Dawson's Dreams-עיתון

drunky

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo63.gifDawson's Dreams-עיתון../images/Emo41.gif

כפי שהטחתי הנה העיתון יוצא לדרך, Dawson's Dreams - 16/2/06 מוכן וערוך ונראה ממש טוב. למרות שלא כל חברי הפורום השתתפו בכתיבה (גל..?!?! סתם...) יצא עיתון מלא ומעניין. אל תהססו לכתוב תגובות (כמובן שלא רק לי, לכל הכותבים) למי שיש בעיה שישלח לי מסר או שישרשר לפה. לחצו כאן להורדת העיתון

G A L 17

New member
דניאל אני מחרים אותך ככתב...

מגרש ביתי ממש אבל ממש לא סידרה דבילית :( ועכשיו ברצינות.. אחלה ביקורת על הסרט , כל הכבוד לכולם על ההשקעה שיצא לי לקרוא אני אגיב ביותר פירוט

DAN1EL

New member
כל הכבוד!! ../images/Emo97.gif

חח קודם כל - כל הכבוד לרועי שארגן את כל הפרויקט, ולכל מי שלקח חלק וכתב!
ח"ח!
ועכשיו לתגובותיי על העיתון: חחח, אפשר להגיד שבלי להתכוון יצא לנו עיתון די ממורמר... אבל בכל זאת נהניתי לקרוא את המאמרים, הם כתובים בצורה מאוד יפה. דרור - אפשר להגיד שבגדול אני מסכים איתך לגבי הרבה דברים, כמו על כך שהחיבור בין ג'ואי לפייסי היה מאוד מאולץ (מלכתחילה וכמובן גם בסוף הסדרה). אני גם חושב שהמוות של מיץ' היה מאוד מאולץ, זה היה כמו ניסיון מאוד עלוב לייצר עוד טראגדיה בסדרה שתפיג את השיעמום ותזעזע את הדמויות. דרמה בשקל. כאילו ניסו בכוח לצרף את דוסון למעגל הילדים-שבאים-ממשפחות-הרוסות. אני חושב שהעונות הראשונות (1+2) היו הטובות ביותר, ושאחר כך חלה התדרדרות, אבל אני חושב שעדיין היה אפשר ליהנות מהסדרה, עדיין היו פרקים שבלטו לחיוב, ולא כל הדמויות נהרסו (כמו פייסי וג'ואי) חלקן אפילו השתבחו (ג'ן, ג'ק) וגם נוספו דמויות מרעננות כמו אודרי. בקיצור - למרות התדרדרות מסויימת, עדיין ניתן היה ליהנות מהסדרה לפרקים, או לפחות עד הפיינל המגוחך.
אהבתי את איך שאתה כותב.
נמש - הטור שלך מקסים! את מצחיקה
רועי - הכתבה על השחקנים לא עניינה אותי באופן מיוחד בגלל שידעתי את הפרטים ואת הביוגרפיה של השחקנים כבר קודם, אבל זה היה כתוב ממש נחמד, ואני בטוח שמי שלא ידע את כל הפרקים מאוד נהנה מהכתבה!
ותודה רבה על הפרקים, אבל אין לי אימיול.
טל - לצערי הלינק לסרטון שלך לא עובד לי...
ושוב, כל הכבוד לכולנו ובמיוחד לרועי שארגן את כל הפרויקט!
ושאלה קטנה: למה בשער כתוב שדורון הוא אחד הכותבים? זה דרור או דורון?

doron g3

New member
תודה

אני מסכים שהיו פה ושם הבלחות בודדות של פרקים איכותיים בעונות המאוחרות. אני גם מסכים שג'ן וג'ק השתבחו במובן מסויים (אך מצד שני, הובילו את הסדרה בכיוון שלא התאים לה). עם ג'ואי אני חייב לחלוק עלייך. השינוי אצלה היה קריטי ובהחלט הרס אותה, ההתמקדות בה בהחלט לא תרמה לסדרה (ושלא תבינו לא נכון, היא היתה הדמות המדהימה ביותר בעונות הראשונות, אבל את זה ראו דווקא הכי טוב בצל ההתמקדות בדוסון). עם אודרי אני שוב נאלץ לא להסכים. דמות הקונטרה לג'ואי רק גרמה לג'ואי להראות יותר כמו הילדה הטובה והתמימה. רוצים מקבילה נשית לג'ואי? ג'ן בעונה הראשונה עושה עבודה נפלאה מבלי להיות קלת דעת ופרועה. בכלל, במצעד הדמויות הנשיות שבאו ללמד את חברי הקאסט קצת להשתחרר ולראות את החיים מנקודת מבט שונה, ג'ן ואיב התעלו על אודרי בהרבה. בסה"כ אני מתנצל אם נשמעתי ממורמר, אבל זה באמת רק לאור ההערכה לעונות הראשונות.

DAN1EL

New member
לא הבנת ../images/Emo97.gif

נתתי את פייסי וג'ואי כדוגמא לדמויות שכן נהרסו.

