שירשור הפרק -5- מסע בזמן

Jason2

New member
תעשה טוב לכולם לך תפתח ספר היסטוריה

ואם לא בא לך לפחות תפסיק לדבר שטויות.

tg151

Well-known member
הקטע של עתי רק מראה שהוא מחפש רומן והוא לא

טבעי ומתנהג כמו שהוא הוא מחפש רומן כדי להתקדם או כדי לספק את הצרכים שלו בגלל שזה 3 חודשים. עלק רגשות אמיתיים, אני אומר לכם כשייכנסו הדיירים החדשים הוא יתנפל על אחת הבנות.

נוי710

New member
טוב רק מהעריכה של הפרק

אני רואה את מי ההפקה בונה להעיף ליאם או דנה

נוי להיפך,ההפקה מגנה על ליאם.

היא ציירה את מרבית דיירי הבית מרכלים עליה,ללא שום סיבה נראית לעין כביכול. ואחרי זה הראתה את ליאם מנסה להתקרב לליהיא ונדחית. מנסה להתקרב לעתי ונדחית. ואחרי זה ליאם אומרת לדנה,אני נלחמת על אנשים שגם דוחים אותי מבלי שעשיתי להם כלום כביכול. רק תועלת יצא לליאם מהעריכה הזו,עבור אלו שצופים רק במשדר המרכזי.

דקל69

New member
צודק, אבל הבית נוהג בטפשות וליהיא במיוחד שהיא

מסמנת את ליאם כמטרה. הבחורה באה לנחם אותה והיא דוחה אותה מעליה. ליאם לא אשמה שסיון עפה, רק הקהל או יותר נכון ההפקה.

נוי710

New member
כן ועתי וליהי אמרו אנשים דפוקים

לא יודעת אם התכונו לקהל אבל זה מה שהם אמרו בקיצור שניהם יכולים או יותר נכון מוזמנים ללכת הביתה

FloorFiller

New member
עתי אכזבה רצינית

האמת, ציפיתי ממנו להרבה בהתחלה. בסופו של דבר הוא גירסה שקטה של עמיר. בשבוע, הוא כביכול התאהב עד כלות נשמתו בסיון א. אחרי יומיים הוא כבר התאהב לחלוטין בסיון ד. והיד עוד נתונה. שלא נדבר על הליקוקים מול עמיר והשפה העשירה שלו שמסתכמת ב - אחי, כאילו ויעני. אכזבה. מקווה שאולי הוא יראה עוד צדדים אחרים בעתיד. כאלה עם יותר שכל ואופי.

אז איך סיון דרור חירטטה לנו פה בפורום? שאין..

כלום בינה לעתי חוץ מיחסי חברות וידידות טהורים? לא רק פה בפורום גם באמצעי תקשורת אחרים-רדיו,טלוויזיה. אם אני חבר שלה שצופה בזה כרגע איתה בבית,אני מעיף אותה לעזאזל. סתם שרלי.. כמו שחשבתי תמיד,התנשקה עם עתי,והתחרמנה איתו מתחת לשמיכה,בזמן שהיא מדברת על נאמנות לחבר שלה בבית. איכססס ועתי גם אתה לא נקי,חשבתי שיש בך איכות אחרת מאשר עמיר, מסתבר שאתה והוא די דומים,ידעת בבירור שיש לסיון דרור חבר,ובכל זאת הלכת עליה. גועל נפש. לגבי גק'י: שימו לב לעריכה,ההפקה מנסה לבנות אותו בשביל הגמר והסמסים. היו הרבה דיירים שעשו את הקטע הזה עם התיש,רק את גק'י מראים.

בדיוק מה שרשמתי

היא שיקרה לנו במצח נחושה
טוב שהיא עפה
ועתי גם יגיע הזמן שלו מהר...

דקל69

New member
זה הפרצוף האמיתי של עתי, הוא כמו עמיר בדיוק

רק שקט יותר ומשחק אותה מצפוני. איך לא התבייש לדבר על הרצון שלו בסיון ד. בידיעה שיש לה חבר בבית שצופה בזה. הנשיקות נשמעו בבירור וגם המשחק שהם רק "נרדמו". ליהיא דרמה קווין היסטרית. לקחו לה את החברה לריכולים. מעניין אם שבוע הבא יראו את עתי בוכה על יהיא שחבל שהיא מאורסת כי הוא רוצה אותה, כל פרק בוכה על בחורה אחרת.

נוי710

New member
אני חושבת שלצערי ליהי המעצבנת תגיע רחוק

אני לא מאמינה שמישהו יעלה אותה להדחה היא לא מפריעה לאף אחד ככה שנצטרך לסבול את הריכולים שלה המון זמן

davidlev0255

New member
אם עיתי ידע שיש לה חבר זה חמור מאוד

ממנה לא הייתי מצפה לכלום חוץ מיופי

למעלה