problem is, she's jumping the gun. Brad's probably still reeling from the collapse of his marriage to Jennifer. "He must have been stunned that Angelina had planned out everything she wants and needs out of a long-term, live-in relationship with him. He must have felt as if she was already assuming that they were headed for marriage — when Brad is still far away from committing." The source said that Brad, 41, was so taken back that he spoke to Jennifer about it — and she warned him not to sign any document Angelina prepares without consulting his lawyer first. "Jennifer has accepted that her marriage to Brad is over — but I think she still harbors deep resentment toward Angelina," said the source. "I bet she doesn't trust her and she can't want her and Brad to end up together." Angelina's demands also had to do with protecting her financial interests. According to the source, she is demanding that she will maintain at least one separate residence at all times of their "union" to use for "spiritual retreats and solitude." "Brad was probably very uneasy about this," said the source. "He's a real family man and believes in closeness. http://www.nationalenquirer.com/celebrity/63385

את הקטע השלישי אני אתרגם בהמשך

הייתי כבר באמצע שלו אבל די ניתקו אותי אתמול בברוטאליות מהמחשב אז הכל נמחק
:-\

FIRE GODDESS

New member
XD איזה באסה ../images/Emo6.gif פעם תירגמתי

ראיון מאוד ארוך וכבר עברתי את גבול השעה ואז המחשב נדפק העלה לי כל מיני פופ אפס וחירפן לי ותקע לי תמחשב ואז הייתי צכה לכבות אז הכל נמחק. לא חזרתי לתרגם את זה שוב..... אני איתך

ושוב תרגום לקטע 3!

בראד רץ לג'ן כשאנג'לינה מציבה את התנאים אנג'לינה ג'ולי הדהימה את בראד באולטימטום לגבי עתידם המשותף. האם המסורה, אמרה לבראד כי ילדיה, מדוקס בן הארבע וזהרה בת ה6 וחצי חודשים - תמיד יישארו ברשותה. הדבר השאיר את בראד כה מתוסכל, מקורות אומרים, עד שפנה אל גרושתו העתידית לבקשת עצה. לפי מקור המקורבב לאנג'לינה בת ה30, זהו רק תנאי אחד מתוך רשימת תנאים דרישות שהציבה השחקנית בפני בראד - וכל זאת עוד לפני שהסתיים תהליך הגירושין בינו לבין אניסטון. בהתחשב בכך שהאולטימטום הגיע רק מספר שבועות לאחר שעברה אנג'לינה להתגורר עם ילדיה באחוזתו של בראד במאליבו, זהו כנראה הסימן החזק ביותר כי אנג'לינה אכן בונה על בראד לתפקיד בעלה השלישי. מקור מקורב אף טען :"אנג'לינה היתה נשואה עד כה פעמיים ואוהבת להיות נשואה - זה נותן לה תחושת ביטחון. והיא היתה רוצה שלילדיה תהיה דמות אב יציבה." "הבעיה היא שהיא לוחצת לכיוון בשלב מוקדם מדי... מאחר ובראד בוודאי עדיין נמצא בשלבי התאוששות כתוצאה מקריסת הנישואים המשותפים שלו עם אניסטון." "הוא בוודאי היה מופתע לגלות, שאנג'לינה כבר תכננה את כל מה שהיתה רוצה וצריכה למערכת יחסים אורכה וחיים משותפים עימו. הוא בוודאי חשב שאנג'לינה הניחה כי הם בדרכם לחופה - כשהוא עצמו עוד רחוק מלהיות מוכן להתחייב." מקורות אומרים כי בראד, 41, חש רתיעה כה גדולה עד שפנה לג'ניפר כדי להתייעץ עימה בנושא. ג'ניפר עצמה, הזהירה אותו לא לחתום על אף מסמך שאנג'לינה תגיש בפניו, בלי להתייעץ עם עורך דין קודם לכן." "ג'ניפר השלימה עם העובדה שנישואיה לבראד הסתיימו - אך לדעתי, היא עדיין חשה טינה רבה כלפי אנג'לינה." דיווח המקור. "אני מאמין שהיא פשוט אינה בוטחת בה ולא היתה רוצה לראות אותה ואת בראד הופכים לזוג." דרישותיה של אנג'לינה עסקו גם באינטרסים הכלכליים שלה. לפי מקור נמסר כי היא דורשת שכל זמן שיהיו ביחד, היא תוכל להחזיק ברשותה מקום מגורים נוסף, שתוכל לפרוש אליו בצרכי רגיעה רוחנית והתבודדות." "בראד בוודאי חש מעט לא בנוח עם כל העניין" מציין המקור "הוא אדם מאוד משפחתי ומאמין מאוד בקרבה."

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifמקשטת בתקווה ש../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

שהתרגום לא ילך לאיבוד בין התגובות

Im The Sun

New member
תסלחי לי נומי אבל אני לא קורא../images/Emo42.gif

את התרגום הזה... הכותרת כבר מראה לי כמה מופרח כל העניין, חבל על הזמן קריאה.

תרגום

בראד פיט משנה את ביתו עבור ג'ולי מכרים של בראד פיט מדווחים כי בראד נוהג בביתה המאומצת את אנג'לינה, זהרה מארליי, כאילו היתה ביתו. השחקן שינה את ביתו במאליבו לחלוטין מאז עברה אנג'לינה לחיות עימו בחודש שעבר. "ביתו של בראד כבר לא נראה כמו דירת רווקים" אמר אחד החברים ל"סאנדיי מירור". "הוא מלא כולו בסירי לילה וחיתולים. בראד אפילו הפך את ביתו לבטוח יותר עבור הילדים. הוא קנה מנעולי בטיחות לארונות המטבח ומכסים לשקעי החשמל." "לעיתים נדמה כאילו היה אביה האמיתי של זהרה. "הוא מאוהב באנג'לינה מכף רגל ועד ראש. ולא רק באנג'לינה אלא גם בילדיה, מדוקס וזהרה." "לעיתים נדמה כאילו היה אביה האמיתי של זהרה.הוא נסע עם אנג'לינה לאתיופיה בכדי לאסוף אותה, והוא פשוט מנקר סביב הילדה. כל ציוץ שתוציא- הוא יהיה שם לבדוק שהכל בסדר עימה." "אנג'לינה מאוד מגוננת על ילדיה ובררנית במיוחד בבחירת האנשים שהיא מכניסה אל חייהם. היא מאושרת לראות איך בראד נכנס לתפקיד האב וממילא אותו בצורה כל כך מוצלחת. הדבר לא היה קשה לו כלל וכלל, מאחר והוא עצמו שאף להקים משפחה במשך זמן כה רב. הוא מוצף משמחה מעצם העובדה שהוא סוף סוף זכה להגשים זאת."

למעלה