into the woods

ד י י ז י

New member
me!

ובקשר לפרק - אני מודה, רחמתי קצת על ריילי. בנאדם נחמד סך הכל, לא מגיע לו כזאת פרידה.. אבל אחרי שניה - ריילי עזב!
!
ספייק צדק, באפי באמת צריכה שד בבן זוג שלה. אולי לא שד, אבל בן זוג נורמלי היא בטוח לא יכולה להרשות לעצמה. לדוגמא המקרה ב- never kill a boy on first date. אואן לא התאים לסגנון חיים שלה, אף בן אדם אנושי לא יכול הוא לפחות משהו כמו כוחות מאגים חזקים, כמו ווילו או טארה. אני מדברת על בנאדם שמבין מה קורה בלילה, שיכול להתמודד עם זה. אניה או זאנדר, שניהם בני אנוש ושניהם מסוגלים להתמודד עם זה. לזאנדר זה בא באיטיות.. בכל עונה. ואניה היתה שדה, היא מבינה מאוד מה קורה. בגלל זה אני לא מסכימה עם העזיבה של אנג'ל (כן, עדיין לא התגברתי על זה..) כי לבאפי לא יהיו חיים נורמלים, רואים שהיא השלימה עם זה ב- helpless, כשהיא כל כך רוצה לקבל את הכוחות קוטלת שלה בחזרה (כשב- what's my line לדוגמא, היא ממש רצתה להפתר מהם.) גם לא יוכל להיות לה חבר נורמלי, לדוגמאת תחילת היחסים של באפי וריילי (בעעע...
) כשהיא היתה חייבת לשקר לו כל פעם, אז ריילי היה חייב להיות משהו לא טבעי. והוא היה לא טבעי לתקופה מסוימת - חזק יותר, מבין בקטילה, נשק מתוחכם... אבל איך שהם התחילו לסיים את הקשר בין באפי לריילי (מ"המחליף".. הנאום של ריילי) הפכו את ריילי לנורמלי. כבר אין לו משהו מיוחד. זה מדגיש (בצורה דיי סמויה) את זה שבאפי לא יכולה להיות עם בן זוג נורמלי. וסוף סוף ספייק אמר את זה.
זאנדר התנהג דיי מחוץ לדמות שלו הפרק. אני לא אומרת שהוא רק בנאדם של בדיחות, הוא יכול להיות רציני כשהוא רוצה, אבל דבר ראשון היה האפילה הזאת, היחס שלו לבאפי, זה לא זאנדר. הוא אף פעם לא התייחס לבאפי ככה. ודבר שני, הנאום לאניה, הרגיש לא במקום, כאלו כפו אותו לשם.
איפה טארההההה?
ספייק סוף סוף מתוודא על האהבה שלו לבאפי! טוב בערך.. וגם - "are you naked under there?"
LOL! אהבתי את הנאום שלו לבאפי.
עוד משהו חשב שהסצינת סקס של באפי וריילי היתה ממש מגעילה? אני לא מתחסדת או ילדה קטנה או משהו, אין לי בעיה עם סצינות סקס כשהן מבוימות יפה.. אבל זה היה פשוט בעעעע!
גם זה, והמחשבה של באפי וריילי ביחד.. יוחזר אנג'ל!
המבט של אניה כשזאנדר הלך... כמעט ולא ראיתי אותה נפגעת. מזל שהיה האפי אנד.
כמה לעזעזל דון ישנה? כל פעם שהן בבית חולים היא ישנה..
הפספוס בסוף... evil Joss! לא יפה.. ומי זה שהקדישו לו את הפרק? למשהו יש משג? that's all for today!

Schnickelfritz

New member
הקטע עם הסקס של באפי וריילי

היה באמת נוראי... ישבתי וראיתי את הפרק עם אמא שלי, אחי הגדול ואחי הקטן בן ה-10 ופשוט חשבתי לעצמי :"טוב, דיי... מספיק להראות אותם... מספיק כבר!!" באמת איפה טארה
I miss... ואניה וזאנדר- איזה חמודים
אני זוכרת שכשראיתי את זה פעם ראשונה ולא ידעתי שהוא עומד להגיד לה את זה הייתי במן: "אוו....
" הם פשוט מדהימים ביחד. הזוג הכי יפה בסדרה (בעצם, יש לי התלבטות ביניהם לבין ווילו וטארה, אז נגיד ששניהם)

מסכימה לגמרי!

כאילו הייתי בהלם כזה..זה לא היה בסטאר וורלד... מפתיע למה:) בכל מקרה, זה היה מביך עם אמא שלי ואחותי בת ה-9 והשנייה בת 12... מבוכה קלה... ספוילר 6 מעין הכנה לעונה ה-6, לא חושבים?

