סוף שבוע

Hasselblad

New member
מזל טוב!!!

ואוו כל הכבוד, אני בספק אם איי פעם אני אצליח לעשות סולו ביגפוט
אני גם חייבת להגיד שאני ממש אוהבת את איך שהדמות שלך נראת

Hasselblad

New member
לא כזה בטוח...

בלי HB אני לא בטוחה שאפילו ברמה 200 אוכל לשרוד מכה אחת שלו...

שאלתי בשבילך את המייפלופדיה שלי

הוא אומר שהחל מדרגה 150 בערך את יכולה להרוג BF. הוא אומר שמזו גארד גורם לשדוארס (מתעצלת עם האנגלית) לספוג 50 % מהדמג'. בכל אופן מה שאני עשיתי ועוד רבים אחרים עושים זה HP WASH. כשעולים דרגה סמים נקודות AP על HP ואחר כך כשיש מכירה של AP RESET ב CASH SHOP מחזירים את ה LUK האבוד חזרה. הכל אופן אין הרבה SHADOWERS ב BF. אני רואה שם בעיקר HEROS. מצד שני ראיתי ש SHADOWER דרגה 200 מוכר BF LEECH ומבטיח זמן הריגה של 6 דקות.

Hasselblad

New member
בדיוק היום בדקתי את זה...

אני רמה 150 (מאתמול בלילה)... ועשיתי כבר המון המון HP WASH וביחס לגנב יש לי הרבה HP אבל.... חסר לי בערך 900 HP כדי לשרוד מכה שלו... מה שכן עם HB אין לי בעיה בכלל... אני מניחה שעוד כמה רמות כבר אוכל לשרוד אותו בלי HB. לקח לי בערך 15-17 דקות להרוג אותו בלי תפוחים וכאלה... לא יודעת אם זה זמן סביר או לא. אנסה להוסיף תמונה בקרוב. המון המון המון המון תודה על העזרה הבדיקה.. תאמת אם לא הייתי אומרת ששדוארים עושים את זה לא יודעת אם הייתי מנסה בכלל.

מעולה !!! ../images/Emo45.gif

לוקח לך 15-17 דקות כי את רק דרגה 150. אני התמכרתי לצוד BF בדרגה יותר גבוהה. עם העליה בדרגות תוכלי להרוג אותו בפחות זמן. מזל טוב על 150. מחכה לתמונות מBF.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזלטובב..D:

הלוואי עליי ביגפוט
אני מנסה להשיג את הבוהן שלו כבר אלוהים יודע כמה זמן=\ את ה HH עשיתי סולו כמה וכמה פעמים ואני גאה בזה נורא..:p אבל וואו עוד 26 רמות את 200, זה נשמע כל כך קרוב ._." תכלס איך משאירים את המשחק מעניין אחרי שאת מגלה שאת יכולה לשרוד/להילחם בכמעט כל מפלצת במייפל? איך ממשיכים להתאמן ככה?0_0

GינGית

New member
וואו עשית את זהמזל טוב!!!! ובזכותך אני רמה 87

אני מקווה ששמרת לי את הדרופים

Don Nirtin

New member
למרבה הצער, הדרופים האלה ../images/Emo87.gif

אנטרייטאבל.......

אתמול היה יום מוצלח במיוחד

בגלל שמצאנו הרבה ב X2. עלית 3 דרגות אתמול או 2? שמרתי לך את הכיפות השחורות. ראית את ההאקר הזה שהרג אותך? צריך להיזהר ממנו ולא לדבר איתו. CAPCOM - האקר שמטיל אימה על סקניה.

GינGית

New member
כן הוא ממש מפחיד ואיך הוא זורק את ה-BF על

אנשים והמסיכה שלו איזה מפחיד

למעלה