MyoozeNews

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gifMyoozeNews../images/Emo41.gif

והפעם בגרסה המושקעת
אני אשרשר לכאן חדשות. אם יש חדשות, שמועות, אנערף... שבמקרה שמעתם עליהם ואני לא שמתי כאן, אתם מוזמנים לשרשר גם
ואני עוד אמלא את השרשור הזה בימים הקרובים אני מניחה. והנה אנחנו מתחילים...

CitizenErased

New member
../images/Emo222.gifחדשות וומבלי../images/Emo222.gif

אז כידוע, נותרו עוד שבועיים להופעה הגדולה ביותר של מיוז אי פעם (ואז יום אחר כך שוב חח). רוב הכרטיסים רק עכשיו נשלחו. כמו כן הוכרזו סוף סוף שני המחממים הנותרים ליומיים והנה הליינאפ הסופי: ה16 ביוני
Rodrigo Y Gabriela
The Streets
Dirty Pretty Things ה17 ביוני
Shy Child
Biffy Clyro
My Chemical Romance מיוז צפויים להופיע מעל לשעתיים בשני הימים והם החלו לאחרונה להחזיר שירים עתיקים בהופעות, לקראת וומבלי. אז נכון לעכשיו אפשר כבר לצפות לMicro Cuts, Unintended וBlackout.

CitizenErased

New member
../images/Emo222.gifמתקרבים לישראל../images/Emo104.gif

מיוז בימים אלו עוד מכריזים על הופעות לסיבוב ההופעות האמריקאי הענק שלהם בחודשים אוגוסט-ספטמבר בו יחממו אותם הלהקה עם השיר מהפרסומת המעצבנת של פוקס (
) Cold War Kids. אם התאריך האחרון שהוכרז נכון לעכשיו הוא לא התאריך האחרון בסיבוב הופעות זה, נראה כי יש סיכוי טוב שישר אחרי ארה"ב הם יטוסו לארץ... ההופעות שהוכרזו נכון לעכשיו: 22.09.2007 USA San Diego Street Scene Music Festival 18.09.2007 USA Morrison Red Rocks Amphitheatre 15.09.2007 USA Austin Zilker Park 12.09.2007 USA Orem The McKay Center 11.08.2007 USA Boston Agganis Arena 10.08.2007 USA Philadelphia Festival Pier 09.08.2007 USA Fairfax The Patriot Center 06.08.2007 USA New York City Madison Square Garden 04.08.2007 USA Chicago Lollapalooza 02.08.2007 USA Sterling Heights Freedom Hill Amphitheater

תגידי, אחת מההופעות האלה בפיטסבורג או קרוב??

מה1.8 עד ה14.8 בערך אני נמצא בפיטסבורג,פנסילבניה. אני יודע שפילדלפיה זה בפנסילבניה אבל זה לא ממש קרוב לפיטסבורג. בין כל ההופעות בזמנים האלה יש משהו באיזור של פיטסבורג??

CitizenErased

New member
ההכי קרוב נכון לעכשיו זה פילדלפיה

וגם ניו יורק זה לא רחוק ברמות מטורפות.. טוב אחרי הטיול שאני עשיתי, הכל נראה לי יחסית קרוב חחחחח

CitizenErased

New member
שמועות.. יש גם על רוסיה

אבל בינתיים הוכרז רק ארה"ב ולנו הוכרז גם על הארץ. לא יהיה להם זמן (טוב נו, האמת שיהיה להם, אבל אני לא רואה אותם עושים את זה) להופיע גם באוסטרליה וגם ברוסיה בטווח הזה של ה10 ימים חח יש מצב שהם אכן יופיעו ברוסיה ויגיעו משם לארץ... וכמובן שיש גם מצב שהם יגיעו לאוסטרליה ומשם לארץ.. אני פשוט מרחמת על הג'טלג המטורף שיהיה להם.

CTU Agent

New member
שאלה -

אם זה אושר שהם באים לארץ, אז למה זה לא מופיע באתר שלהם?