איזה השקעה! שתהיו בריאים!

וואו אני רואה לקחתם את כל ענין החזרה ממש ביג טיים! יפה לכם על ההשקעה .. עדין לא יצא לי לקרוא אבל בהמשך אני יקרא ואין לי ספק שיהיה שווה במיוחד... בכל אופן שסופ"ש מענין לכולם! :) אני בכנס משתחררים תאחלו לי בהצלחה! - איחלתי לחיילת בהצלחה-

E u t e r p e

New member
אני מוחה../images/Emo88.gif../images/Emo42.gif

(נמש, אחלה טור ד''א
) דניאל! רר טרי היל כלכך לא דבילית,וזה כלכך ומעצבן שאתה מחליט את זה לפי פרק אחד,אבל סבבה - דעתך.כן בית השעווה סרט חרא, זה היה ברור מלכתחילה עם קאסט שפריס הילטון מובילה אותו. אה ועוד משהו- כתבת אחלה טור, והיה ממש מעניין לקרוא אותו..אבל לא להזכיר את השמות של שחקנים?..ועוד שחקנים שהם כן דיי מוכרים. היה שם את ג'רארד פדלסקי שהוא דין של בנות גילמור ואת אלישה קתבארט.. שהיא שחקנית דיי חשובה ב-24 לפי מה שהבנתי. לסיכום. אני מסכימה איתך לגבי הסרט עצמו, וזו בדיוק הסיבה שלא הלכתי לראות אותו. פשוט תשתדל להזכיר את השמות של השחקנים:] מחכה לביקורת על ברוקבק מאונטין:] המשף ביקורת על העיתון אח''כ כי אני חייבת לעוף אבל סו פאר סו גוד

DAN1EL

New member
אם לא הבנת ../images/Emo97.gif

לא הזכרתי את השמות של השחקנים הראשיים בכוונה, דווקא בגלל שהם לא מוכרים והדמויות שלהם היו כל כך לא מעניינות (של הבחור ושל הבחורה) שאפילו לא הצלחתי לזכור את השמות של הדמויות! ולפי השמות שנתת (שבאמת לא הכרתי) - איי רסט מיי קייס - בחיים שלי לא שמעתי עליהם, וגם ידידה שלי שראתה איתי את הסרט מעולם לא שמעה עליהם (וכן, היא לגמרי מעודכנת בענייני שחקנים). ואני גם די בטוח שאם נעשה כאן משאל בפורום, רוב האנשים אם לא כולם יגידו שאין להם מושג מי אלה ג'רארד פדלסקי ואלישה קתבארט. חח ואני לא מבין איך את יכולה להסכים איתי על סרט שמעולם לא ראית? ופריס הילטון היא לא השחקנית שמובילה את הקאסט, זמן המסך שלה די מועט למען האמת. ואת יודעת מה? אני גם לא מסכים איתך לגביה. היא לא מה שדפק את הסרט הזה, ממש לא. וסרט אימה כן יכול להיות כיפי, גם אם הוא טראשי מבחינת עלילה ושחקנים, הוא יכול להיות משעשע, מפחיד (לא מגעיל, מפחיד!) ומודע לעצמו, ולהפוך לקאלט, גם אם השחקנים שלו לא בדיוק חביבי האקדמיה. למשל: צעקה ואגדה עירונית, שאני מחשיב כאחלה סרטים, ואני יכול ליהנות מהם כל פעם מחדש, למרות שהם רחוקים מלהיות איכותיים ומתוחכמים, הם עדיין כיפיים בטירוף.

G A L 17

New member
דוקא למי שרואה 24 הוא מוכר..

אתה די צודק , לא היה לי מושג שקוראים לו גרארד , אבל אם זה באמת דין , הוא דמות ממש ממש חשובה בבנות גילמור... ואלישה דוקא ממש מוכרת , היא כיכבה בסרט "השכנה ממול" שזה מעין קומדית נעורים כזו .. וגם ב24 היא הבת של ג'ק באוור

drunky

New member
אה... זה כן עובד!

יש ללחוץ לחצן ימני ושמור יעד בשם... כבר חשבתי שאני מתחרפן

doron g3

New member
*דורון

ואני מצר על הכללתו של צ'אד מייקל מוריי. הוא במידה רבה מייצג בשבילי את כל מה שרע בדוסון קריק המאוחרת (ובמגרש ביתי, אבל זה כבר דיון אחר...). בקשר למאמר, אולי יצאתי מעט חריף מדי ביחס לאוהבי הסדרה, אבל זה רק בגלל שאכפת לי מהסדרה, ולראייה אני מאמין שהיתה לסדרה יתר מעונה אחת טובה. (על זה אני יכול לכתוב עוד מגילה, ואולי אכתב). בכל מקרה, העיתון יצא נפלא, וזה פרוייקט מבורך שאני רק יכול לקוות שימשיך.

למעלה