אהלן...
אז כמה דברים לי אליך: קודם כל, לגבי ההודעה שכתבתי שאמרתי שלא יהיו פה הכפשות והעלבות, כמובן שהכוונה היתה לא היתה לגבי כל חברי הפורום, ומן הסתם דברתי על אנשים בודדים, מצד שני, הכוונה היתה באמת לחדד לכולם מה מותר ומה אסור בתכלית האיסור... ונכון, רוב הזמן רמת הדיבור בפורום היא ברמה גבוהה מאוד ויש כאן אנשים מדהימים ואיכותיים ואף אחד לא אמר שלא... מה לעשות, שלפעמים יש שרשורים שבהם מדברים ממש לא לעניין ואני כמנהל פורום לא יכול לתת לזה לקרות- ושוב יש הבדל בין ביקורת בונה לבין העלבה וקללה ... ואני מוחק שרשורים שכוללים דברים כאלה רק, הרי אם הייתי מוחק כל ביקורת איפה החופש ביטוי ? לגבי מהות הפורום, ממש לא מסכים איתך... מהות הפורום זה מקום שבו מעריצי מדונה יכולים לדבר ולדסקס עליה , על החדשות, על דברים מהעבר וכו'... מעבר לזה, אני ממש לא מבין למה את מתכוונת לגבי מהות.. הרי מדעני אטום אנחנו לא ובסך הכל זה אמור להיות מקום כיפי שבו אפשר לדבר על מדונה בחופשיות .... ואני ממש לא מסכים עם ההאשמות לגבי המסיבות והמפגשים.. קודם כל, יש תכנון למסיבת מדונה ותהיה אחת כזו , את יכולה לשאול את אבישי... עשינו מפגש מעריצים מוצלח ופורה לפני כחודש שהיה ממש מהמם (ואיפה את היית דרך אגב? ) עכשיו אנחנו מריצים פרויקט ספר מעריצים של מדונה שאותו ניתן לה בעזרת השם כשתבוא, פרויקט גדול שכמה מחברי הפורום לוקחים בו , בלי לכלול את 30 המשתתפים בו.... שזה בעיניי חשוב ו"מהותי" הרבה יותר מכל מסיבת מדונה כזו או אחרת.... ועדיין צריך לזכור שלאנשים יש חיים מעבר לפורום ואי אפשר לצפות שכל שני וחמישי יהיה מפגש וארוע שקשור... אז צר לי שככה את מרגישה אבל בכל אופן אני לא מרגיש ככה ואני יודע שלא מעט גולשים חושבים כמוני, ולפעמים צריכים להסתכל על חצי הכוס המלאה ולראות מה כאן השגנו פה ואיזו חבורה כן הצלחנו לגבש ... בכל אופן אשמח לראות אותך בפורום ....