f r e e h u g
New member
"The rest is still unwritten"
שם: מירי תאריך לידה: 22/7/89 מקום מגורים: ירושלים שיר אהוב: נכון לדקה זו..Natasha Bedingfield - Unwritten סרט אהוב: יש הרבה..ממ אפקט הפרפר נגיד.. תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים, מה זה השטויות האלה..ו..כל מיני לא יודעת זמר אהוב: אהוב או הכי אהוב?...עיברי ליד.. זמרת אהובה: לא יודעת נו..יש הרבה יום אהוב בשבוע: שישי אחה"צ דיסק אהוב: הצרוב שלי..חח תאריך אהוב: 20/6/07...חופש גדוללללללל האם אי פעם עישנת? כה..איכס האם אי פעם שתית אלכוהול? יאפ האם אי פעם לקחת סמים? לא נוגעת בחרא הזה האם אי פעם עברת על החוק? כן..חח קיבלתי דוח פעם כי חציתי לא במעבר חצייה..חח פאקינג 100 שקל! האם אי פעם נשבר לך הלב? כן..=\ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?..לא. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? כן.. האם אי פעם בכית על מישהי?כן.. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? =\ האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? תמיד האם אי פעם שיקרת? כן..בקטנה יש\אין חברה: נופ גובה:1.72 מידת נעלים:..42 פריסינג:. הליקס קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן...כל 3 דקות בממוצע... ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן...פתחתי תפה שלי כשלא הייתי צריכה חח ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מממממ..לא זוכרת.. הדבר שהכי קשה לך איתו: וואי...זאת שאלה טובה.. מישהו אחד שהיית רוצה להיות? אני? האדם האחרון שהתקשר אלייך: תושיייי האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: הבייב שלי =] המקום האחרון שהיית בו: בעבודה הסטיה שלך היא: מלך האריות... הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: אמא תכונה טובה שלך: כנות תכונה רעה שלך: כנות... האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ..חח יותר מידי פעמים.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן..וכמעט נדרסתי..חח תרמת פעם לקבצן? כע האם גנבת משהו במכולת?..שהייתי קטנה גנבתי ביצת קינדר..והרגשתי רע אז החזרתי לו את העטיפה אחרי שאכלתי..חח ממש מוסרית אני. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אמא אכלת משהו לא כשר? לא יודעת..אולי בחול אתה שומר כשרות? עד לפני שנה כן.. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חח כן..כדי לא לעשות כלים..לא הלך לי..=\ הפרת הבטחה שהבטחת? לא. השתכרת עד אבדן חושים? לא עד אובדן חושים..אבל כן.. מה צבע החדר שלך?=\..לא מדברים על זה..
באיזה בושם אתה משתמש? אני אוהבת מלא..היום יש עלי אנג'ל אתה אוהב לענוד תכשיטים? ..לא הכי.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? =\..פגעתי במישהו בידיעה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? שמוכנים.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חצי שנה.. חיבקת מישהו/י? חצי שעה מישהו/י חיבק/ה אותך? ...חח חצי שעה? עישנת?איכסססס כיתה ח'...לפני 4 שנים.. שתית משקה אלכוהולי? מממ חודש השתכרת? שבוע? שבועיים?...חצי שנה שכבת עם מישהו/י? :...חח חצי שנה..זה היה קשור לשאלה הקודמת.. היית במועדון? חודש.. לבשת חצאית? שבועיים קנית בגד? שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"?...=\..שבועיים.. הקדישו לך שיר? שבועיים.. שיפרו לך את המצברוח? בסופ"ש היום: באיזו שעה התעוררת? איףףף לפני השמש... מה/מי העיר אותך? התרנגול המקולקל שיש לשכניםםםםםם טיפששש מה היה הדבר הראשון שאמרת? *טיפש* מה היה הדבר הראשון ששמעת? פפפפ...אתם לא עוקבים... מה היה השיר הראשון ששמעת? חורשת האקליפטוס...יש בעיות?!?!!? מה אכלת? טוסט עם משהו.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?..מתי נגמר כבר השיעור הזה??? איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): יב".. הבנאדם הכי יפה שראית: לא חסר.. את חושבת שאת יפה? אני אוהבת את עצמי איך שאני את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? שאני רוצה.. את חושבת שאת עקשנית?לא את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית?תלוי במה... בנאדם שאת: שונאת: אין אוהבת: כמעט כל מי שבחיים שלי מתגעגעת אליו: תושי..=] חסר לך: .... עושה לך טוב להיות איתו:..החברים שלי הכי מצחיק: חברה שלי הכי דפוק:..אני הכי מוזר:..יעל הכי כיף לדבר איתו:..אני ..=] יש לך פלאפון?..כה
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לבוס=\ סעמק איזה צלצול יש לך? kiss me הקול הכי יפה ששמעת?..מישהי ברדיו..=] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מהטיול שנתי באילת את רוצה להיות זמרת? לא...וטוב שכך.. את רוצה להיות שחקנית?..לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חחח קונה לאמא 800 קילו קוסקוס...שניהיה שוות..(כמו בפירסומת..
) מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? בוהה בחלון.. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כע מה את/ה שומע/ת? אגם הברבורים..חח..(אל תשאלו..) מה הסרט האחרון שראית? אלאדין... מה התוכנית האחרונה שראית? רוקדים עם כוכבים מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת מה החלום שלך? להצליח האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כןןןן אני שונאת אבק בנית טירה מחול? ברור..=] כל פעם שאני בים היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?..לא
שם: מירי תאריך לידה: 22/7/89 מקום מגורים: ירושלים שיר אהוב: נכון לדקה זו..Natasha Bedingfield - Unwritten סרט אהוב: יש הרבה..ממ אפקט הפרפר נגיד.. תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים, מה זה השטויות האלה..ו..כל מיני לא יודעת זמר אהוב: אהוב או הכי אהוב?...עיברי ליד.. זמרת אהובה: לא יודעת נו..יש הרבה יום אהוב בשבוע: שישי אחה"צ דיסק אהוב: הצרוב שלי..חח תאריך אהוב: 20/6/07...חופש גדוללללללל האם אי פעם עישנת? כה..איכס האם אי פעם שתית אלכוהול? יאפ האם אי פעם לקחת סמים? לא נוגעת בחרא הזה האם אי פעם עברת על החוק? כן..חח קיבלתי דוח פעם כי חציתי לא במעבר חצייה..חח פאקינג 100 שקל! האם אי פעם נשבר לך הלב? כן..=\ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?..לא. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? כן.. האם אי פעם בכית על מישהי?כן.. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? =\ האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? תמיד האם אי פעם שיקרת? כן..בקטנה יש\אין חברה: נופ גובה:1.72 מידת נעלים:..42 פריסינג:. הליקס קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן...כל 3 דקות בממוצע... ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן