שירשור הפרק -5- מסע בזמן

poli88

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif פאשלה רצינית של ההפקה. אם היו מראים

את מה שהלך שם מתחת למיטה, היא לא היתה מודחת..

LiRs Lullaby

New member
אכן, גרועים.

ועוד עם איך שעתי נראה אח"כ ומדבר על מה שיכול היה לקרות, פוטנציאל לא ממומש. בטוח שיש עכשיו כמה אנשים בהפקה שהולכים לחטוף על הראש. או לנסות ולמצוא דרך להחזיר אותה כמה שיותר מהר.

Tapudy

New member
איזה פספוס ../images/Emo10.gif

אם רק היו מראים את הקטעים האלה בתוכנית ביום שבת היא הייתה נשארת

poli88

New member
../images/Emo45.gif רק עכשיו אני מבין את גודל הטעות שההפקה

עשתה. פשוט שטות! יכלה להתפתח כאן עלילה אדירה

Tapudy

New member
זה לא אשמתם

הם יכולים להכניס לתוכנית רק קטעים שקרו יום לפני. עד שהיו את הקטעים האלה התוכנית כבר הייתה ערוכה וסגורה...

poli88

New member
אז יכלו לתת יותר דגש על סיוון כי לא ראו אותה

מספיק.. ראו איזה 5 שניות. יכלו לתת לה יותר זמן מסך, לקדם אותה, ויכול להיות שמישהו אחר היה הולך, אולי ליעוז.

shai zzz

New member
אם היה מספיק חשוב להם שהיא תישאר

היו מכניסים את הקטע הזה ברגע האחרון. באמת חבל שהיא הודחה.

Tapudy

New member
אין לי בעיה עם זה

אני לא בהכרח אוהב או מעריך את זה אבל זה מוסיף עניין לתוכנית ומבדר אותי וזה מה שחשוב לי.

Tapudy

New member
מה את רוצה

האח הגדול זה בידור זול ופשוט. לא ערוץ דיסקברי. האנשים שם עושים את ההחלטות שלהם ואנחנו בבית יושבים ונהנים מהטעויות שלהם. הם עשו את הבחירות שלהם ואני לא לוקח את זה קשה.

Tapudy

New member
אישית

לי נראה שסיוון היא בסוג של מערכת יחסים פתוחה. אולי היא סיכמה עם החבר שלה שיהיה לה איזה משהו בבית. אני לא שופט. גם לא בהכרח קרה שם משהו אמיתי עם עתי. יכול להיות שזו עריכה נטו שמשלה אותנו שהיה שם משהו ביניהם.

אז מה הבעיה שלה להגיד את זה

אין לי בעיה עם אנשים שהחליטו על מערכת יחסים פתוחה ולא נראה לי שהם יסתירו את זה. אז אתה טוען שהעריכה הוסיפה קולות של נשיקה? ומה עם השקר שלה פה שלא קרה כלום ביניהם שהיום כולם ראו בעניים שכן קרה?

Tapudy

New member
לא יודע חיפושית אבל אני לא שופט

היא עשתה את ההחלטות שלה ואני נותן לה להינות מהספק

schmoopy

New member
היה כתוב בוואלה אחרי שסיוון יצאה

והתראיינה, שהחבר שלה כועס עליה.

eloquent1

New member
טוב שהעיפו אותה , שייכת לשפוטות של עמיר איך

היא רשמה כאן בפורום "עמיר חמוד ועדין" טיפשה כזאת אין צורך שתהיה בבית ,להזכיר שהיא ישבה עם ליעוז ועתי "בצחוקים" הגזענים על התאומות והתפקעה מצחוק , איכססס .

ההפקה מחביאה דברים

סיון ד. ועתי התחרמנו
וסיון א. מתכננת עליו
כמה סתומה היא יכולה להיות

למעלה