איזה לובה הכי יפה זה שעכשיו כתבתי איתו את ההודעה
ל לוּבה New member 14/11/03 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif../images/Emo39.gif../images/Emo87.gif איזה לובה הכי יפה זה שעכשיו כתבתי איתו את ההודעה
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif../images/Emo39.gif../images/Emo87.gif איזה לובה הכי יפה זה שעכשיו כתבתי איתו את ההודעה
ל לוווווווווובּה New member 14/11/03 #3 או זה../images/Emo35.gif ואל תצחקו אני רוצה ניק יפה פשוט תרשמו 1 או 2 או 3
P Prof. James Potter New member 15/11/03 #7 או החינוכית. ../images/Emo16.gif מצטער, הייתי חייב . נ.ב.- כן, אני קורא מדיי פעם את הפורום, כשמשעמם לי. וארץ נהדרת זאת אחת התוכניות הכי מצחיקות שהיו פה. ניר
או החינוכית. ../images/Emo16.gif מצטער, הייתי חייב . נ.ב.- כן, אני קורא מדיי פעם את הפורום, כשמשעמם לי. וארץ נהדרת זאת אחת התוכניות הכי מצחיקות שהיו פה. ניר
P Prof. James Potter New member 15/11/03 #9 היי ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif פורום IRC? תזכיר לי מה זה? לא הייתי שם בכמה חודשים האחרונים . ניר
היי ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif פורום IRC? תזכיר לי מה זה? לא הייתי שם בכמה חודשים האחרונים . ניר
K kfm New member 15/11/03 #10 חנוכה שמח וברוך הבא לפורום..... אא....קיי, אני יודעת שהחג עוד לא הגיע, אבל כל הנרות האלה ששמת הכניסו אותי לאוירה של חנוכה...או של הפסקת חשמל..
חנוכה שמח וברוך הבא לפורום..... אא....קיי, אני יודעת שהחג עוד לא הגיע, אבל כל הנרות האלה ששמת הכניסו אותי לאוירה של חנוכה...או של הפסקת חשמל..
פ פIלי New member 15/11/03 #13 ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחומה ומגדל העיקר החגיגיות אל תדאג ניר, גם אני לא נכנסתי לשם הרבה זמן. צריך באמת לבקר שם מדי פעם, אני חושב שאיציק מרגיש בודד נגד כל שואלי ה DCC למיניהם...
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחומה ומגדל העיקר החגיגיות אל תדאג ניר, גם אני לא נכנסתי לשם הרבה זמן. צריך באמת לבקר שם מדי פעם, אני חושב שאיציק מרגיש בודד נגד כל שואלי ה DCC למיניהם...
M mati88 New member 15/11/03 #12 חחחחחחחחחחח...../images/Emo6.gif מצחיק דפקה....חחחחחחח.... וברוך הבא...בוא תשאר, אני אציע לך את המיטה ואכין לך תה...
חחחחחחחחחחח...../images/Emo6.gif מצחיק דפקה....חחחחחחח.... וברוך הבא...בוא תשאר, אני אציע לך את המיטה ואכין לך תה...
G ~*~gaL New member 19/11/03 #15 ברוך הבא, ניר ../images/Emo8.gif../images/Emo65.gif גם אתה, תזהר מיובל. ))
Y Yuvalenko New member 19/11/03 #16 גל, תורידי לעצמך שתי נקודות. מיד. אה כן, ותורידי לעצמך גם את התחתונים, אם בא לך...
פ פIלי New member 19/11/03 #17 שנתחיל? להטריד מינית את המנהלת זה תמיד אחלה. אז כן, מה שהוא אמר עם התחתונים וכל זה.