ס-ק-ר

mor1212

New member
את אחת ויחידה אהובתי המופלאה...=]

שם: מור תאריך לידה: 13.5.91 מקום מגורים: מבשרת=] שיר אהוב: נשקי אותי- סיוון שביט סרט אהוב: לאבינג אנאבל תוכנית טלוויזיה אהובה: השיר שלנו |וגאהבזה| זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: נינט יום אהוב בשבוע: ממ יום שלישי דיסק אהוב: רונה קינן- לנשום בספירה לאחור, אביב גפן- המכתב תאריך אהוב: הממ לא יודעת..P: האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? רק תרופותP: האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חברה: יש=] גובה: 1.69 מידת נעלים: הממ 40 פריסינג: אין קעקועים: בתכנון ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן=] ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? נופ ב24 שעות האחרונות קנית משהו? סמבוסק כזה במפגש השייח'P: הדבר שהכי קשה לך איתו: המרחק ביני לבין שמיינצ' מישהו אחד שהיית רוצה להיות? שמיינצ' האדם האחרון שהתקשר אלייך: ספיר האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: הדר המקום האחרון שהיית בו: בצפר הסטיה שלך היא: עא כשאני אעלה עלייה, אני אודיע לכם הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: אהבה תכונה טובה שלך: כנות וחוזק נפשי תכונה רעה שלך: רגישות יתר האם צחקת על מישהו בעל מום? אף פעם לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לזקנה, כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? פעם, מסטיק. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? ירוק=] באיזה בושם אתה משתמש? לה קוסט אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? וואי אין לי מושג.. לא נראה לי שיש דבר כזה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כל אחד והמוכנות שלו מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני 5 חודשיםP: חיבקת מישהו/י? היום, לפני איזה שעתיים מישהו/י חיבק/ה אותך? אותו הדבר^ עישנת? הממ חודשיים שתית משקה אלכוהולי? שבוע ויומייםP: (בעצם שתיתי קצת יין אצל דפנה, אבל זה לא נחשב.. או שכן? כי אם כן, אז אתמול) השתכרת? שבוע? שבועיים? שבוע ויומיים^ שכבת עם מישהו/י? : - היית במועדון? פיייי.. 3 חודשים לבשת חצאית? שבוע שעבר, לפרזנטציה בתיאטרון קנית בגד? 3 שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? היום לפני כמה שעות הקדישו לך שיר? אתמול=] שיפרו לך את המצברוח? אני כבר שבועיים בעננים, אין סיבה שייצטרכו לשפר לי את המצב רוח היום: באיזו שעה התעוררת? עשרה ל7 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אין לי כוחחח" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מוווור קומייי" מה היה השיר הראשון ששמעת? "עדיף"\ דניאל סלומון מה אכלת? 2 סנדוויצ'ים, שניצל ושעועית איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הציפייה לשמוע שוב את הקול שלה ולראות אותה איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): י' הבנאדם הכי יפה שראית: הממ למען האמת, עידית את חושבת שאת יפה? אני לא נראית גרוע, ננסח את זה ככהP: את חושבת שאת צבועה? לפעמים, כשאין ברירה. את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן (אבל כן מוכנה לפתוח ת'ראש לרעיונות אחרים.) את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית לגמרי בנאדם שאת: שונאת: אין אחד כזה.. אולי לא מחבבת- רותם.. אה ואת המורה לספורט של כיתה ט' אוהבת: שמיינצ' מתגעגעת אליו: שמיינצ' חסר לך: מיה עושה לך טוב להיות איתו: דפנה הכי מצחיק: ספיר הכי דפוק: טל הכי מוזר: נטולP: הכי כיף לדבר איתו: שירן יש לך פלאפון? אכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? בזמן האחרון לשמיינצ' איזה צלצול יש לך? "זה לא אותו דבר" הקול הכי יפה ששמעת? מממ אני ממש אוהבת את הקול (בדיבור) של לירז צ'רכי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם מעאפן כזה של הווינדוס את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בכיף למה לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן=] כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בזמן האחרון אני מנועה מלהגיד, אבל כשאני אומרת- אני מתכוונת לזה איפה את רוצה פירסינג? עא בגבה! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית ואוטו, קצת חסכונות ללימודים של הילדים:p מי האדם האחרון שדיברת איתו? שמיינצ' מה את עושה עכשיו? מדברת עם שמיינצ' ואוכלת טוסט=] את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? Busted- Crashed the Wedding מה הסרט האחרון שראית? אב טרם זמנו מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו מה הדיסק האחרון ששמעת? נינט טייב- יחפה מה החלום שלך? אושר נצחי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא

