The heart of everthing 4 Me

Jilian

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifThe heart of everthing 4 Me

טוב אחריי כמעט שנה שהוא שוחרר (יש עוד כמה חודשים עד שתעבור שנה מלאה) בואו נסקור מה אנחנו חושבים האלבום החדש של וית'ין אחרי תקופה ארוכה של שמיעה, האם משהו השתנה בעיינינו האם משהו התפתח. אני יתחיל כמובן: אני גיליתי את ווית'ין לפני שלוש שנים עם מאד'ר ארף ופשוט התאהבתי בו, כל שיר פשוט יצירה. לאחר מכן הגיע TSF שונה לחלוטין ממאדר ארף ומאנטר וגם לא התאכזבתי.. נכון שלא הגיע לרמה של מאדר ארף אבל עדיין היה בו משהו מיוחד שנגע בי לפחות. ואז הגיע THOE, ואת האמת אולי בהתחלה טיפה טיפה התאכזבתי ההתחלה פשוט דירדרה אותי לעצבים.. שיר חופר על ההתחלה שאתה מתחנן כבר שיגמר או שהמילים יתחלפו ואת מגיע WHUD שאתה עוד יותר מתאכזב כי מלשמוע להקת גות' מטאל הגעתי ללהקת פופ היפופ או משהו כזה. ואז הגיעו שאר השירים שממש אהבתי אחד אחד אבל עדיין לא אותו הדבר. הגיע יום שהייתי צריך להרצות בשיעור ספרות על איזה שיר ולנתח אותו מול הכיתה.. והתחלתי לחפש וחשבתי שאני יעשה על משו של וית'ין ותאמינו או לא WHUD פשוט הציל אותי. קיבלתי 100 על לנתח שיר כל כך פשוט לניתוח תודות לוית'ין. מאותו היום חזרתי לשמוע אותם ופשוט התאהבתי באלבום. אחרי שנה כמעט אין יום שאני לא שומע את THOE (האלבום) בגעתי למסקנה שהוא שונה מהאחרים וזה מה שמייחד אותו שאם הם היו עושים מאדר ארף 2 זה היה משעמם אותי.. התחלתי להסתכל על הליריקה שהייתה מאוד יפה אבל מאוד כשאני שם דגש אל The Cross ו- Our Solemn Hour שפשוט מדהימים כל פעם מחדש ועולים על הרבה שירים קודמים מאלבומים אחרים. אז אולי הוא שונה אולי יש לו צליל אחר עדיין הוא יותר כבד יותר מרגש הוא הלב של הכל
לא יודע מה איתכם... אני ממש התאהבתי בו והוא אצלי במקום הראשון ביחד עם מאדר ארף. זהו.. סליחה על החפירה עכשיו תורכם.

Liquid Dreams

New member
ארת', לא ארף. ;[

הממ כן. אני אוהבת את THOE בדיוק באותה צורה שאהבתי אותו בהתחלה
את השירים שלא אהבתי אז [TC, FD] אני לא אוהבת כ"כ גם עכשיו. כנראה שהם קצת יותר התחבבו על האוזן, אבל עדיין לא עושים לי את זה P: OSH וHOS הם עדיין האהובים עליי
את שאר השירים אהבתי ממש, אבל כמו כל אלבום חדש של להקה שאני אוהבת, בהתחלה קשה לי לעכל את השירים האלה כשירים של הלהקה הזאת. כנראה שעכשיו הכל כבר התעכל וכל זה. XP

indistrica

New member
the art of everything

גם אני הכרתי את ווית'ין עם ME, וגם לי היה קשה שלא להתאכזב מTHOE בהתחלה.... אבל! נכון שאפשר להגיד שהם התמסחרו, התפופפו (מלשון פופ), ואיכזבו, אבל אפשר גם לחשוב על זה ולהבין שזה לא נכון. כששמעתי את אנטר פעם ראשונה (ואני לא משווה), לא כל כך אהבתי את אותו. אולי כי לא שמעתי את כל השירים עד הסוף, אבל פשוט לא אהבתי אותו. אחרי די הרבה האזנות לו, הוא האלבום השני האהוב עליי ביותר שלהם (אחרי ME). אחר כך המשכתי עם TSF וגיליתי שלווית'ין אין בדיוק קו ישר, והאמת שאי אפשר ממש להגדיר להם סגנון מוזיקה אחד ויחיד...אבל אולי זה מה שיפה בהם. לפני ששמעתי את THOE הערכתי את הלהקה ואת המוזיקה שהם עושים..... ואין סיבה שזה ישתנה בגלל אלבום אחד שחלק מהשירים שבו לא אהבתי כל כך...כי בסופו של דבר זאת הלהקה וזה המוזיקה שלהם והשירים שלהם ואפשר לאהוב אותם ואפשר שלא (ואני אוהב אותם)...חוצמזה שTHOE הוא לא אלבום גרוע (טוב, אולי חוץ מ2 שירים...) ועובדה שכתוב לי בITUNES ששמעתי את OSH כבר 52 פעמים... בקיצור, האלבום הוא אומנם לא האהוב עלי ביותרי שלהם, אבל אחרי האזנות רבות אפשר להגיד שאני לא מאוכזב ממנו, זה פשוט טאף לאב...

