NEWS

משהו שאני לא מבינה..

כל הקטע של "המקורבים" האלה, שמדברים על הסלבים, כאילו למה שבאמת מקורב, הכוונה מישהו שמעורב בחייהם יפתח את פיו ויגיד דברים שהם לאו דווקא לטובת אותו סלב?...זה כל כך אבסורד..!!!! כאילו מקורבים של הכוכבים ירצו להזיק להם?...לא ברור..

הילולו

New member
טנקס את/ה יכול לתרגם את בראד רץ

לג'ן בזמן שאנג'לינה מסדרת את החוק

crazy4AJ

New member
מה הוא כ"כ בשוק?

לגיטימי שהיא תרצה שהילדים יישארו שלה, אם וכאשר הם ייפרדו, מה כ"כ לא מובן?

הילולו

New member
הוא רוצה להיות האבא !!!!!!

והוא צודק אם היא מתחתנת איתו ויש לה ילדים באופן אוטמטי הוא יקשר אליהם ויאהב אותם כאילו הם הילדים שלו אז למה שהוא יחתום על זה ? הוא רוצה משפחה !

crazy4AJ

New member
אבל מה הקשר?

הילדים שלה! אם הם יפרדו לא תהיה לו שום זכות לקחת אותם ממנה...... והיא זאת שאימצה אותם אז היא צריכה לקבל החלטות בשבילם. זה נראה לי מובן מאליו, אני מצטערת.

מסכימה עם ענבית בהחלט!!

שלא תגידי אחר כך שלא נותנים לך גב...חחחחח...סתם.. אמממ, אז מה אם הוא יקשר אליהם, אני מאמינה שהיא אל כזאת נבלה, (חססססס וחלילה) ותתן לו לראות אותם מידיי פעם, כמו שהורים מתגרשים, אבל בכל מקרה, הם שלה, לגמרי לגמרי שלה, היא אימצה אותם לבד, וגידלה אותם עד עכשיו (לפחות את מדוקס) לבד!!..יש לה הרבה יותר זכויות בואו נאמר..

בדיוק... ממ

אני מבינה שהוא ייקשר אליהם ומאוד סביר להניח שכן.. ובסופו של דבר היא כנראה מפחדת אחרי ניסיונות קודמים עם מסגרת הנישואים והיא רוצה שהילדים שהיא אימצה וכל כך יקרים לה יישארו "ברשותה" וכמו שדניאל אמרה, בטוח היא תיתן לו לראות אותם (וואו, הם בקושי ביחד כבר מדברים על מה יקרה אם יתגרשו
) בכל מקרה אני בטוחה שאנג'י תדע שלתת לבראד ולילדים להפגש (במקרה של פרידה) יהיה משהו שגם יהיה טוב לבראד וגם לילדים, כי מן הסתם כמה שהוא ייקשר אליהם גם הם ייקשרו אליו

STAJ

New member
למי אכפת מה הלחם רוצה?!?!?!

שילך ויאמץ חתולה או משהו! מזה זה?!?!?!?!?! אם הוא רוצה כל כך להיות אבא שילך ויחפש בחורה שמעוניינת להרות ויכניס אותה להריון!!! מדוקס וזהרה שלה וזה סופי.

למעלה