:)

שם: שירי
תאריך לידה: 29.6.90
מקום מגורים: סתם חור
שיר אהוב: אני אנטי שאלות שירים, פשוט כי זה אינסוף.
סרט אהוב: אוה. טוב, אז נהניתי מהמון סרטים, אבל סרט שהכי השאיר עליי חותם הוא ללא ספק 'שמש נצחית בראש צלול'.
תוכנית טלוויזיה אהובה: עקרות בית נואשות, או.סי, וואן טרי היל ו... השיר שלנו
זמר אהוב: הרוב המוחלט שאני שומעת הם להקות דווקא. אבל אוקי, אחד? אז... בדלי דראון בוי, אליוט סמית'. (וגם סופיאן סטיבנס ובק ו..ו.. .)
זמרת אהובה: כאן זה לא בעיה. איפה הנקבות המוכשרות?.. רק רונה קינן ראויה לסעיף. (וזה לא שאני -כזה- אוהבת אותה, פשוט אנלא ממש שומעת בחורות אחרות ומעריכה אותן :/ )
יום אהוב בשבוע: חמישי.
דיסק אהוב: כרגע, וכרגע בלבד [!!!], זה the hour of bewilderbeast של בדלי.
תאריך אהוב: אין, זה סופשים בכללי.
האם אי פעם עישנת? כן
האם אי פעם שתית אלכוהול? כן
האם אי פעם לקחת סמים? כן
האם אי פעם עברת על החוק? כן
האם אי פעם נשבר לך הלב? כן
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן (בהקשרי לימודים, לא משהו כללי. אני לא מתחרטת על דברים שאני עושה, חוץ מהלימודים המסריחים האלה שטעיתי המון במהלכם.)
האם אי פעם בכית על מישהו? כן
האם אי פעם בכית על מישהי? כן
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן
האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן
האם אי פעם שיקרת? כן
יש\אין חברה: יש
גובה: 1.65
מידת נעלים: 40
פריסינג:. שמונה בכל אוזן, לא משהו רציני. אבל אני מתכננת אינדסטריאל במקום ה8 הסתמיים באוזן ימין.
קעקועים: עוד לא.
ב24 שעות האחרונות בכית? לא
ב24 שעות האחרונות צחקת? כמובן!
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא :X
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא.
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? גם לא, איזה יופי!
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בשקל וחצי שיש לי? לא
.
הדבר שהכי קשה לך איתו: אוף, אני שונאת את שאלות "הכי". אבל אנסה. קשה לי לא להצליח מיד, קשה לי עם עבודה קשה. קשה לי עם התמדה. קשה לי עם להפסיק.
מישהו אחד שהיית רוצה להיות? אני, ורק אני.
האדם האחרון שהתקשר אלייך: דניאל.
האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: יובל :) (כרגע)
המקום האחרון שהיית בו: חוץ מחדרי הבית השונים - בית ספר.
הסטיה שלך היא: אוו. טוב, לא.
הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: מוזיקה, אהבה, אלקטרוניקה
.
תכונה טובה שלך: רק אחת?
. טוב, אני מוזיקלית להפליא.
תכונה רעה שלך: שוב - רק אחת?.. לא מסוגלת להתמיד כמעט ובשומדבר. זה נוראי.
האם צחקת על מישהו בעל מום? :< יצא, כן. אבל הלקאתי את עצמי מיידית לאחר מכן ו-"טוב די, די"
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא ממש
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא...
תרמת פעם לקבצן? כן
האם גנבת משהו במכולת? לא
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן - חיים של כמה אנשים מאד ספציפיים אחרים.
אכלת משהו לא כשר? כן
אתה שומר כשרות? לא
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן, בקבוקי בירה וודקה למיניהם, כשלא הייתי במיטבי.. :)
הפרת הבטחה שהבטחת? כן
השתכרת עד אבדן חושים? כן
מה צבע החדר שלך? קיר אחד כתום והשאר מן... משהו צהבהב-בז'י-בהיר כזה.
באיזה בושם אתה משתמש? אני לא משתמשת בד"כ
אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא 8)
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אני בנאדם טוב, באמת! קשה לי לחשוב על משהו מרושע. ואם היה, זה לא משהו שעשיתי בכוונה להרע.
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אינדווידואלי. כשאתה לא מטומטם.
מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת? לפני יומיים (שבת)
חיבקת מישהו/י? בטח את אמא, אתמול או משהו.
מישהו/י חיבק/ה אותך? ^
עישנת? חמישי בערב/לילה
שתית משקה אלכוהולי? חמישי+שישי
השתכרת? שבוע? שבועיים? הממ, אני חושבת שביום שישי ראוי לקרוא לזה 'השתכרתי'. אבל עדיין לא לגמרי, לא עד אובדן חושים או משהו. פשוט הושפעתי נורא.
שכבת עם מישהו/י? : שישבת
היית במועדון? בסילבסטר
לבשת חצאית? חה, מזמן. בפורים של כיתה ט' כשהתחפשתי לדוסית מגוחכת
קנית בגד? מזמן
אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? שישי. :)
הקדישו לך שיר? שבת בבוקר, במקלחת אצל גל. היא הקדישה לי שיר שאני, בלב, תמיד מקדישה לעצמי. אז יצא נורא מתוק.
שיפרו לך את המצברוח? היום היה נורא כיף. אבל הכוונה למצב בו הייתי מדוכדכת ואז בא איזה גואל, נכון? ובכן, אני חושבת שביום שישי. התעצבנתי קצת בלילה ושיר, שתבורך, הייתה שם. :) (המשך
)

המשך

היום:
באיזו שעה התעוררת? 7, אבל חזרתי לישון וקמתי ב10
מה/מי העיר אותך? אמא, ואחר כך התת מודע שלי.
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני חוזרת לישון עוד קצת, מתחילה בשמונה ועשרים" (העוד קצת התארך יותר מדי)
מה היה הדבר הראשון ששמעת? חוץ מאמא וכל זה, שמעתי כאן קצת מוזיקה שהורדתי אתמול.
מה היה השיר הראשון ששמעת? אני באמת לא זוכרת.
מה אכלת? עגבניה -_-
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הייתי מוטרדת בקשר לאימוני הפסנתר שאני צריכה לדחוף היום (ברגעים אלו ממש, וראו מה אני עושה.)
איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): י"א.
הבנאדם הכי יפה שראית: טוב, זו באמת לא חוכמה. סקרלט ג'והנסון אם אתם מתעקשים על סלבז, ואם לא, אז ... נו, אדר.
את חושבת שאת יפה? אהא. לא מהממת או משהו, אבל אני בסדר גמור.
את חושבת שאת צבועה? לא.
את חושבת שאת קנאית? יש בי צד קנאי, אם כי מרוסן.
את חושבת שאת קרצייה? לא.
את חושבת שאת עקשנית? כן - אבל לא בדברים שבאמת צריך להתעקש בהם
את אוהבת את עצמך? דיי. (לא enough, אלא pretty much)
בזבזנית או חסכנית? באמצע.
בנאדם שאת:
שונאת: אוף. יש רק אחד שאני באמת מצליחה להגיע לרמות של שנאה מטורפת כלפיו, ואני לא רוצה להזכיר אותו.
אוהבת: כל כך הרבה. באופן זוגי? - גל.
מתגעגעת אליו: גל, יובל, אדר.
חסר לך: ^ ועוד כלמני.
עושה לך טוב להיות איתו: הכי הכי עם גל.
הכי מצחיק: יובל
הכי דפוק: יובל !
הכי מוזר: יובל
הכי כיף לדבר איתו: גל, אדר, יובל, שיר
יש לך פלאפון? הוא נגנב בחנוכה, אבל עוד שבועיים בערך יגיע החדש (אותו דגם כוסון ואלוהי - נוקיה 6131)
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אממ, אני חושבת שאל אדר.
איזה צלצול יש לך? האחרון היה 'האני' של מובי.
הקול הכי יפה ששמעת? שאלה קשה... אבל גל שרה מקסים.
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חורפי כזה.
את רוצה להיות זמרת? קצת. אבל אני לא מתה על ההגדרה. רוצה ליצור, ואולי אפילו לחשוף מעט מזה, אבל לא לנפח את זה...
את רוצה להיות שחקנית? לא
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן
איפה את רוצה פירסינג? אני אשמח לאינדסטריאל.
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אוי, הייתי קונה המון דיסקים ואוטו, דבר ראשון (בהנחה שהיה לי רשיון כמובן
). והייתי טסה לכל מיני מקומות והייתי גרה בלונדון והייתי קונה גיטרה אקוסטית חדשה והייתי שומרת את השאר.
מי האדם האחרון שדיברת איתו? עדיין יובל.
מה את עושה עכשיו? מדברת עם יובל, עונה על השאלון, שומעת מוזיקה.
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן ^
מה את/ה שומע/ת? טים סילי
מה הסרט האחרון שראית? בקולנוע את החופשה עם גלי, ובטלוויזיה סתם דברים. אני לא מייחסת חשיבות לסרטים וטלוויזיה בכלל, למען האמת
מה התוכנית האחרונה שראית? איזה חרטא כלשהו. באמת שזה לא רלוונטי 8)
מה הדיסק האחרון ששמעת? במלואו? וואו, לא זוכרת.
מה החלום שלך? להיות מאושרת: הצלחה כלכלית, הגשמה עצמית, אהבה.
האם אי פעם...
הרגשת שאתה עומד למות? כן
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? היה לי
שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן
בנית טירה מחול? כן
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא
היית בחקירה משטרתית? כן
ולסיכום:
שימי תמונה שלך סתם בשביל הפרוטוקול הייתי שמה, אבל אני חוששת מזיהוי לא רצוי. אם זה מעניין מישהו שיפנה אליי בדרך אחרת.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

הילוש152

New member
באת לי בטוב..

שם: הילה =] תאריך לידה: 9.4.90 מקום מגורים: עזבו =] שיר אהוב: ricky martin-private emotion סרט אהוב: היצ' תוכנית טלוויזיה אהובה: נמלטים =] זמר אהוב: יש יותר מדי זמרת אהובה: כנ"ל יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: סינרגיה, הראשון =] תאריך אהוב: 17.5.06 האם אי פעם עישנת? כע האם אי פעם שתית אלכוהול? כע האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא ,אני ילדה טובה! [חננה] האם אי פעם נשבר לך הלב? לצערי האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חברה:אין גובה:1.60 מידת נעלים:39 פירסינג:. פופיק קעקועים:יש :) 1 ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כןןןןן יותר מדי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא הדבר שהכי קשה לך איתו:לאהוב כל כך,להיקשר מהר. מישהו אחד שהיית רוצה להיות?מה? האדם האחרון שהתקשר אלייך: לא זוכרת=] האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר:אביתר המקום האחרון שהיית בו: פיפי? :) הסטיה שלך היא: טום וג'רי הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים:אמא תכונה טובה שלך:מסירות ונאמנות תכונה רעה שלך:להיקשר מהר מדי האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כע תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? שהייתי קטנה ממש גנבתי בלונים מחנות...=\ יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?החיים של המשפחה אכלת משהו לא כשר?לא אתה שומר כשרות?כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כןןןןןן שלא היה לי כוח לרחוץ תספל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפרת הבטחה שהבטחת?אולי פעם אחת השתכרת עד אבדן חושים?נופ מה צבע החדר שלך?לבן קיר שלג חלב באיזה בושם אתה משתמש?212 סקסי,היפנוטיק. אתה אוהב לענוד תכשיטים?לפעמים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?חיחיחיחייח אני ילדה טובה!!! באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?כשנמצאים עם הבן אדם המתאים,מרגישים. לא צריך גיל. הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני 4 חודש חיבקת מישהו/י?לפני שעה מישהו/י חיבק/ה אותך?לפני שעה עישנת?מלא זמן שתית משקה אלכוהולי? אווו 3 שבועות השתכרת?never שכבת עם מישהו/י? =] היית במועדון?9.4 לבשת חצאית? שהייתי בת 6 קנית בגד? יום שבת אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"?לפני יומיים הקדישו לך שיר?היום =] שיפרו לך את המצברוח היום גם..

