מפגש פורום!!!

shira245

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מפגש פורום!!!

תאריך-לא ידוע מקום-עזריאלי מי בא? כולכם!!!!!זה לא אפשרות אלא חובה! עכשיו בשביל שכולם יוכלו לבוא, במקרה, הכינותי מראש לוח שנה עם חודש יולי ואתם מתבקשי למחוק את התאריכים שלא נוחים לכם ולהקיף את אלו שכן. אז קדימה לעבודה!

G A L 17

New member
סוף יולי....

יום ראשון אני מתחיל קייטנה אז אין סיכוי - אבל את היבניקים מפה (שילה , נעמי , לא זוכר מי עוד) יש תהופעה של עברי לידר ושירי מימון - זה של האגודה למען החייל ששלחו לכל המלשבי"ם אני אהיה שם , אם מישהי מכן תהיה שם תודיעו

G A L 17

New member
גני יהושוע

הופעה לכל מי שלפני גיוס... שלחו הזמנות בדואר , יש עוד כל מיני כאלה שמופיעים , סאב , רוני , הקיצר לא מעניינין רק עברי ושירי מעניינים

רוצים לשמוע משו מצחיק?../images/Emo105.gif

גמני קיבלתי הזמנה לאירוע הזה...חחחחחחחח צוחק עלינו הצבא הזה...

Dawson girl

New member
טלללללללללללל ../images/Emo24.gif

בואי למסן!
וגמני רוצה ללכת לזה אבל מתנדבים הם סוג ב' והועדה רק עוד שבועיים אז אין לי תאריך גיוס עדיין והם לא שלחו לי
אני אתקשר ביום ראשון אבל נראה לי שחבל על הזמן

shiray

New member
אני אהיה עסוקה בקניות לגיוס...

אחזה עצוב... רק לפני יומיים בערך הצלחתי לצאת קצת מההכחשה של הצבא... ועוד מעט אני רוצה להתחיל ללמוד למועד ב' במתמטיקה בגלל שאסור לי לפשל כמו במועד א' ובטח שכחתי חצי מהחומר... מה שאומר שאני צריכה לסיים את רוב הקניות ממש ממש בקרוב בגלל שאני מתגייסת ב....21.7.... לא רוצה!!!!

shiray

New member
תודה!

ואני עדיין לא יודעת את הבסיס, אני רק יודעת שאני אהיה מאבחנת מחקר. שזה לא מה שרציתי, אבל יותר טוב מללכת לכל"צ (והיה לי רק סבב מיונים אחד)

דוקא זה תפקיד טוב...../images/Emo105.gif

חברה שלי לא מזמן סיימה קורס מאבחנות מחקר והיא ממש נהנתה גם בקורס וגם עכשיו בתפקיד! שיהיה בהצלחה!

למעלה