CitizenErased

New member
כי למיוז לוקח..

ש-נ-י-ם להכריז על הופעות. בדרך כלל כולם יודעים על הופעות לפני שמיוז עצמם מכריזים עליהם ורושמים עליהם באתר הרשמי... אפילו, זה דיי שוק שהם מכריזים הופעות כבר לספטמבר חח בדרך כלל הם מכריזים רק חודש-חודשיים לפני. הסיבה בדרך כלל שהם מכריזים על הופעות ענקיות כמו וומבלי.. או כמו סיבוב ההופעות בארה"ב.. זה מפחד שהכרטיסים לא ימכרו אם יכריזו על הופעה מאוחר מדי. פסטיבלים מן הסתם פחות איכפת להם והם יקחו את הזמן שלהם עם זה סביר להניח.

CitizenErased

New member
../images/Emo222.gifRock am Ring/Rock im Park../images/Emo222.gif

מיוז הופיעו אתמול ומופיעים הלילה בפסטיבל הכפול Rock am Ring/Rock im Park המתרחש ב2 ערים בגרמניה בו זמנית. מכיוון שהם היו ההדליינרס בפסטיבל זה לפני שנתיים (שהראו לפני כמה ימים קטעים ממנו בMTV2) מיוז ביקשו שלא להיות הדליינרס השנה ולכן הופעתם תהיה קצרה יותר. מה שכן, עדיין מומלץ היום ב9 וחצי בערב להציץ בMTV2 למקרה ויראו אותם בתכנית שיש על הפסטיבל... תמונה מאתמול
(נראה שהוא אוהב את הגיטרה הורודה החדשה שלו חח)

CitizenErased

New member
../images/Emo222.gifמגזינים../images/Emo222.gif

לקראת וומבלי מיוז החלו בהשתלטות המונית על המגזינים הבריטים...
בין היתר Q שהעניק להם ספיישל של יותר מ6 עמודים וNME שיוצא בימים הקרובים עם כתבות על החזרות לוומבלי ודיסק חינם שיכלול בו "שירים שמיוז אוהבים" (שזה דיי מדאיג). בQ אגב יש כתבה שהורידו את מאט ממטוס בארה"ב לאחר שאמר לאחד מפקידי המכס "Oh, don't worry, mate, i'm not going to be working illegally or making bombs"! נקווה שהוא לא יחליט להתחכם ככה כשהם יעלו על הטיסה לארץ כי זה לא יגמר טוב חח

XDDDDDDD.

לי זה כמעט קרה פעם כשאמרתי לזאת ששאלה אותי אם יש לי משהו חד במזוודה "המ. מטעני נפץ למיניהם, זה נחשב?".

CitizenErased

New member
בדיסק בNME ככל הנראה...

יהיה את הגרסה של מיוז לMan of Mystery של The Shadows, לראשונה על דיסק! אני מקווה לקנות את זה כשאני אהיה בלונדון בשביל וומבלי אז אני אשים את זה כאן

CitizenErased

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo41.gifFORUMyooze News../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif

כל מי שכבר התקשר למועדונים ולקח פרטים, תצרו קשר! אני גם אשמח אם תעשו כאן שרשור מסודר ותכתבו לאן התקשרתם/מתכוונים להתקשר ומתי. כדי שנוכל להתחיל להזיז את העניין. ושוב אני אומרת שאם אתם לא מתכוונים להתקשר אבל מכירים מקומות, תשלחו לי מסר ואני אתקשר.
מזכירה שאני מכינה ספר למאט עם מכתבים, ציורים, תמונות וכו' ממעריצים בכל העולם. שלחו לי בינתיים בעיקר ציורים ומאוד יפים. אתם לא צריכים לדעת לצייר כדי לשלוח משהו. גם מכתב ממש קצר, אפילו שורה אחת, יכול להיות יפה ונחמד לשים בספר. חשוב לי שכמה שיותר מהארץ ישתתפו אז.. תשתתפו
ניתן לשלוח הכל לכתובת האימייל - [email protected] עד ה1 ביולי. אם אתם מעדיפים להעביר משהו בכתב יד או אנערף, אין לי בעיה להפגש או שתשלחו לי בדואר. כמו כן, אוסטרלית נחמדה מהפורום הרשמי מכינה ספר דומה לדומיניק, גם כן עד ה1 ביולי. אם מישהו רוצה להכין לו משהו אני אשים פה את הכתובת אימייל.
בימים הקרובים יתחילו מספר פינות חדשות. כידוע יש לנו בשבתות את פינת המצעד של Street Spirit ובראשון יש את השיר הטוב ביותר. כבר נקבעו מספר פינות חדשות אבל אם יש כאן כאלו שמעוניינים להתחיל פינה ויש להם רעיון (או לא...), תצרו קשר.
אני כנראה אחסל את הפורום השני ואבנה חדש במקומו. משהו שיהיו יותר כמו מועדון ופחות כמו פורום (אבל עדיין יהיה שם גם פורום). אני אעדכן אתכם כשהכל יהיה מוכן בתקווה שזה יהיה ממש בימים הקרובים.
אל תפחדו לפתוח הודעות חדשות, בעיקר אם הן כן קשורות למיוז. אני רוצה עוד דיונים פה
יש לנו שרשורים ארוכים עם הרבה תגובות.. אבל בכללי אין פשוט הרבה שרשורים! יאללה להתחיל לפתוח
(אבל נשמח אם תמנעו משרשורים נוסח "מאט#%#!%%^ תעשה לי ילד!$%@%^@" וכאלה)
מיוז כידוע אישרו סופית את הגעתם לפסטיבל אבל צפויים לנו עכשיו לפחות כמה ימים של שקט בנושא. פשוט בגלל שאנחנו המקום הראשון שפרסם את זה שהם באים לארץ -סופית-. מה שאומר שייקח זמן עד שזה יגיע למדיה ונכון לעכשיו אנחנו גם לא שולחים את זה למדיה בעצמנו (לא שזה יעשה משהו רע, פשוט לא צריך בינתיים לשלוח). בימים הקרובים אני אדע יותר על מתי יתחילו כל הפעילויות, עדכונים, חדשות וכו' לקראת ההגעה לארץ ואעדכן אתכם בנושא. So, stay tuned!
מחפשת רעיון לתחרות נחמדה שכולם יכולים להשתתף בה וקשורה למיוז כמובן. הפרס הוא אלבום Absolution חתום על ידי דומיניק ואולי יהיו גם פרסים נוספים... אז אם יש למישהו רעיון נחמד
לירון מסן: [email protected]

CitizenErased

New member
../images/Emo36.gifהוחלף הסקר סוף סוף../images/Emo26.gif

ותנחשו למה הסקר החדש קשור
תוצאות הסקר הקודם: "איזה שיר מאלבום קודם, שלא יצא לו קליפ, היית הכי רוצה שיהיה לו קליפ?" 0.0% Falling Down / 'אחר' 4.17% Thoughts of a Dying Atheist / Space Dementia 8.33% Cave / Darkshines / Blackout 16.67% Showbiz 20.83% The Small Print
29.17% Citizen Erased

Musedol

New member
בקשר לסקר הנוכחי:

סקר מבאס. הצבעתי ל"לפגוש אותם" אבל אני רוצה שהם ינגנו גם שירים ישנים ואהובים בהופעה, וכמובן, שיגיעו!

Rotem fa

New member
גם בקשר לסקר.. חח

שישעו משהו שלא עשו אף פעם - חח שינחתו על הקהל עם מצנחים XDDDD אבל הצבעתי ללפגוש אותם

e-shfiyut

New member
וואו.. איזה השקעה.

לירון, נכון? אני קוראת פה רק לאחרונה, אבל במיוחד אני נהנית לקרוא את העדכונים ששמת פה... את אחת המשקיעות. תמשיכי כך!

למעלה