MY NEW DISCS

Kryptonite

New member
תתחדש!

תמיד כיף לקנות דיסק של בריטני.
מאיפה השגת את המהדורה המיוחדת של MP?

YugiBoy

New member
תודה:)

השגתי מאיזו חנות באילת.. שמוכרת מאוד מאוד בזול! דיסק קלאב אמרתי פה כבר פעם, קניתי את כל הדיסקים האלו בפחות מ130 ש"ח כולל את המשלוח! ועוד עם הגירסה המוגבלת וOIDIA עם שירי בונוס:) אם תרצה עוד פרטים שלח הודעה פרטית:)

s H e L i 1 6

New member
אתם יכולים לכתוב לי

את השמות של הבשמים שיצאו לבריטני? הבנתי שיש לה איזה 4 בשמים ואני רוצה ללכת לקנות אותם ואם מישו יודע את המחיר שלהם? הלכתי היום לברר ואני מתכוונת לקנות את כל האלבומים שלה ואני רוצה גם את כל הדי וי די שלה אז אם למישהו יש את זה תוכלו להגיד לי מה יש שמה בדיוק כאילו קליפים הופעות? ואת השמות שלהם תודה :] וסליחה על החפירהה

Kryptonite

New member
אז ככה -

בשמים - בעיקרון יש את Curious ו - Fantasy, ולשניהם יצאה גירסה מיוחדת - In Control לקיוריוס (לפי דעתי הבושם הכי טוב שלה) ו - Midnignt Fantasy לפנטאזי, הבושם הכי חדש שלה. אני לא יודע אם עדיין מוכרים את אין קונטרול, אבל תחפשי. DVD - Time Out With Britney - הוא יצא בתקופת האלבום הראשון, מכיל ראיון די מקיף איתה - מייקינג דה וידאוז של כ - 10 דקות ל - BOMT, סומטיימס וקרייזי (והקליפים עצמם) ושתי הופעות - FTBOMBH, BTMYH מהספיישל בערוץ דיסני. הוא ממש כיפי. בהתחלה יצא רק קלטת וידאו של זה, ורק אחר כך ה - DVD. אני לא ראיתי אותו בחנויות בארץ, אבל תנסי להזמין ולשאול בקופות. Live And More - מכיל את כל הספיישל של ההופעה מהוואי (הופעות מ - Crazy2k טור וכל מיני קטעים שלה בהוואי, מבלה עם דולפינים, פוגשת מעריצה שלה, עושה חזרות להופעה וכו'.) יש בו גם חלק מהמערכונים ואת ההופעות (המצויינות) שלה ב - SNL 2000 של אופס ודונט לט מי. וגם הקליפים אופס, לאקי וסטרונגר. אם את אוהבת את התקופה הזו, את תמותי על ה- DVD. אני אישית לא אוהב את התקופה הזו של בריטני The Videos - יש בו את הקליפים של סלייב, דונט - ההופעה של סלייב מ - VMA 2001, מאחורי הקלעים של קרוסרודס והפרסומת של פפסי. DVD עלוב לגמרי
אני אפילו לא טרחתי לקנות אותו. Live From Las Vegas - בזמנו הערוץ HBO שידר את ההופעה של בריטני מלאס וגאס במסגרת סיבוב ההופעות DWAD, ובדיוידי יש את ההופעה המדהימה הזו. בנוסף, גם את הקליפים של סלייב, אוברפרוטקטד ופרומו לקרוסרודס. הופעה מדהימה, חובה לכל מעריץ. In The Zone - כשהאלבום יצא, הרשת ABC עשתה עליה ספיישל מקסים והדיוידי מכיל אותו. ספיישל על החיים של בריטני עם הרבה הופעות שהיא עשתה לקידום האלבום. בנוסף, יש הופעות שלה מ - TRL לקידום האלבום, מייקינג דה וידאו של טוקסיק, ראיון בלעדי ל - DVD (ראיון ממש מעניין, אחד הטובים שלה) והקליפים טוקסיק ומי אגינסט. מת על הדיוידי הזה. ההופעות מדהימות ובכלל הספיישל ממש טוב. מקבלים יחד עם ה - DVD פוסטר ודיסק אודיו עם שני שירים שלא שוחררו (אייב ג'אסט ביגאן - שמופיע עכשיו באלבום להיטים וגירלז אנד בוייז) ושני רימיקסים. Greatest Hits: My Prerogative - מכיל את כל הקליפים של בריטני עד למיי פררוגטיב, כולל קטעים ממש שווים מאחורי הקלעים, סצינות נוספות וכו'. DVD מעולה
גם כן מאסט האב. Chaotic - הדיוידי של הריאלטי של בריט וקוו, אם את ממש אהבת את הסידרה... חוץ מזה יש מייקינג לסומדיי והקליפים סומדיי ודו סומטין. הדיוידי שווה משהו רק בגלל הדיסק המצורף עם שירים שלא שוחררו - כולל את השיר כאוטיק, סומדיי, מונה ליזה, אובר טו יו נאו ורימיקס חביב של סומדיי. חוץ מאלה, יש את ה - DVD של הסרט קרוסרודס ואת ה - DVD שמצורף לסטייג'ס, אבל את זה קשה להשיג. לפי דעתי כדאי לך לחכות קצת בין קנייה לקנייה, הכי כיף זה לקנות DVD - לחרוש לו את הצורה, ורק אחרי שמסיימים לעבור לבא.