taroboy

New member
The heart of everthing

בכן,בזמן לפני יצאת האלבום הייתי בהתרגשות לא נורמלית ואני זוכר את אותם ימים בקומונה שהייתה לפני המפורום,הכל שם געש ואנשים כמעט הרגו את עצמם מהתרגשות לכבודו של האלבום. כעבור כמה זמן יצא הסינגל הראשון שהוא ווט האב יו דאון,ולרבים מאיתנו הייתה אכזבה נוראית מוות'ין שאחרי כל הזמן הזה הם מספקים לנו שיר,שהוא לא ברמה הרגילה שאנחנו רגילים אלייה. כעבור זמן מה יצא האלבום החדש לחניות רצנו בהמונינו כדי לרכוש אותו,שמענו אותו חלק יגידו שהם התארכזבו קשות כששמעו את כל האלבום,לא אשקר ואגיד שגם אני התאכזבתי בהתחלה מהאלבום פשוט הפסקתי אותו יצאתי מהחדר(באמת XP) אבל אחרי זה שמעתי אותו שוב ושוב וגילתי שיש בו כמה שירים מדהימים כמו TC וOSH וגם TTBTR שהם שלושלת המנצחים באלבום הזה לדעתי. הלאבום החדש ללא ספק אלבום אחר,שונה מביא כייון שונה ורוח חדשה מוות'ין,הוא האלבום הפחות אהוב עלי,אך ללא ספק נעים מאוד לשמיעה. ממש לא הגיוני שכבר כמט שנה שעברה מהאז הוצאת האלבום,הזמן עף ממש ממש מהר :) אף,ולמרות הכל נצפה מוות'ין להשקיע טיפה יותר מהאלבום הבא שלהם שיבוא אליינו לטובה ביום מן הימים, עד אז תמיד יש את ME המדהים.P:

ZuLi90

New member
THOE שלי...

מה אוכל להגיד לך? חח סתם
אניווי אני עברתי הרבה דברים עם האלבום הזה בהתחלה הייתי משוכנע שTTBTR השיר הכי טוב באלבום ואז חשבת שזה HOS אבל אז הבנתי שזה OSH שזה באמת המציאה היחידה באלבום הזה. היום אני משוכנע שOSH טוב מ=ש=מ=ע=ו=ת=י=ת מHOS וHOS טוב מ-ש-מ-ע-ו-ת-י-ת מTTBTR.... אניווי אהבתי לכמה רגעים את TC אבל הוא חופר ומשעמם... בכללי אלבום גרוע ומיותר לציין שעד השיר הרביעי אין שום דבר ששווה שמיעה. השיר THOE זכה לאהבתי לרגע אבל הבתים נוראיים בואו נודה בכך. פורגיבן משעמם. TH ממוחזר WHYD לא שווה מילה פרוזן פופי מידיי AIN קיצ'י ולא מתוחכם כלל... =============התאכזבתי ועדיין מאוכזב================ TSF טוב בהרבה לדעתי אבל לא מספיק... אני חייב להודות שאני מודאג כי זה כבר שנים שוויטין לא עושה מוזיקה טובה פשוט ><.. טוב קצת נסחפתי אבל הבנתם תעיקרון אני מרוקאי ועצבני... ללמרות שאני רבע קנדי אבל זה לא משפיע ><

נממ

מזתומרת כמעט שנה אחרי שהוא יצא? קניתי אותו באיזה חודש מאי יוני חח ;; אני עד די כך בדיליי?
האלבום הזה אכזב אותי קשות בהתחלה אבל לאט לאט למדתי לאהוב חלק מהשירים הרגשתי תחושת החמצה כזו, כאילו וויטין לא יחזרו להיות כמו באלבומים הקודמים שלהם... אבל אני חייבת לציין שזוהי יצירת מופת כל האלבום הזה, גם אם אני לא מתה עליו

אזירפאל

New member
אז ככה...

