New Order - שרשרו!!!

SL Anubis

New member
sweeeet

אני לא מאמין! איך כבר הספקתם לפתוח נושא ולכתוב תגובות?! קיצר, וואו! לדעתי שניים מהפרקים הכי טובים שהיו עד היום! עמוסים לגמרי בתוכן, בדיוק כמו שאני אוהב. ולא ידעתי כמה התגעגעתי לת'ור ולרפליקייטורז עד שראיתי אותם שוב!! אחחחח....פשוט מעולה. בקשר לשיער - גם טיאלק וגם סאם ב"פנטזיה" נראו מוזר לגמרי.... Teal'c, whats with the hair?
היו פול קטעים מצחיקים...... פשוט פרקים מעולים. דרך אגב חשבתם פעם מה קורה אם במהלך הטקסים האלה שהם עושים בפיקוד, פתאום יש הפעלה בלתי מתוכננת של השער....? זה יכול להרוס את המסיבה...... ומה בדיוק הולך להיות עכשיו שג'ק מנהל את הסטארגייט?! אני מודע לכך שזאת שאלת ספויילר אבל אני מת לדעת....זה יכול ממש להרוס את הסדרה, לדעתי יוחזר המונד לאלתר! מבחינת טכנולוגיה - מצחיק כל פעם מחדש לראות איך הם מפשטים דברים ואפילו מגזימים....."כן בואו נחבר את המוח של אוניל למחשב","למה לא לסנתז תוך שתי שניות את הנשק שאוניל העלה?","כן בואו נעשה שת'ור תוך 5 דקות יוצר נשק מהספינה שלו..." מצחיק אותי לראות את זה....למרות שזה מובן. וזה לא אמור להיות ברור לאסגרד שברגע שהם יפוצצו את הספינה של הרפליקייטורז החלקיקים שלה יעופו לכל מקום כולל לפני השטח של הכוכב לכת שלהם? (למרות שהייתי מצפה שהם יישרפו באטמוספירה אבל שיהיה).

lenin972

New member
באמת צריך להחזיר את המונד

זה נראה שעכשיו שג'ק מנהל את SGC יהיה שם בלאגן לא נורמאלי. כל מיני רעיונות ואנשים מוזרים שיסתובבו שם בלי שום יכולת לשלוט במצב בהתאם לאופי המטורלל של ג'ק.

subatoi

New member
ואני סתם רוצה שהמונד יחזור ../images/Emo10.gif

בלי קשר לאם אני מאמין ביכולות הניהול של ג'ק או לא. אני אוהב את המונד

kanshoof

New member
וקצת יותר בפירוט:

אבל רק קצת: כרגיל פרקים עם האסגרד הם אחלה פרקים ! אמנם מצאו פתרון קצת פשוט מדי (חוכמה גדולה להשתמש בידע הקדמונים...) ולא משכו אותנו קצת יותר עם החוסר אונים מול המשכפלים, אבל בכל זאת אחלה פרק ! ד"א, ציפיתי לאיזה טוויסט קטן: כשאוניל עוד היה בתוך מחשב הספינה הוא צעק לתור "עוד לא" בקשר להחייאה שלו, היה נחמד אם התיכנון שיצא לא היה מושלם בגלל השניה הזו שהייתה חסרה לו...

Tollan

New member
פרקים מצויינים...

פשוט סטארגייט קלאסי, מאוד נהניתי. הרבה עלילה, הרבה תהפוכות. ת'ור הופיע, בדיחות אוניל בחלק השני... מצוין. אני אישית הייתי מעדיף להשאיר את אוניל קולונל, אבל אני מניח שכבר מזמן הוא הרוויח את הקידום :)

Echelon

New member
What's with the Hair?

פרק מעולה, ממש אהבתי. שנינותו של ג'ק תמיד מצחיקה מחדש.

slallum

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

הכי אהבתי שלקחו אותו אל אנוביס (או שזה היה מישהו אחר?
) ומי שזה לא יהיה עינה קצת את ג'ק, ואז הוא אמר משהו וסיים את המשפט במילת יחס, וג'ק עשה כזה: "סיימת את המשפט במילת יחס, ממזר!" והתמוטט

GambiT AW

New member
ועוד כמה דברים ../images/Emo12.gif

קודם כל, אי אפשר לפספס שכל הפרק השני ניתנו לאוניל סוגים של שליטה שרק אחד כמוהו יכול לקחת אותם בשיא הלא רצינות. בהתחלה זה היה בספינה, שהוא שיחק לתו'ר
באורות... גדול. ואחרכך שמציעים לו להיות ג'נרל וגם שם, בנאום שלו הוא דופק כמה הלצות וכמובן לא נשאר חייב ומעלה את סאם דרגה. דבר שני, לא יודע למה אבל זה הציק לי שספינת המשא נראת ענקית מבפנים, כמו חדר השליטה בספינה של ת'ור. קצת לא נאמן. דבר אחרון. משום מה אני לא סומך על כך ששר המלחמה הזה
באמת מבקש מקלט. נראה לי איזה תכסיס מלוכלך. טוב, נראה בהמשך אני מאמין.

gamus

New member
מישהו יודע למה החליפו את

השחקנית שמשחקת את גברת ויר? מה בדיוק הקטע? (אולי כי היא דומה מדי לקרטר?)סתם קטע מוזר (ובטח זו לא הפעם הראשונה שזה קורה, אבל לא יכלו לחשוב על זה קודם? הרי יש לה תפקיד די חשוב...) חוצמזה הפר עצמו מן המשובחים(אבל ככה זה תמיד בפרקים הראשונים והאחרונים בעונה)

Iced Hammer

New member
כבר נשאלה השאלה(../images/Emo58.gif קטן)

והתשובה היא שככל הנראה השחקנית ששיחקה את ויר בסוף עונה שביעית לא רצתה להתחייב לסדרה ולכן נאלצו להחליף אותה כי הדמות של ויר עוברת לאטלנטיס.

GoldenEye2015

New member
פרקים מצוינים

אני מאוד אוהב את העלילה של המשכפלים,היא ממש מרתקת,אולי אפילו יותר טובה מהעלילה הרגילה עם הגואולד.הפרק השני היה ממש קורע מצחוק עם אוניל. ונסיים כמובן במשפט היום: ? Teal'c, what's with the hair

Niro85

New member
היה נחמד...

העונה ה8 נראת נחמד אבל הם עשו יותר מדיי דברים בפרק הזה: קודם כל עם הנשק הזה עכשיו הטאורי יכולים להיות בלתי מנוצחים-להלן ההסבר: פונים לידידינו משכבר הימים ת'ור שיכין תותח ענק שעובד על עיקרון הנשק שא'וניל יצר מהידע של הקדמונים,את התותח מתקינים על הפרומיתאוס,וזהו.. יהיה נחמד יותר אם בהזמדנות יכינו לנו עוד איזה 100תותחים ונכין עוד כמה מאות פרומיתאוס ואז כבר תהיה לנו ארמדה,ונוכל להשמיד את כל אדוני המערכת ולא יהיה כבר טעם לסדרה{ואז כמובן יגיע אויב חדש שהנשק ל יעבוד עליו ובלה בלה בלה....} הקיצר פרקים נחמדים להעביר את הזמן,לא יותר מזה.

למעלה