s H e L i 1 6

New member
תודה רבה :]

האמת ישלי רק דיסק אחד שלה את אופס שקיבלתי ליפני 5 שנים ורציתי להשלים את מה שחסר אז אמרתי דבר ראשון שאני מקבלת משכורת אני קונה את כל האלבומים שלה ודי וי די נחרוש עליהם אחד אחד חח בקשר לסרט קרוסרודס אתה יודע אולי איפה אני יכולה השיג אותו?

Kryptonite

New member
איפה את עובדת?

לפי דעתי כדאי שתתחילי מהאלבומים, ואחרי שתכירי את השירים ממש טוב תעברי ל - DVD. באמת
אחרי שזה נגמר והכל חרוש, זה המצב הכי מבאס שיש.

חחח אהבתי את התגובה שלך...

"איפה את עובדת"? ענק!
אם היתה לי משכורת טובה, גם אני הייתי מרשה לפנק את עצמי במוצרים ומוזיקה של בריטני

s H e L i 1 6

New member
בית קפה

סליחה שאני עונה באיחור פשוט לא היתי במחשב עד עכשיו ותודה :]

אוקיי, אל תקני את קרוסרודס! ../images/Emo3.gif

הוא הדיוידי הכי פחות שווה שלה. כאילו, הסרט עצמו משעמם.. אז מלכתחילה בע. לא ראית אותו אף פעם? כי משדרים אותו פה ושם.. בפורום מעדכנים על זה בד"כ. כמובן שיש עוד דרך להשיג אותו.. אבל אממ היא לא חוקית
תקני את ITZ האלבום / הDVD / שניהם ביחד - לא תתחרטי לשניה. זאת התקופה הכי טובה של בריטני לדעתי, מוזיקלית ואישית. כל הראיונות נהיים הרבה יותר מעניינים, היא נראית מצויין, וממש משדרת תחושה של כיפיות וקלילות. הכי מומלץ שיש!

tali44

New member
ITZ אתה מתכוון ל-DVD

עם התמונה הכחולה (כמו שיש של הדיסק עצמו)?? יש שם פוסטר ודיסק מצורף??? אני חייבת לקנות אותו!! הוא נשמע סבבה של הסבבה! ולגבי מה שאמרת על הבושם IN Control- אז מוכרים אותו רק בסופר פארם. הוא מעולם לא הגיע לאפריל או ניו פארם....

xtina 4 ever

New member
בקשר לבשמים..../images/Emo210.gif

ביום שלישי הרחתי את מידנייט פנטזי בפעם הראשונה, ואני פשוט חייבת לציין שהוא גרוע! (גם בפני עצמו, וגם הכי גרוע מבין הבשמים שלה).

shir spears

New member
מה??????

אני הלכתי לקניון ושמתי קצת על היד ואח"כ כל הזמן הייתי עם היד דבוקה לאף זה לדעתי הבושם הכי טוב שלה.....

ממש שווה! תתחדש ../images/Emo13.gif

אלבומים של בריטני במחירים מוזלים. ממש שווה. אולי אני גם אקנה... ידיד שלי שרט 2 דיסקים של בריטני, ויש שיר-שניים (שתיים?
) שקופצים בשמיעה. בכל מקרה, תתחדש... שמח בשבילך!

למעלה