Free love
שם: נופר תאריך לידה: 22.6.90 מקום מגורים: מרכז שיר אהוב: יש יותר מאחד סרט אהוב: שמש נצחית תוכנית טלוויזיה אהובה: נולד לרקוד זמר אהוב: ליודעת זמרת אהובה: דנה ברגר, רונה קינן יום אהוב בשבוע: שישי/ראשון דיסק אהוב: ליודעת תאריך אהוב: 22.6 האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חברה: גובה: 172 מידת נעלים: 36 פריסינג:. לשון, טבור אוזניים קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן, הרבה הדבר שהכי קשה לך איתו: פרידות מישהו אחד שהיית רוצה להיות? לא יודעת האדם האחרון שהתקשר אלייך: דבורה האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: אוהד המקום האחרון שהיית בו: קניון הסטיה שלך היא: חיוך הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: אהבה, חוש הומור/ציניות תכונה טובה שלך: חברותית?]; תכונה רעה שלך: פחדנית האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? כתום כזה עם כתמים באיזה בושם אתה משתמש? summer של קלווין קליין אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ליודעת, אני טועה הרבה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? שבוע שעבר השתכרת? שבוע? שבועיים? שבוע שכבת עם מישהו/י? : כמה ימים היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? היום קנית בגד? היום אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? שלשום שיפרו לך את המצברוח? היום, אמא היום: באיזו שעה התעוררת? 11:00 מה/מי העיר אותך? לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? 'אין לי כח ללכת לביצפר אני נשארת בבית' מה היה הדבר הראשון ששמעת? 'טוב תעזרי לי לנקות ת'בית ונעשה יום כיף' מה היה השיר הראשון ששמעת? אממ. אוונסנס, לאיודעת מה מה אכלת? עוגה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא משהו חשוב איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): י"א הבנאדם הכי יפה שראית: היידי קלום את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית לאללה בנאדם שאת: שונאת: חן אוהבת: יש כמה מתגעגעת אליו: ספיר חסר לך: אה, לאיודעת עושה לך טוב להיות איתו: מיטל, אמא הכי מצחיק: יונתן, מיטל הכי דפוק: מיטל, דבורה הכי מוזר: דבורה הכי כיף לדבר איתו: ספיר יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין שיחות איזה צלצול יש לך? ספיישל נידס הקול הכי יפה ששמעת? הגר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הר כזה -> את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לאיודעת אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא תמיד איפה את רוצה פירסינג? שום מקום, יש מספיק אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה מי האדם האחרון שדיברת איתו? בטלפון? דבורה במסן, ליעור מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון, מדברת במסן, שומעת מוסיקה והולכת לאכול את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? you give me something של ג'יימס מוריסון מה הסרט האחרון שראית? פאקינג אמאל. זה ממש גרוע מה התוכנית האחרונה שראית? ארץ נהדרת מה הדיסק האחרון ששמעת? אביתר בנאי - עומד על נייר מה החלום שלך? להצליח האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן, פעם אחת אבל]; בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא