קרן כתבתי שמבטא ערבי כן יכול להסגיר אבל קראי את הדוגמא שנתתי, ואיך הבית שלו אמור להסגיר..?
A A d i 23 New member 18/10/05 #38 קרן כתבתי שמבטא ערבי כן יכול להסגיר אבל קראי את הדוגמא שנתתי, ואיך הבית שלו אמור להסגיר..?
K k e r e n m New member 18/10/05 #40 יקירתי קראתי את תגובתך אחרי שכתבתי לא לפני..ולא הבנת את עניין הבית..אדם שמסתיר את ביתו ממך יש לו סיבה לכך התכוונתי,לגבי מה הסיבה יש סימנים בדרך שיעזרו בכך..
יקירתי קראתי את תגובתך אחרי שכתבתי לא לפני..ולא הבנת את עניין הבית..אדם שמסתיר את ביתו ממך יש לו סיבה לכך התכוונתי,לגבי מה הסיבה יש סימנים בדרך שיעזרו בכך..
A A d i 23 New member 18/10/05 #43 למה שיסתיר ממך את ביתו.. ואם הוא מתגורר בבית מלון? יש כאן כל כך הרבה אופציות, ושוב אני לא פוסלת מקרים שכן ידעת, וחתכת מההתחלה.. כאן מדובר במקרה שלא ידעת והתאהבת..
למה שיסתיר ממך את ביתו.. ואם הוא מתגורר בבית מלון? יש כאן כל כך הרבה אופציות, ושוב אני לא פוסלת מקרים שכן ידעת, וחתכת מההתחלה.. כאן מדובר במקרה שלא ידעת והתאהבת..
A angels fall first New member 19/10/05 #44 לא ממש דילמה... הבעיה נעוצה במדינה בה אנחנו חיים... בכל מקרה לא הייתי פוסל על הסף...