KO

whiteagle

New member
תודה :>

כי ניסיתי את זה על werewolf ולא הבנתי למה זה לא עשה כלום -.-

o0O0o

New member
שמעתי שקנית את הקשת שלי..

התכוונתי לקנות את הhorn xbow+5 כמובן שלא היום
, אין לי כסף בגרוש רק horn xbow רגיל ותתחדש..עלה 1.9 מיליון אהה?

whiteagle

New member
כן :>

מצאתי אותה בדרך לבנק. כן זה עלה 1.9 מיליון :> ממש זול, סוף סוף horn xbow+5

o0O0o

New member
מקבל כל תרומה!!->

אפילו של 100K
אני כל כך עני,יש לי horn xbow רגילה אני רוצה לחזור ל+6 בבקשה תרומות!!!!

GuglyBu

New member
אני מכריז על פרישה

וזה לא בגלל שאני לא נהנה מהמשחק, אני מאוד אוהב אותו פשוט פחות מחודשיים צריך לשלם, ואני לא אוכל לשחק אז ביי תהנו

XploR3R

New member
מבקש לקבל את הדברים שלך ../images/Emo7.gif

אני הגעתי לרמה שאני מבקש לקבל דברים מאנשים שפורשים

o0O0o

New member
אתה נוסע לאילת. עדיף שהוא יביא לי

את הדברים שלו

בננות זה טעים!

פעם היה דג מלוח(שוב) שאהב לאכול תפוח ואז יום אחד הדג מלוח הלך לאכול עוד תפוח פתאום ראה הדג מלוח..... * כולם רצים* *האאאאאאאאא* ! ?!O_O wtf

בקשר לסקילס

נכון יש לכולם בסקילס גם LEADERSHIP וכל מיני כאלה אז מה זה נותן לי אם אני מחזק אותם?

Abyss Dungeon.הסבר בפנים:

אתה הולך לאדוניס 1 שם במורדון לוחץ על הטלפורט ומשתגר לאזור שנקרא: Los Delos Zone שאתה מגיע לשם פשוט תצא החוצה ותרוץ ישר ישר ישר עד שאתה רואה מן מצודה כזו/טירה/ארמון/חומה איך שלא תקרא לזה.....אז כנס תמשיך ישר פנה שמאלה עלה במדרגות יש שם את האשה שמוכרת חצים ובלאגנים אז פשוט תמשיך שם ישר עם העיקוך ותראה מן דלת עם ירוק עליה כזה משהו מוזר תלחץ עליה ואז לחצן שמאלי תבחר להיכנס וזהו (זה עולה 10K) ואם אתה רוצה לשחק באדוניס 2 שאתה שם תיכנס דרך אדוניס 1 ואז שאתה בפנים תצא ותכנס לאדוניס 2 ואתה מופיע שם. נ.ב. סליחה לא היה לי כח לסימני פיסוק.

כולם להיכנס "איש עצה" פה.

תתחילו קוסם.....תעלו איתו לרמה 33 זה לא בעיה. עכשיו לכו לאביסיס דנג'ן תתחילו להרוג בכמויות תקבלו מלא כסף תמכרו את כל היהלומים תמכרו את מה שהתולעים מפילות ויהיה לכם עוד יותר כסף. ואת כלללל הכסף תעבירו לדמות הראשית שלכם שתוכל לעשות "ריסטסט"! ואז שיחזירו לכם את ה-5 מיליון שחייבים לכם תחסכו עוד 2 מיליון ותקנו פול פלייט גובלין. האהא!!! קוסם זה שוס!!! נ.ב. בוריס דבר איתי במסרים בקשר לעצה.

darkAI

New member
איזו עצה?

ומקובל עלי להביא לך את הHorn Xbow+6. אומנם זה שווה הרבה יותר ממה שאני חייב לך, אז תחשיב את זה כפיצוי
*שיעול*למרות שזו אשמתך שאמרת שאתה פורש ולכן הפסקתי לחסוך בשביל להחזיר לך אז*שיעול*

GuglyBu

New member
רגע אני לא פורש!

שחקתי קצת מו, והתגעגתי מאוד לKO ואז נזכרתי, שאין משחק שאין לו קראק אז כמו כל משחק, יהיה לו קראק (לא ככה?)

GuglyBu

New member
זה לא מכוון אלי נכון?

חייב לצאת משהו עד שאני מוצא משחק כל כך טוב, אי אפשר לשחק בו?!

למעלה