שירשור הפרק -5- מסע בזמן כל הדיעות שלכם על הפרק של היום שרשרו לכאן
O omer719 New member 22/12/10 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo44.gifשירשור הפרק -5- מסע בזמן../images/Emo133.gif../images/Emo41.gif כל הדיעות שלכם על הפרק של היום שרשרו לכאן
../images/Emo41.gif../images/Emo44.gifשירשור הפרק -5- מסע בזמן../images/Emo133.gif../images/Emo41.gif כל הדיעות שלכם על הפרק של היום שרשרו לכאן
E eloquent1 New member 22/12/10 #100 מנסים להציג את מוח כאילו היא מתלבטת , כן ממש אם היא היתה רוצה את עתי היא מזמן הייתה איתו , לא שהוא איזו מציאה מגעיל!
מנסים להציג את מוח כאילו היא מתלבטת , כן ממש אם היא היתה רוצה את עתי היא מזמן הייתה איתו , לא שהוא איזו מציאה מגעיל!
L LiRs Lullaby New member 22/12/10 #122 לא בטוח שהיא הייתה איתו נראה לי שהיא מעדיפה גברים ששולטים בה, כי היא עצמה לא יודעת מה לעשות עם עצמה. אם היא כל כך הייתה בטוחה שעשתה טעות (טעות חייה, במילים שלה) למה לעזאזל היא מתייחסת לזה כאל אקט בלתי הפיך?
לא בטוח שהיא הייתה איתו נראה לי שהיא מעדיפה גברים ששולטים בה, כי היא עצמה לא יודעת מה לעשות עם עצמה. אם היא כל כך הייתה בטוחה שעשתה טעות (טעות חייה, במילים שלה) למה לעזאזל היא מתייחסת לזה כאל אקט בלתי הפיך?
E eloquent1 New member 22/12/10 #152 אחרי שטיפשה הראשית לא שמה על עתי הוא חיפש טיפשה מסוג אחר , חירמן אותה קצת (למרות שיש לה חבר) ואז צעק עלינו שאנחנו "דפוקים" שלא השארנו אותה כדי שהם יזדיינו. עתי אתה זבל!
אחרי שטיפשה הראשית לא שמה על עתי הוא חיפש טיפשה מסוג אחר , חירמן אותה קצת (למרות שיש לה חבר) ואז צעק עלינו שאנחנו "דפוקים" שלא השארנו אותה כדי שהם יזדיינו. עתי אתה זבל!
פ פעמוני גשם 7 New member 23/12/10 #211 האמת ../images/Emo3.gifנפגעתי מעתי ../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif
O omer719 New member 22/12/10 #3 אני כבר ממש מחכה להעמדה להדחה. כדי לדעת סופית מי נגד מי. יש הרבה אנשים שאני לא בטוח לגביהם, והעמדה היום תעשה כמה סידורים אחרונים במי נגד מי
אני כבר ממש מחכה להעמדה להדחה. כדי לדעת סופית מי נגד מי. יש הרבה אנשים שאני לא בטוח לגביהם, והעמדה היום תעשה כמה סידורים אחרונים במי נגד מי