דיוןןןןןןן!!

britney4u

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo88.gifדיוןןןןןןן!!../images/Emo41.gif

אעפ"י שזה בגדר שמועות בלבד, ישנן התלחששיות מחרישות אזניים בהן בריטני תופיע בטקס ה-VMA הקרוב.
כידוע לכולנו, בריטני כבר סיפקה שלוש שערוריות בהופעות שלה בטקס הזה: ההופעה הפרובוקטיבית והבגדים השקופים בשנת 2000, הנחש ב-2001, וכמובן - הנשיקה הרטובה עם מדונה בשנת 2003. השאלה (הצפויה
) שלי אליכם היא - איך לעזאזל בריטני תפתיע ותחדש את עצמה הפעם? האם היא תצטרך להעלות את ג'יידן באש לעיני הקהל או שמא רק הופעה טובה עם אפקטים מיוחדים תפסיק? איזה רעיון הייתם נותנים לבריטני? ובכלל... לדעתכם השיר יהיה קצבי באופן פופי או היפ-הופי? (כי הרי ברור שזה יהיה שיר קצבי..) ומה עדיף, הופעה ולבוש סקסי ופרובוקטיבי מאוד או ההיפך? את כל הרעיונות, ההצעות והדיעות שלכם לגבי הופעת הקאמבק שלה - תוכלו לרשום כאן
ובבקשה שתפו פעולה כי זה באמת מעניין לראות מה חושבים כאן!

טוב אז ככה.....

ת'אמת שאני לא יודעת איך בדיוק היא תפתיע..מבריטני אי אפשר לדעת למה לצפות.. היא צריכה הופעה טובה עם אפקטים טובים... אני מקווה שהשיר יהיה היפ הופי עדיף שההופעה תהיה סקסית עם לבוש סקסי..אבל לא יותר מידי.. בכל מיקרה אני מקווה שהיא תפציץ עם ההופעה הזאת..כי זה טקס אחד החשובים בתעשיית המוסיקה...וזה גם חשוב לקאמבק שלה.. שתעשה משהו שיגרום לשוק באופן חיובי..!!!!!!!!!

britney4u

New member
אני חושב ש

מספיק בהופעה קצבית סקסית ומחשמלת שמשדרת לכולם "חזרתי ובגדול".( וחשוב שבריטני תיראה הכי טוב וסקסי שהיא יכולה. ) לדעתי שערוריה מפתיעה כלשהי לא חייבת להיות, זה שהיא עולה על במה, שרה שיר חדש ונראית מדהים ורוקדת מדהים - זה שערוריה בפני עצמה שתהיה בכל הכותרות. אבל תאמת גם שערורייה יכולה להיות מעניינת, הקטע הוא שאין לי שום רעיון בשבילה שיהיה מפתיע באופן לא זנותי וטראשי
אממ.. לגבי השיר.. לדעתי ההופעה צריכה להתחיל דרמטי .. ובכלל להיות דרמטית.. משהו בסגנון ההופעה בשנת 2000, שתתחיל את השיר בשקט ובלייב ואז שייכנס קצב. טוב אני חייב ללכת אחרי זה אני ימשיך

YugiBoy

New member
אוקי הדיעה שלי בעיניין:

בריטני, תפתיע כמו שרק היא יודעת, או שאולי היא פשוט תעשה הופעה טובה, בלי יותר מידי הפתעות, אבל מצד שני, היא צריכה גימיק ממש טוב כדי שיזכרו את ההופעה הזו היטב.... יש מצב שהיא תרקוד בבגדים שקופים, עם נחש, ותתנשק עם מדונה?
סתם... אבל היא צריכה המון רעש, אפקטים, אש, מים, עשן, נצנצים, לייזרים, כל מה שיגרום לחולה אפליפסיה להתפחלץ במקום...:) שתביא מאוורר ענק שיהיה ממוקם בתחתית הבמה, ושתופיע באוויר (= הייתי רוצה שגם יהיה דגש על ריקוד, שתביא מלאאא רקדנים או רקדניות, אבל המוןן ויעשו קטע מטורף, שלא כולו מוכרב רק מלעשות את אותם הצעדים, אלה גם דברים מגניבים... ותהיה במה ממש טובה ויצירתית......וכמובן המדרגות המפורסמות של בריטני (= אמרו שהשיר שלה בסגנון מועדונים או משהו לא? בכל מקרה אני בעד היפ הופ... אבל בשילוב של פופ... האמת, אין לי מושג מה זה פופ....אני יודע שזה מה שפופולארי, אבל עם הזמן זה פיתח מן סגנון ספציפי.... תמיד אומרים לי "כמו כל השירים של בריטני" אבל זה לא עוזר לי להבין ממש....

