MY לקסיקון

נופנופנופר../images/Emo23.gif

המילים שהוא כל הזמן אומר.. באליעל [
צפוי], שמנה, ביאצ', כעפערעליך, מאגאניבה, אניוואי, כוסומו, בת זונה, קשועח\ה, גאדמט.. ובטח יש עוד המילים שבחיים הוא לא יגיד Never say never.. פעם זה בטח היה: "אני בחיים לא יגיד מאמי וכאלה כי אני פריקונית קשוחעעע ששומעת אימו קשועעעח יויו" אבל היום אני אומרת הכלXD המילים שחברים קרובים שלו כל הזמן אומרים נוווו, דיש, לא מאמין, נשמותק, בובעעע [עם דגשXD], אומפגד, טפשע, נוש, לוש, מוש, מצוקה [כמו מתוקה], מקורה.. המילים שהוא הכי שונא לשמוע ממ אין
המילים שהכי מצחיקות אותו לשמוע פאתט ופוסטמה
המילים היחידותXD כל פעם שאני שומעת אותן אני נקרעת בלי סיבהXD המילים הכי מוזרות כל מילה תשמע מוזרה אם חושבים על זה.. למשל אבוקדו. איזו מילה מטומטמתXD

אניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאני

המילים שהוא כל הזמן אומר.. מטומטמ/ת, מותק,אההההההה יופי, אהה בסדר/טוב, קצת[], ממש, וואיי/וואווו, אולי, חצופ/ה, לכ/י לישון/לנוח, את/ה עייפ/ה, דוגרי,ANYWAY [והיו עוד המוןן אבל פתאום שכחתי] המילים שבחיים הוא לא יגיד בת אלף, אנא, [כל המילים שמסתיימות עם ה"נה"-שבנה, בואונה..] המילים שחברים קרובים שלו כל הזמן אומרים מותק, דוגרי, שוש, שתקי/ שתוק, מותק, תחת, תירגע/י, OMG, אוקוצור, שיהיה, אוקיי, מת'אומרת [ויש עוד כמה מילים אבל הם לא במקום לכתוב אותם פה] המילים שהוא הכי שונא לשמוע שיואוווו, תנוח/י, שיהיה [וואווו והיו לי עוד כמה ממש מעצבות..:/ אבל אני לא זוכרת..] המילים שהכי מצחיקות אותו לשמוע פויה, קטגוריה, קלפטומניה, מטאטא.. המילים הכי מוזרות כל המילים הארוכים והמצחיקים האלה.. המילים שהוא כותב כל הזמן באייסי/מסן מממ, טובבב,.מותקקק, הכל טופ, גמאני, ילד/ה , טחחחח, פפפפ, חחחח, אראראר, [חח אם זה נקרא מילים בכלל] יש לי עוד הרבה אבל נחכה שאתם תרשמו כי אני לא זוכרת כלוםם [עלאק כלום] וכן עניתי כ"כ מהר כי עשיתי "העתק הדבק" אני הולכת לישון קצת

הו נכנסתי בזמן מתאים../images/Emo3.gif

המילים שהוא כל הזמן אומר: נלי בתזונה
, שמנע, כפרע, שליטע, דאמ, כוסאמק, אומייפאקינגאד, כואב לי ___
, כל מיני דברים שקשורים לקריזות ועצבים0: המילים שבחיים הוא לא יגיד מאמי:O ואם אני אומרת זה עם דגש על המ' השניה כדי לרדת על אנשים בפעמים נדירות0: המילים שחברים קרובים שלו כל הזמן אומרים שליטע, כאילו-__-, קחי כדור, בתזונה, אני לא רוצה להיות הסנג'ר שלך יותר
, טוב נו המילים שהוא הכי שונא לשמוע לרכז או כל דברים שקשור לריכוז |צוברת עצבים|, כל האוצר מילים הממוצא של מרגול שמעורר בי רצון עז לרצוח
המילים שהכי מצחיקות אותו לשמוע פגומים (אבל צריך שחני תגיד את זה כדי שאני אצחק0: ), מממ כל דבר בליווי הקול של דנע? לא יודעת0: המילים הכי מוזרות מרפק, הרפתקאות, טחול, שלדג, ממ יעלו לי עוד כשאני אצטרך להגיד אותן0:

N0 far

New member
ועכשיו בעיברית../images/Emo12.gif

בזמן אחרון כולם מדברים פה ג'יבריש
או שאני פשוט לא זוכרת עיברית?

למעלה