אני די חדשה, אהלן לכולכן
שם: חסוי לבינתיים תאריך לידה: ולנטיינז מקום מגורים: מרכז שיר אהוב: my immortal סרט אהוב: שלוש החלטות תוכנית טלוויזיה אהובה: חלומות נעורים זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: אמילי מאוונסנס זה נחשב? יום אהוב בשבוע: שבת קודש דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? כן, באופן קבוע האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא, לבינתיים? האם אי פעם עברת על החוק? נסעתי בלי מלווה שעוד היה לי מלווה- אבל זאת עברה קלה האם אי פעם נשבר לך הלב? כן, ממש ברגעים אלו האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אני רוצה להגיד שלא, אבל אפשר להגיד שלעיתים רחוקות מאד מאד האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן, אנושי האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? עוד לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? קורב לודאי שכן האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן!!!
האם אי פעם שיקרת? גם רוצה להגיד שלא, אבל כן...לעיתים רחוקות ושקרים לבנים יש\אין חברה: אין...פנויה להצעות
גובה: 1.60 מידת נעלים: 38 פריסינג:.באוזן חחחח קעקועים: לאאאא...ישמרני האל ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? חוץ משעות השינה שלי....כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? תמיד, זה אפילו מתוך שינה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן, עכשיו ב24 שעות האחרונות קנית משהו? סיגריות? הדבר שהכי קשה לך איתו: המציאות בה אני חיה מישהו אחד שהיית רוצה להיות? גילה אלמגור (חוץ מהתפקיד בשיר שלנו) האדם האחרון שהתקשר אלייך: חברה טובה ויקרה האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: בן אדם מעצבן ומעיק לעיתים המקום האחרון שהיית בו: אצל חברה טובה ויקרה...אבל אחרת הסטיה שלך היא: אינטלגנציה, ב-מ-ה הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: ב-מ-ה תכונה טובה שלך: מוכנה להקריב את חיי בשביל אהוביי תכונה רעה שלך: נחרצת-לפעמים זה פוגע באנשים האם צחקת על מישהו בעל מום? הייתי רוצה להגיד שלא....לצערי כן... האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כל יום? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? ברור! כל פעם שאני רואה אותם מדדים אני אוחזת בידם השברירית ומעבירה אותם כביש....זה מזכיר לי את סבתא... תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? ה-ב-מ-ה אכלת משהו לא כשר? נבר אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן, על אחי, באמצע ריב שברתי צלחת ענקית וכחולה שאמא מאד אהבה הפרת הבטחה שהבטחת? בחיים לא השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? יותר טפט בסגנון שנות ה-40 באיזה בושם אתה משתמש? אופוריה אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? יש לי נטייה למצבי רוח...ולפעמים פשוט לא בא לי על בן אדם...זה קצת רשע... באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? בגיל שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? בגיל 14 חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? הרגע שתית משקה אלכוהולי? יום שישי...יין קידוש השתכרת? שבוע? שבועיים? לא משתכרת כל כך הרבה...אוהבת להיות בקונטרול שכבת עם מישהו/י? : אף פעם....אני עוד לא מוכנה היית במועדון? שבוע וקצת לבשת חצאית? שבת...בית כנסת קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? לחברות הכי טובות שלי...כל יום הקדישו לך שיר? שנה שיפרו לך את המצברוח? אתמול...מישהי חמודה, נחמדה ובנוסף גם יפה... היום: באיזו שעה התעוררת?8:05 הלימודים החלו ב-8 מה/מי העיר אותך? אמא-לא קמתי, אבא-לא קמתי, שעון מעורר -קמתי...אבל קצת מאוחר מה היה הדבר הראשון שאמרת? שיט אני מאחרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא קוראת לי לקום... מה היה השיר הראשון ששמעת? יום חדש נפלא-אריק ברמן מה אכלת? רביולי מוקרם עם פטריות....מעשיי ידיי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? על בחורה חמודה ונחמדה ובנוסף לכל יפה איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): יב' הבנאדם הכי יפה שראית: החברה הכי טובה שלי..מהממת את חושבת שאת יפה? לעיתים...שאני במצב רוח טוב את חושבת שאת צבועה? נבר את חושבת שאת קנאית? לעיתים... את חושבת שאת קרצייה? נבר את חושבת שאת עקשנית? לעיתים... את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם שאת: שונאת: היחיד שאני שונאת- מורתי אוהבת: את אמא וסבתא :* מתגעגעת אליו: אבי חסר לך: אבי עושה לך טוב להיות איתו: סבתא הכי מצחיק: אני נחשבת? הכי דפוק: אני נחשבת? הכי מוזר: טל הכי כיף לדבר איתו: חברתי המיוחדת יש לך פלאפון?יס למי אתה מתקשר הכי הרבה? לידידי הטוב איזה צלצול יש לך? אעדיף לא לענות...אבל צלצול יפה הקול הכי יפה ששמעת? אמילי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחול את רוצה להיות זמרת? כן כן כן כן כן את רוצה להיות שחקנית? כן כן כן כן כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לאאאאאאאאאא בחיים לאאאאאאאא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כןןןן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? לא מעוניינת אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נותנת לאמא ואבא.... מי האדם האחרון שדיברת איתו? מישהו מעצבן מציק ומעיק מה את עושה עכשיו? עונה ושומעת מיוזיק את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? חחחח נכון מה את/ה שומע/ת? call me when your sober מה הסרט האחרון שראית? אבודות והוזות מה התוכנית האחרונה שראית? מועדון לילה מה הדיסק האחרון ששמעת? קרן פלס- אם אלה החיים מה החלום שלך? להיות על הבמה עד יום מותי, וכשאמות זה יהיה על הבמה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? מממ לא... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לאאאאאא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כבר הרבה זמן אני נוהגת...ולא על הברכיים של אבא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? לא
שם: חסוי לבינתיים תאריך לידה: ולנטיינז מקום מגורים: מרכז שיר אהוב: my immortal סרט אהוב: שלוש החלטות תוכנית טלוויזיה אהובה: חלומות נעורים זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: אמילי מאוונסנס זה נחשב? יום אהוב בשבוע: שבת קודש דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? כן, באופן קבוע האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא, לבינתיים? האם אי פעם עברת על החוק? נסעתי בלי מלווה שעוד היה לי מלווה- אבל זאת עברה קלה האם אי פעם נשבר לך הלב? כן, ממש ברגעים אלו האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אני רוצה להגיד שלא, אבל אפשר להגיד שלעיתים רחוקות מאד מאד האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן, אנושי האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? עוד לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? קורב לודאי שכן האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן!!!