YugiBoy

New member
ועוד משהו...

התלבושת צריכה להיות יפה וסקסית, אבל לא צורה מוגזמת כמו שהיא אוהבת.... וחשבתי עלזה, אם יכניסו לאמצע ההופעה קטע מפחיד או ממש ממש דרמטי, לא נגיד כמו ערפד או רוח, שיעשו כאילו יש בום וכולם נופלים לכמה שניות ויש שקט.. ואז האור מתכבה... ואז יש פליקר כזה (שזו מנורה שנדלקת ונכבת מליון פעמים בשניה) ואש והכל והיא תחזור לרקוד.. למרות שזה לא ממממששש דרמטי או מפחיד.. אבל זו דוגמא

מריה111

New member
אהבתי ת'רעיון!!!עם המנורות......

משהו כמו בסטרונגר... שיש ת'רעש של הרעם ואז יש מין שקט קזה ואז שוב השיר מתחזק או כמו בקרייזי שהיא צועקת סטופ ויש שקט

YugiBoy

New member
לא בדיוק...

אבל בערך... פליקר עושה ממש המון פלאשים בשניה אחת.... אבל ראיתי עכשיו, וזה דיי דומה למה שהתכוונתי, כמובן בדימיון זה נראה אחרת... יותר טוב והכל...אבל זה דימיון נו ...חח

מריה111

New member
כן חח הבנתי למה התכוונת

הבאתי רעיון משלי חח אבל בכל זאת תודה על ההסבר חח

lolo6

New member
ההגדרה הכי טובה לפופ זה הדיסק הראשון

של בריטני...למרות שאני חושבת שהיא המציאה מין ז'אנר חדש של פופ. אממ קשה לי לחשוב על זמרת עכשווית שהיא ממש פופית כמו בריטני. כולם היום יותר בקטע של היפ הופ-אר אנד בי.

מריה111

New member
אמ..

אין לי אעיון אמ... היה יכול נחמד היא היא הייתה מנחב את הטקה ביחד עם שון וג'יידן ואז הם אולי היו מדברים או אומרים איזה מילה וזה היה יכול להיות כ''כ חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובקשר לשיר היא צריכה ריקוד ממש טוב כמו במי אגיינסט דה מיוזיק ושיר ממש קצבי וקליט

tali44

New member
טוב, כמו שאיתי אמר הקטע עם האורות ממש פיצוץ!

אני רוצה שיהיה שקט ואפלה כזו ואז היא תצוץ פתאום מאיפה שהוא עם בגדים שמכסים את הגוף, תעשה כמה צעדים, תסתכל לצדדים ואז בוום זיקוקים,קצב והיא משילה מעליה בבת אחת את התלבושת וחושפת תלבושת מהממת במיוחד. (לא כמו חשופה בסלייב ואופס). ואז היא מתחילה בשיר עם מלא קצב ועוצמה לא נורמאלית ובאים מאחורה מלא רקדנים והם רוקדים ביחד (גם, כמו שאיתי אמר), הקטע שפתאום נהיה שקט וכולם נופלים על הרצמה גם ממש טוב! ואז היא משם ממשיכה לבד בהופעה ושרה והכל ואולי חוזרת טיפה לרקוד עם הרקדנים לקראת הסוף. אני רוצה שהשיר יהיה ממש ממש ממש קיצבי, אם שמעתם את מה שיש באתר של עידן להורדה, של השיר טוקסיק ביחד עם לינקין פארק. אז הקצב המטורף שם ממש ממש טוב ויהיה טוב אם יהיה משהוא דומה בהופעה הזו. וזוהא.

YugiBoy

New member
על איזה שיר מדובר?

לא ראיתי באתר שלו דבר כזה... ואני נכנס הרבה (
)

למעלה