../images/Emo104.gif../images/Emo41.gifFORUMyooze News../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif
כל מי שכבר התקשר למועדונים ולקח פרטים, תצרו קשר! אני גם אשמח אם תעשו כאן שרשור מסודר ותכתבו לאן התקשרתם/מתכוונים להתקשר ומתי. כדי שנוכל להתחיל להזיז את העניין. ושוב אני אומרת שאם אתם לא מתכוונים להתקשר אבל מכירים מקומות, תשלחו לי מסר ואני אתקשר.
מזכירה שאני מכינה ספר למאט עם מכתבים, ציורים, תמונות וכו' ממעריצים בכל העולם. שלחו לי בינתיים בעיקר ציורים ומאוד יפים. אתם לא צריכים לדעת לצייר כדי לשלוח משהו. גם מכתב ממש קצר, אפילו שורה אחת, יכול להיות יפה ונחמד לשים בספר. חשוב לי שכמה שיותר מהארץ ישתתפו אז.. תשתתפו
ניתן לשלוח הכל לכתובת האימייל -
[email protected] עד ה1 ב
יולי. אם אתם מעדיפים להעביר משהו בכתב יד או אנערף, אין לי בעיה להפגש או שתשלחו לי בדואר. כמו כן, אוסטרלית נחמדה מהפורום הרשמי מכינה ספר דומה לדומיניק, גם כן עד ה1 ביולי. אם מישהו רוצה להכין לו משהו אני אשים פה את הכתובת אימייל.
בימים הקרובים יתחילו מספר פינות חדשות. כידוע יש לנו בשבתות את פינת המצעד של Street Spirit ובראשון יש את השיר הטוב ביותר. כבר נקבעו מספר פינות חדשות אבל אם יש כאן כאלו שמעוניינים להתחיל פינה ויש להם רעיון (או לא...), תצרו קשר.
אני כנראה אחסל את הפורום השני ואבנה חדש במקומו. משהו שיהיו יותר כמו מועדון ופחות כמו פורום (אבל עדיין יהיה שם גם פורום). אני אעדכן אתכם כשהכל יהיה מוכן בתקווה שזה יהיה ממש בימים הקרובים.
אל תפחדו לפתוח הודעות חדשות, בעיקר אם הן כן קשורות למיוז. אני רוצה עוד דיונים פה
יש לנו שרשורים ארוכים עם הרבה תגובות.. אבל בכללי אין פשוט הרבה שרשורים! יאללה להתחיל לפתוח
(אבל נשמח אם תמנעו משרשורים נוסח "מאט#%#!%%^ תעשה לי ילד!$%@%^@" וכאלה)
מיוז כידוע אישרו סופית את הגעתם לפסטיבל
אבל צפויים לנו עכשיו לפחות כמה ימים של שקט בנושא. פשוט בגלל שאנחנו המקום הראשון שפרסם את זה שהם באים לארץ -סופית-. מה שאומר שייקח זמן עד שזה יגיע למדיה ונכון לעכשיו אנחנו גם לא שולחים את זה למדיה בעצמנו (לא שזה יעשה משהו רע, פשוט לא צריך בינתיים לשלוח). בימים הקרובים אני אדע יותר על מתי יתחילו כל הפעילויות, עדכונים, חדשות וכו' לקראת ההגעה לארץ ואעדכן אתכם בנושא. So, stay tuned!
מחפשת רעיון לתחרות נחמדה ש
כולם יכולים להשתתף בה וקשורה למיוז כמובן. הפרס הוא אלבום Absolution חתום על ידי דומיניק ואולי יהיו גם פרסים נוספים... אז אם יש למישהו רעיון נחמד
לירון מסן:
[email protected]