into the woods

natali24

New member
שוב אני עם הבקשה השבועית...

אשמח מאוד לשמוע - מה צפוי לנו הערב? שבוע מצוין, נתלי

GreeCheeMan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif בפנים

ריילי עוזב
כל מילה נוספת מיותרת.

natali24

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo2.gif וכמו שאומרת הפרסומת....

"אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה!!".... אם רק היית רואה את הבעת פני לנוכח הודעתך... פי נפער ותדמה אחזה בי!!! חייבת לשמוע עוד !!! רוב תודות, נתלי

GreeCheeMan

New member
ממש לא כדאי לך לשמוע עוד יותר ממה

שכבר שמעת. זה יהרוס לך את הפרק (למרות שהסיום שלו כבר די הרוס). כדאי לך פשוט לחכות בסבלנות עד היום בערב.

Better Man

New member
פרק מצויין../images/Emo58.gif

ולא רק בגלל שריילי סוף סוף עוזב...

ספויילר פרק אדיר

וחבל שריילי עוזב, נראה לי שזה ה-פרק של העונה בעיני, פרט לעוד אחד.

buffgirl

New member
../images/Emo41.gif אני דווקא לא אהבתי../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לא יודעת.. לדעתי הוא לא היה משהו..

ANGEL N

New member
קצת הגזמו לא, תמר?../images/Emo41.gif

"ה-פרק של העונה בעיני" זה לא קצת יותר מידי? היו פרקים הרבה יותר טובים!! חוץ משלושת הפרקים האחרונים שנחשבים לטובים ביותר, יש גם את "קראש" ועוד כמה שלוקחים את הפרק בהליכה... ספויילר להמשך העונה... לדוג' הפרק עם אפריל, הפרק עם באפיבוט, הגופה, ועוד כמה שאין לי כח לרשום עכשיו.

Better Man

New member
../images/Emo58.gif סוף עונה חמישית

אני דוקא לא הכי אהבתי את הפרקים האחרונים של החמישית, הם היו מרובי אקשן ופעולה שאני לא הכי אוהב ומתחבר אליהם. ואת "לתוך היערות" ראיתי לפני שנתיים בערך, כך שאני לא הכי זוכר אם הוא כל כך טוב כמו שחשבתי בזמנו, את הסצנה האחרונה בכל אופן ממש אהבתי. ואתה באמת שם את שלושת הפרקים האחרונים של החמישית לפני "הגופה" המופתי (לדעתי גם המופתי ביותר)?!!! מוזר..

chicken legs anyone?

חיחיחי...... מסכנה אניה, כל הזמן יורדים עליה...לפי דעתי כולם צריכים להיות כאלה, אולי עם אלפית יותר טאקט, אבל היא כל כך כנה וטובה! וריילי הזה! אוף כל כך עצבן אותי! הכי הרג אותי כשהוא התחיל להתבכיין כשדון סיפרה לו שכשבאפי הייתה עם אנג'ל היא הייתה בוכה הרבה יותר! אוי...מסכן...אתה גורם לחברה שלך אושר!איזה באסה... כאילו, אפשר להבין את מה שהיה בקטע שזאנדר דיבר עם באפי, זה הזכיר לי ידיד שלי שתמיד ציני מצחיק כזה, אבל אפשא לעשות איתו גם שיחות רציניות, ותכלס, כל הפרק רק חיכיתי לנאום של זאנדר בסוף! זה היה כל כך יפהפה!אין כמו זאנדר ואניה... ס פ ו י ל ר ע ו נ ה 6 למה הם לא ביחד כבר?! גרר....:(סניף סניף...יכלו להיות להם ילדים כל כך יפים! חיחיחי....אניות וזאנדרים קטנים..אוף..

Lady of Buffdom

New member
פרק נחמד

למרות שלא הכי טוב בעונה. אני נותנת לו 7.5.
נראה לי שניסו לגרום לנו יותר מדי להתגעגע לריילי (אבל לא הצליחו
) בקטע שבאפי רצה אחריו כשהוא טס עם המסוק. זה היה מיותר, לדעתי אחרי הסצינה שזאנדר מדבר איתה (סצינה טובה דרך אגב, כמו שבנג'ו אמר וכמו שראינו ברסטלס, זאנדר הוא לב החבורה) באפי הייתה צריכה לחשוב על זה, להסס, ואז ללכת הבייתה בלי לרדוף אחריו.
ממש אהבתי את קטעי זאנדר ואניה! שוב אניה ממש מצחיקה!
וזאנדר היה ממש חמוד כשהוא אמר לאניה שהוא אוהב אותה. אתם רואים, זה לא רק סקס במערכת היחסים שלהם.
למרות שכבר ראיתי את הפרק בסטאר, לא זכרתי שהיה קטע שריילי דוקר את ספייק עם יתד מעץ. הוא כמעט עשה לי התקף לב!

ד י י ז י

New member
אחרי שנרגעתי מהקטע הזה...

התפקעתי מצחוק, כשספייק מחכה להתפורר ומגלה שהוא לא..

מינצו

New member
ים של דמעות בשתי עיניי....

אבל לא בגלל ריילי, המשפט של זאנדר בסוף גרם לי להתייפח כמו ילדה בת שלוש...

B a n j o

New member
מה אומר ומה אגיד

ריילי פשוט חולה אולי הוא באמת בנאדם טוב וכביכול יכול היה להיות הרבה יותר טוב לבאפי כמו שזאנדר אמר אבל באמת, הוא נהיה כזה "נידי" יותר מידי והוא גם לא יכול היה לקבל את העובדה שבאפי היא בחורה עצמאית מאוד (ואפילו מידי). אבל די הסכמתי עם מה שזאנדר אמר, ואני חושב שבפרקים כאלו אנחנו יכולים לראות מה באמת התרומה שלו לחבורה אפילו שאין לו כוחות על. הוא קול ההיגיון והלב (ג'יילס זה היגיון מכיוון האבהות יותר). הוא הסטטוס קוו של החבורה, הוא שומר על איזון ורציונליזציה. הוא באמת הלב שלהם

יערה5

New member
צודק, באמת ברוך שפטרנו!!!

לא אהבתי את מה שספייק עשה, כמה שאני אוהבת אותו הפעם הוא יהיה ממש מעצבן. וזאנדר היה כל כך חמוד כשהוא דיבר עם אניה!

עצוב:( RUN

המשפט הכי יפה היה- RUN לא יודעת זה הכי אהבתי היא מסתכלת על זנאדר והוא אומר לה רוצי, וכשהיא רצה אני חושבת לעצמי שיו איך היא לא יודעת מה הולך להיות לה.. והוא נוסע, והיא צועקת אבל הוא לא מסתכל לכיוון ולא שומע. לא משנה מה תגידו זה פרק נורא נורא יפה ועצוב. וכן בכיתי שוב, אני אוהבת את רילי הוא איש טוב, ואני מסכימה עם כל מה שזאנדר אמר לבאפי, היא התיחסה אליו ככה, וזה מה שקרה, למרות שאני לא מצדיקה ללכת "לזונת ערפדים מוצצת דם", אני היתי נורא מבואסת שבאפי הבינה כמה ריילי חשוב לה רק כשהוא יותר לא יהיה שמה בשבילה *סניף*. ואניה כרגיל חמודה עם הרפתקאותיהם המינים של זאנדר ואניה,:) והנאומים של זאנדר רק מראים כמה הוא מדהים ובוגר, לאניה ולבאפי. מה שכן חבל שווילו לא שמה לב לכולם מסביבה. אולי תנסו פעם להסביר למה אתם כל כך רציתם שילך? הוא כל כך טוב לה. והוא כל כך חמוד ומקסים למה למה הוא לא הסתובב???

shokoklit

New member
נקודות בקשר לפרק

כמעט כל מה שכתבתי בשרשור "לא הולך לקרות" קרה...
זאת אני או שריילי נראה טווווב הפרק?!
זאת אני או שספייק נראה עוד יותר טוב הפרק?!
הפרק היה כ"כ טלנובלה...מה זה צריך להיות המוזיקה ברקע והיא מפספסת אותו ברגע האחרון?! נו באמת...וחוצמזה לא נראה לי הגיוני שהיא תרוץ ככה בשביל ריילי :)
הקטע עם ספייק וריילי היה ממש מצחיק...
לא יודעת....הקטע עם השיחה של זאנדר ובאפי היה תלוש..האמת היא לא הייתה כזאת קרבה ביניהם מהעונה הראשונה...ובכלל דיי התעלמו מזאנדר בעונה שתיים האחרונות..וחבל...
למזלי ידעתי שריילי לא יהרוג את ספייק...אחרת הייתי מוכה כ"כ הרבה...:)
וכמו שכתבתי כל פרק מהפרקים האחרונים-מה הקטע עם המציצות?! בלעע!!!
אתם מתעצבנים שזה לא ניתוח יותר מעמיק ודי מתרכז באיך שהדמויות נראו?! אני מתלבטת אם לעשות אחד רציני...למישהו בכלל היתה סבלנות לקרוא את זה עד עכשיו? (;
אוי הנאום של ספייק היה יפה...ודרך אגב...אחרי פול פור לאב התייחסתי למשאלת המוות שלו...וכתבתי שעכשיו כשהוא אוהב את באפי כבר אין לו אותה..מסתבר שטעיתי..להתגרות בבן אדם עצבני שיכול להרוג אותו בשניה?דיי משאלת מוות....(!)
כמה לא בוגר מצידו היה מה שספייק אמר לריילי ב"מאורה"...כאילו..זה לא שחשבתי שהוא באמת עושה את זה בשביל שבאפי תדע מזה והכל..כי זה הוגן..אבל חשבתי שהוא התבגר קצת
זאנדר ואניה כאלה חמודים!
לאן נעלמה טארה?
אניה הייתה מגעילה מאד בתחילת הפרק...זה היה מעבר לחוסר טאקט!
אני עדיין חושבת שהסוף היה דבילי!
הפריעו לי כל הפרק...פספסתי כמעט את כל הקטעים עם ספייק-אני ממש עצבנית!!!!!!!
מישהו קרא הכל?! :)

למעלה