IDOffryn

New member
../images/Emo41.gifלתוך הסכנהInto the woods 5x10../images/Emo41.gif

קודם כל ח"ח לשוקולית על הנקודות המציונות!
שם הפרק: אל תוך הסכנה, Into the Woods
מספר הפרק: 5X10, פרק 88
כותבת ובמאית הפרק:מרטי נוקסון(כותבת טובה שיחסית הדרדרה!)
שודר לראשונה: ארה"ב 19.12.2000 ישראל 23.2.2003 (עם תרגום)
שחקנים אורחים:ביילי צ'ייס(גרהם),ניק צינלונד(מיג'ור אליס) קריסטין סוטרלנד(ג'ויס סאמרס)
תקציר הפרק: ג'ויס יוצאת מהניתוח בריאה לאחר שהגידול כולו הוסר ממוחה. ספייק מראה לבאפי שריילי הולך לבית בושת של ערפדים כדי להנשך. לבסוף עוזב ריילי את סאנידייל לטובת חיים בצבא.
מספר גופות: 8 ערפדים שבאפי הרגה בסמטה
שימו
:
ספייק הודה שיש לו רגש לבאפי
יתד מפלסטיק לא הורג ערפדים(לפחות אני לא שמתי לב לפני זה)
D.C. Gustafson היה אחת מחברי הצוות בעונות הראשנות והיה ידיד טוב של שרה. מת לאחר שנלחם במלחת הסרטן והאיידס
ריילי עזב את סאנידייל
טעיות ושטיות:
כשג'ויס יצאה מהניתוח איפה טארה ואניה היו?
המשפט"אתה מנסה לפתות אותי מר פין" הזכיר נורא קטע מהסרט "הבוגר"
אחרי שריילי דוקר את ספייק אין לספייק שום חור בחולצה
ריילי לא אמר לבאפי מתי בדיוק ואיפה הוא עוזב, איך היא ידעה שהוא עוזב בחצות?
ציטוטים שכדאי לזכור:
Xander: (to Anya) I've gotta say something, 'cause I don't think I've made it clear. I'm in love with you. Powerfully, painfully in love. The things you do, the way you think, the way you move... I get excited every time I'm about to see you. You make me feel like I've never felt before in my life. Like a man. I just thought you might wanna know.
Dawn:"Get Dawn out of the house generally means 'leave us alone so we can have loud obnoxious sex'" Anya:Oh does that mean we can't?"
Buffy: Yeah I'm sure he'll come over later looking for a little.... Bible Study. Joyce: Well as long as you two are spending some quality time with the Lord.
Anya: Well, we could play that game again - Life? That was fun. Dawn: For you. You always win. Anya: Well... we can make a wager this time. You can give me real money. That would be different. Xander (sarcastically): And after we teach her to gamble, maybe we can all get drunk! Anya: I don't think the bar would serve her, but we could bring something in. (To Dawn) Strawberry schnapps tastes just like real ice cream.
מסקנות:
ריילי- לפעמים היה נחמד, לפעמים היה מעיק אך זהו סופך! אתה החוליה החלשה שלום!!!! (ולא להתראות!!!) לא סתם.. נראה לי שסוף סוף בפרק הזה רואים עד כמה באפי לא מוכנה למערכת יחסים "אמיתית" כי מה לעשות, ריילי פשוט לא הטיפוס שלה. היא צריכה את השד שלה..(ועוד אחר כך צוחקים על זאנדר..)
איפה טארה??? בעע אניה מממש חמודה(כמו כל הזמן), זאנדר הלב והנאום בסוף לאניה נראה לי שהיא גם הייתה צריכה את זה אחרי מה שהיה בחנות ספרים..
המלצות: אין לי! תהנו מחיים!
ציון פרק:

Wicked Wicca

New member
אני קראתי../images/Emo8.gif

פרק נחמד, אבל ממש לא הייתי מגדירה אותו כ"פרק הטוב ביותר של העונה" סוף סוף נפטרנו מריילי... זה לא שאני שונאת אותו, בעצם כן. אני לא חושבת שאני אתגעגע אליו, למרות שהיא רגעים שריחמתי עליו. הקטע הכי טוב בפרק זה כל הקטע מהשיחה של זנדר עם באפי ועד הסוף. השיחה של זנדר הראתה לבאפי את האור וגרמה לה להבין מה היא באמת רוצה ומה היא באמת מרגישה. את האמת, קצת התפלאתי שההארה הזו הגיעה דווקא מזנדר, בעוד שווילו בקושי ידעה מה הולך מסביבה. אחד הדברים שעיצבנו אותי בפרק זה שלא הראו את טארה בכלל! כל סצינה שלא מראים אותה אני כזה "בטח היא תיהיה בסצינה הבאה, היא חייבת להיות!".

למעלה