דבר ראשון, עדיין לא עברה שנה מצאת האלבום. להזכירכם, האלבום יצא במרץ (והודלף כמה שבועות לפני). ומה אני יכול לומר על האלבום הזה? תכלס, אני עדיין מאוכזב. לא סתם מאוכזב, מאוכזב מאוד. אבל כתבתי על זה כל כך הרבה אז אני לא אאריך, אני רק אומר שהשירים באלבום הזה לא מתקרבים לרמה של השירים הקודמים. ההפקה מצויינת, כרגיל, ללא רבב, והשילוב של הגיטרות, התזמורת והמקהלה טוב יותר משהיה ב-TSF, אבל משהו עדיין חסר פה, וזה כנראה השירים עצמם. החיסרון הגדול ביותר של האלבום הזה הוא לטעמי השירה של שרון, שהשתנתה והפכה להיות פחות נקייה, צלולה ורכה ועם יותר ניואנסים (לא בכל השירים, אבל ברובם המוחלט). ובנוגע לשירים עצמם... TH נשמע מבטיח בהתחלה, אבל מהר מאוד מאבדים עניין; WHYD, אין מה להוסיף בנוגע אליו; פרוזן נוראי. שיר בנאלי ומשעמם, וזה השיר שבו לטעמי שרון נשמעת הכי גרוע. אני לא יכול לסבול את השירה שלה שם; OSH הוא השיר הטוב ביותר באלבום, וגם בנוגע אליו אין צורך לפרט; THOE נחמד מאוד אבל פשוט לא ממריא לשום מקום, והפזמון שלו די נוראי; HOS חביב אבל דרמטי מדי ולא אמין; TC הוא אחד האהובים עלי באלבום, דווקא בגלל התעוזה לנסות דברים חדשים (שאני מודה שלקח לי המון זמן לאהוב). בכלל, אני בעד; FD חסר כל פואנטה; AIN מזעזע, וגם בו שרון שרה בצורה מעצבנת למדי; TTBTR מבטיח הרבה אבל לא מקיים. למרות הפתיחה המרשימה והמעניינת הוא לא מגיע לשום מקום, ויש לו לחן כל כך בנאלי שבא לבכות; פורגיבן נחמד מאוד, בעיקר בגלל השירה הרכה של שרון, אבל גם הוא לא ממריא ובכייני מדי. לסיכום, זהו בהחלט לא האלבום האהוב עלי ולטעמי השפל הגדול ביותר של הלהקה עד היום (כולל הביסיידים). מקווה שיצליחו להתאושש מהנפילה.

ZuLi90

New member
../images/Emo45.gif כ"כ נכון כל מה שאמרת...

לא רק שהאלבום הוא הכי גרוע של הלהקה לדעתי הוא גם אלבום גרוע בכללי .. TC ניסיון לא מוצלח לדעתי... שינסו שוב מה שנקרא

TheImpactBoy

New member
זה לא יאומן,

אבל ההודעה שלך כאילו, ויצאה מהמוח שלי. באמת שאני חושב כמוך במדויק.

Ice Queen 7

New member
../images/Emo45.gif

והשירה השונה של שארון זה מה שהכי איכזב אותי באלבום הזה, הקול נמוך ומוזר, ברוב השירים לפחות >< (מה זה ניואנסים?)

