ללילך

../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif ללילך../images/Emo65.gif

מכיוון שתיכף ממש זה כבר יום ההולדת, ולישון סינדרלה תיכף הולכת לך יקירתי במלאת לך 35 שנים אאחל לך שמחה וימים טובים שתמשיכי תמיד לצחוק, לאהוב ולחייך שתרבי רק נחת, שמחה ושכולם אותך יבואו לברך שיהיה לך היום הולדת הכי שמח שבעולם ותיכף תראי פה את הברכות מכולם שתמשיכי לחגוג חגיגות לרוב, ושתמיד יהיה לך רק טוב ולפתע כשרון חבוי בעצמי אני מגלה הנה תראי מה לי את עושה פתאום לך חרוזים אני חורזת תיכף פה אתחיל לשיר ממש כמו זמרת, אז לפני שהעניין להדרדר פה ממשיך לישון אני הולכת כי פשוט החשיך... שיהיה לך יום הולדת שמח וטוב ועד 120 ורק שמחה והרבה הרבה אהבה אוהבת מאוד אני

DREAM111

New member
לך החברה האמיתית והיחידה

המון המון המון
ריגשת אותי עד דמעות ולעומת זאת הצחקת צחקו גדול. אהבתי כל מילה ומילה התרגשתי מכל שורה ושורה החרוזים הולמים אותך בצורה מופלאה חברה מדהימה שכמותך כל כך גאה שאת החברה האמיתית והיחידה, גאה בכנות ביושר בפתיחות ובשיתוף שלך איתי בטוב וברע את שם בשבילי. אוהבת אותך מפה ועד אין סוף. לילך

לילכוש המתוקה

המון המון מזל טוב אושר ועושר (כן, מה יש) הרבה אהבה וכייף אביטל האייקונים עושים לי בעיות אז דמייני לך הודעה מלאה בפרחים..

איה א

New member
../images/Emo65.gifהמון המון מזל טוב../images/Emo39.gif

מי יתן וכל חלומותיך יתגשמו.

DREAM111

New member
המון המון תודה לכל הברכות המאוד

מרגשות. המילים של כל אחת מכן נוגעות בי ועושות משהו שמח ב
. מי ייתן וההוא שם למעלה ישמע את האיחולים ויביא איתו שנה מופלאה ומלאת הפתעות. אוהבת אותכן המונים

Agnetta

New member
מזל טוב גם ממני והרבה אושר../images/Emo65.gif

והצלחה בכל אשר תפני

../images/Emo65.gif יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

מזל טוב שתמיד תהיי מאושרת ושמחה ושכל משאלותייך ייתגשמו

dalfin

New member
../images/Emo24.gif מזל טוב גם ממני

שכל חלומותייך תתגשמנה

Sigali

New member
../images/Emo140.gifהמון מזל טוב דרימוש

שכל משאלותייך תתגשמנה לטובה עד 100 כ-20

לילכי ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo41.gif

קודם כל המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך.. מאוד אהבתי את מה שתמי כתבה לך <תמי - יפה לך
> לצערי אין לי כישרון כתיבה וגם לא חושבת שאפשר לתאר במילים את כל מה שאני מאחלת לך, חברתי היקרה.. קודם כל שיום חגך זה יהיה הכי נפלא בעולם.. אין כמו להתחיל שנה בחגיגות ורק שמחות.. שיהיה לך רק טוב.. ושאולי יום הולדת זה יתחיל עבורך תקופה חדשה עם רק הצלחות, אהבה אמיתית וכנה <כי פחות מזה לא מגיע לך> המון בריאות ואושר אינסופי.. אוהבת מכל הלב.. חברתך לעד

מזל טוב../images/Emo65.gif

לילך, המון מז טוב ליום ההולדת , אני מאחלת לך שיתגשם כול מה שאת שואפת אליו ויותר ....
ושהעולם הזה יעניק לך את כול הטוב(בחולם) והטוב (בשורוק) שבו....
ובהזדמנות חגיגית זו -המון תודה על ניהול הפורום הזה ועל כול השמחה בלב שהוא עושה לי ולרבות שכמותי ....
אורית

לילך היקרה ../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב ליום ההולדת!
להרבה שנים של אושר, אהבה, שמחה וסיפוק!! עד 100 (לפחות) כמו בת 20

madam pompadour

New member
לאישה מ-ד-ה-י-מ-ה...../images/Emo24.gif

שיש לה לב עמוק וגדול כמו הים ואפילו יותר...
וכל פעם אני "מגלה" את נדיבותה וחמימותה מחדש...
שלא מפסיקה לאהוב את החיים, ל"נגוס" בהם במלוא העוצמה ולהפסיק לחייך
מאחלת לך מכל ה-
שכל משאלותייך תתגשמנה והרבה הרבה יותר
ושהחיוך הקורן שלך לא ימוש מפנייך אף-פעם
מזל טוב

ShirShir

New member
../images/Emo49.gifHAPPY BIRTHDAY../images/Emo65.gif

שיהיה לך יומולדת מקסים מלא בהמון הפתעות וניסים

DREAM111

New member
איזה כייף לי איזה כייף

תגידו אפשר להזמין פעמיים בשנה יום הולדת
כל הברכות כל המילים כל השורות עושות כייף והנאה מלאה. הטלפונים שלא מפסיקים,וואלה חברה אמרה שאני כמו ראש הממשלה היום
אבל מה היא לא מבינה שלא אני מתקשרת מתקשרים אלי, אאאאה
תודה רבה לכולכן אתם מדהימות.

למעלה