הילוש152

New member
המשך..

היום: יום שני =] באיזו שעה התעוררת? 8 בבוקר מה/מי העיר אותך? השעון המעורר של אחי #@$@%#@$%@$ מה היה הדבר הראשון שאמרת? סעמק חחחחחחחח סתם,לא אמרתי כלום הלכתי להטיל את מיימי=] מה היה הדבר הראשון ששמעת? ניאגרה? מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת=\ מה אכלת? בננה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?חיחי זה לא לפה =] איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה):יא/' הבנאדם הכי יפה שראית: אוווווווווווווווווו את חושבת שאת יפה?אולי את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?כשצריך אבל אני לא מחצינה אתזה=\ את חושבת שאת קרצייה?=[ את חושבת שאת עקשנית?כע את אוהבת את עצמך?כשבא לי בזבזנית או חסכנית? שניהם
בנאדם שאת: שונאת:לא מתעסקת בשנאה,אבל אם אתם שואלים את מי אני לא מספטת אז את הבוס שלי =\ אוהבת:יש מלא מתגעגעת אליו:גם לא חסר=\ חסר לך:אוו :( עושה לך טוב להיות איתו: איתה.. הכי מצחיק: חח חפזי'קוש :) הכי דפוק: הוא יודע הכי מוזר:גם כן הכי כיף לדבר איתו:עם עצמי =]חחחחחחחחח יש לך פלאפון?לצערי למי אתה מתקשר הכי הרבה?ל144 איזה צלצול יש לך? שיר לשירה הקול הכי יפה ששמעת? לירז איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שקיעה עם ברבור את רוצה להיות זמרת?לא,אבל אני שרה במקלחת=] את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כע איפה את רוצה פירסינג?פיטמה =] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מחלקת ל 5 נותנת למשפחה.וממה שיש לי,חצי תורמת. חצי שני שמה בבנק. אבל קודם לוקחת קצת כסף וקונה לי משהו :) מי האדם האחרון שדיברת איתו? מתני מה את עושה עכשיו?עונה על השאלון החופר את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כע מה את/ה שומע/ת?להקת חופים-שירים עד כאן! מי שצוחקת שתבוא אלי! מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית?שיפוץ משפחתי =] מה הדיסק האחרון ששמעת? ירוסלב ,אני אוהבת סקסופון :) מה החלום שלך?יש הרבה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כע שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כע בנית טירה מחול?לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כן