אני אהיה הצד החיובי יותר בדיון../images/Emo69.gif ><

אני באמת חושב ש-THOE הוא אלבום מצוין, שפשוט סובל מביקורת קשה מדי
אני אעבור שיר שיר: The howling- זה צורם לי נורא באוזן לשמוע כל פעם מאנשים שהוא שיר משעמם
חשבתי ככה בפעם הראשונה ששמעתי אותו ואני עדיין חושב שהוא מתעלה על המון שירים מ-TSF. התזמורת בו פשוט מדהימה, הגיטרות מקבלות הרבה יותר תשומת לב, ובכללי השיר פשוט טוב
אני ממש לא מבין מה כולכם רוצים. WHYD- טוב דיברתי על השיר הזה כל כך הרבה שאני לא אאריך
כן, השיר הכי גרוע של וויט'ין, ובאמת בושה שהם כתבו אותו בלה בלה בלה
למרות שאני מודה שאני חוטא ושומע אותו פעמים רבות
Frozen- אי אפשר להגיד שהשיר הוא יצירת מופת, אבל הוא גם רחוק מלהיות גרוע כמו שמתארים אותו
Our solemn hour- כמו שכמעט כולם אומרים- שיר מדהים! אמנם בניגוד לרוב הפורום אני לא חושב שהוא השיר הכי טוב באלבום, אבל הוא שיר מצויין בהחלט! אין לי דבר אחד רע להגיד עליו; התזמורת והמקהלה מדהימים, הלחן מצויין, שרון היא שרון (
) וכו' וכו'. הנקודה הובהרה
The heart of everything- אני אמנם לא חושב שהוא מספיק חזק בשביל שיר נושא, אבל הוא עדיין אחד הטובים באלבום לדעתי. הגיטרות נשמעות מעולה, גם שרון שנשמעת ממש מרושעת וקשוחה (ואפלה
) והריף לקראת סוף השיר כששרון עושה את ה-"הווו" שלה, ממש מזכיר לי את Blooded
בקיצור זה שיר ממש טוב לדעתי
Hand of sorrow- אלעד, אני לא מבין מה אתה מדבר
זה אחד השירים הטובים של וויט'ין!!
הפתיחה עם הפסנתר מדהימה, והכניסה שאחריה עוד יותר. שרון גם נשמעת מעולה בשיר הזה, הלחן מעולה, והפזמון ממש יפה ומרגש
אחד הטובים באלבום, ובתקופה האחרונה של וויט'ין אם תשאלו אותי (וחבל שאתם לא
) The cross- שיר שלא ציפיתי בחיים מוויט'ין, אבל זה ממש בא לטובה. אמנם היה לי טיפונת קשה בשמיעות הראשונות לעכל אותו, אבל הוא עכשיו אחד האהובים עלי מהאלבום
וגם שרון אמרה שהאלבום הבא שלהם יהיה כנראה בסגנון שלו אז אני מרוצה
(ומאיה קצת פחות
). Final destination- נראה לי שזה השיר ששמעתי הכי מעט פעמים מהאלבום
אני לא חושב שהוא מזוויע לגמרי, אבל הוא די מעאפן בשורה התחתונה.. All I need- שנאתי אותו עד מוות בהתחלה, אבל בזמן האחרון, בעיקר תודות לקליפ אבל גם עוד לפני, אני ממש מחבב אותו וגם מצליח להתרגש ממנו, במיוחד מהסולו כינור הקצר אבל אותו אהבתי כל הזמן. TTBTR- השיר הכי טוב באלבום לדעתי. הוא לא מצליח לשעמם אותי לרגע, הלחן שלו מדהים, והמקהלה בסוף השיר היא לטעמי אחד הקטעים הטובים באלבום!
Forgiven- בלדה מדהימה. מן הסתם, הכי טובה מבין אלה שבאלבום, אבל לדעתי גם אחת הטובות של וויט'ין בכלל
לסיכום, אני חושב שאני אחד מהבודדים בפורום שבאמת לא התאכזב מהאלבום
אני אמנם לא חושב שוויט'ין לא יכלו לעשות יותר, כולנו יודעים שהם יכולים, אבל אני אהבתי אותו יותר מאת TSF
ומי שהגיע עד לפה, קבלו

אזירפאל

New member
האלבום הבא יהיה כמו TC?

ברצינות, אני לא יודע אם לשמוח או לבכות. מצד אחד אני בעד שירים נסיוניים, מצד שני, אחרי THOE, בא לי אלבום ווית'ין נורמלי.

תראה, עוד אי אפשר לדעת שום דבר..

אבל הלהקה רמזה בהרבה ראיונות שקראתי שהאלבום הבא בטח יהיה עם שירים ניסיוניים כמו TC. אבל איך אפשר לדעת?
הם עוד לא התחילו לכתוב שמינית שיר עדיין

../images/Emo207.gif ווית'ין זכו בעוד שני פרסים!../images/Emo106.gif D:

בTMF ההולנדי - הם זכו ב-best live act ו-best video. ^^ (נראה לי שהבסט וידאו היה על WHYD.)

TheImpactBoy

New member
וגם נתנו הופעה חזקה אבל גרועה.

הופעה טובה, המון אנרגיה וקהל טוב. אבל חרא שירים ושארון נשמעה גרוע.

למעלה