צהוּבה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo86.gif../images/Emo41.gif../images/Emo86.gif

הכינו את פנקס הבוחרים עדכנו את התמונה בכרטיס האישי והיו מוכנים לממש את זכתכם הדמוקרטית כי סוף העונה קרב ובא מה שמביא אותנו היישר אל הבחירות
הקטגוריות יפורסמו כבר עכשיו, והמועמדים בשבוע הבא להצעות, טענות, בעיות, ת"ש, מין, כלכלה - מסרים פרטיים אליי ואל הגב' מרים בן-פורת, אחראית על טוהר הבחירות ובקרוב חברה בפורום.
"אם זה היה מנג'ר הייתי מחתים אותו כבר עכשיו לעונה הבאה" השחקן המצטיין
"מאיפה הוא הגיע?!" תגלית העונה
"לצבוע בכחול ולזרוק לים" השחקן המאכזב
"לא ייאמן שביזבזתי שעתיים מהחיים שלי על זה" המשחק העלוב
"איפה אפשר להתחבא אחרי משחק כזה..." המשחק המבזה
"חייבים להתחיל לרשום יומן..." המשחק המרגש
"וואו" השער היפה
"אפילו סבתא שלי הייתה שמה את זה" המחמיצן הכרוני
"אין רגע דל" פרשיית העונה
"אפילו בשרב הכי כבד..." רגע של אופטימיות

Yoav Krv

New member
שלי...

השחקן המצטיין - חייב לבוא מהאלופה ולדעתי זהו |הגדש|עידן טל! תגלית העונה - גל אלברמן(או עומר גולן). השחקן המאכזב - יוסי אבוקסיס. המשחק העלוב - המשחק האחרון שלנו בסכנין, או בטוח אחד מהמשחקים שלנו. המשחק המבזה - כנ"ל. המשחק המרגש - אנחנו בטדי, מול נמני. השער היפה - קובי דיג'אני לפני שבוע(סה"כ עונה נטולת שערים יפים). המחמיצן הכרוני - רוסלן לוברסקי. פרשיית העונה - בלי שום ספק,פליקס חלפון. רגע של אופטימיות - אולי שבוע הבא, מול נמני?

Oren G

New member
חשבתי שזה סיכום העונה של הקבוצה..

לא של כל הליגה..

אכן כך

סיכום עונה קבוצתי, והמועמדים יתפרסמו בעוד כשבוע. כאמור, אתם מוזמנים להציע מועמדים משלכם לתיבת המסרים שלי.

בחור צעיר, עברת כל גבול!

יו"ר הועדה לטוהר הבחירות ומבקרת המדינה לשעבר בשבילך! ואת פנקס הבוחרים ריעננת? את התמונה עידכנת?

צהוּבה

New member
ידידים יקרים, הבה נרגע

אני לוקחת הכל, גם את הירידות של רז ברוח טובה, קחו גם אתם, באמת שחבל על העצבים אחד מהשני, מכבי, ברוך ה', נותנת מספיק סיבות לקריזות ממנה, לא צריך לחפש עוד כאלה.

למעלה