NeT NiT

New member
יואו בא לי../images/Emo3.gif

שם: נטע תאריך לידה: 25.6.89 מקום מגורים: עמק יזרעאל הססגוני שיר אהוב: יש המון
סרט אהוב: בנים אינם בוכים תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים, אבודים, נותנים בראש, זינה הנסיכה הלוחמת!, פסיפיק בלו, גולשים בזמן, לואיס וקלארק, סמולוויל [כן.. די שיננתי את לוח הזמנים של AXN בשבועיים האחרונים
] זמר אהוב: עברי לידר, אביתר בנאי זמרת אהובה: אנני דיפרנקו יום אהוב בשבוע: שישי
דיסק אהוב: יש המון! תאריך אהוב: התאריכים שלא כוללים בצפר בתוכם האם אי פעם עישנת? נרגילה, כן. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? צילמתי ספרים של בני גורן! האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא זכור לי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אני מניחה האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת? תמיד האם אי פעם שיקרת? לא [אני משקרת עכשיו
] יש\אין חברה: יש
גובה: 163 מידת נעלים: 37-38 פריסינג:.
היה בגבה עד לפני שבועיים..
קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? המון!
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? יאפ ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? המון! חזרות זה כיף XD ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? הממ לא ממש ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: בצפר מישהו אחד שהיית רוצה להיות? סופרמן! האדם האחרון שהתקשר אלייך: שני האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו/מסנג'ר: יעלה
המקום האחרון שהיית בו: בתיאטרון הסטיה שלך היא: אייקונים בלי פרצוף - XDDDD [לדברי יעלה
] הדבר שלא היית מוותרת עליו בחיים: מוזיקה. תכונה טובה שלך: אכפת לי! תכונה רעה שלך: מתעצבנת בקלות.. לפעמים האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? הוו כן
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אנשים. אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? צכלת
באיזה בושם אתה משתמש? נועה אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לאיודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לאיודעת מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? יותר מדי זמן
חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? פסח שנה שעברה שתית משקה אלכוהולי? לאזוכרת השתכרת? שבוע? שבועיים? לא משתכרת שכבת עם מישהו/י? : היית במועדון? לא הייתי לבשת חצאית? XDDDDDDDDDDDDDD קנית בגד? לפני חודש נראה לי.. אמרת למישהו/י "אני אוהבת אותך"? לאזוכרת בדיוק הקדישו לך שיר? לאזוכרת שיפרו לך את המצברוח? היום

NeT NiT

New member
המשך../images/Emo3.gif

היום: באיזו שעה התעוררת? 10:00 מה/מי העיר אותך? "ביום שמש יפה" של עברי
מה היה הדבר הראשון שאמרת? אהעהה מה היה הדבר הראשון ששמעת? *רטט* "ביום שמש יפה אני פותח חלון..." מה היה השיר הראשון ששמעת? XDDDD מה אכלת? עוגת בננות
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? טקסטים לתיאטרון איזה כיתה את (אם את עדין תלמידה): י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא ממש את חושבת שאת קרצייה? לא נראה לי.. את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? אנחנו ידידות
בזבזנית או חסכנית? מאוזנת בנאדם שאת: שונאת: לא שונאת.. אבל מאוד לא מחבבת.. מישהי מהבצפר. אוהבת: אני אוהבת הרבה אנשים ^^ אבל בעיקר את מיכלי
. מתגעגעת אליו: יותר מדי
חסר לך: אנשים. עושה לך טוב להיות איתו: פורום אוונסנס
הכי מצחיק: פורום אוונסנס XD הכי דפוק: פורום אוונסנס XD הכי מוזר: ולדי. XDDDD הכי כיף לדבר איתו: רוני
. יש לך פלאפון? אהע למי אתה מתקשר הכי הרבה? למי שצריך איזה צלצול יש לך? Goo Goo Dolls - Naked הקול הכי יפה ששמעת? גשם. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ציור מחשב שמצאתי בDA של כוכב שמתרסק לתוך כוכב אחר את רוצה להיות זמרת? הלוואי XD את רוצה להיות שחקנית? אהע. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בכיף!! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג?
נקודה כואבת. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אני באמת לא יודעת.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? ליאטקה מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? משהו ישן עם וינונה ריידר.. היה מטריד. מה התוכנית האחרונה שראית? סמולוויל
חייבת לראות היום! איזה מתחחח! מה הדיסק האחרון ששמעת? לאזוכרת מה החלום שלך? להצליח. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא XD בנית טירה מחול? כן! היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? יאפ סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא ולסיכום: שימי תמונה שלך סתם בשביל הפרוטוקול

NeT NiT

New member
חחחח גם את../images/Emo23.gif.

אך יש עוד רוני בחיי!!! *יד על המצח בדרמטיות*

NeT NiT

New member
חחחחחח!!

את הרוני הכי חמודה שאני מכירה מעל גיל 17
.

ronigirl25

New member
יאאיי

אז זכיתי מקום ראשון בתחרות מול עצמי
הישג. אני גאה
וגם את הנטע הכי חמודה שאני מכירה מתחת לגיל 18

ronigirl25

New member
../images/Emo140.gif

אממ.. ברור שגם אותך.. {יאאלה בכיף, הצטרפי לחגיגה} אבל למה שארשום את שמך באנגלית? דיברתי על הבושם...

למעלה