shay08

New member
נצל"ש דניאל לא בפסטיגל 2006 //=

משתתפי הפסטיגל : מירי בוהדנה אליענה בקייר מרגלית צנעני מה קשור יהודה לוי צביקה הדר רן דנקר מייקל לואיס השמינייה טל מוסרי אמיר פיי גוטמן הדס מורנו תום אבני גיים בויז

בעע לא פייר

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אז לא יהיו עוד מקרים שאפגוש את היפה שלי רק מפגשי פורום אולי
טוב לא נורא במחשבה שנייה.. זה נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מה חשבתם?

שמקבלים כל אחד להפקה כה "יוקרתית" כמו הפסטיגל? הוא כולה עם 2 סינגלים בחוץ תרגיעו... בפסטיגל צריכים אנשים שהם כבר לפחות שנה בתעשייה ושהם מוכרים והשההצלחה איתם בטוחה

revixox

New member
חחחחח..

חוץ מזה שהוא דוגמן ועשה תפקיד ממש קטן ב"אלופה" הוא לא עשה כלום. יש לו גוף ומעריצות שרוצות לעשות לו גדוד אבל חוץ מזה כלום.. באמת היה עדיף במקומו לשים את דניאל..

אז למה הגיים בויז הממוסחרים האלו שם

??? אין לי כל תלונה לגבי המסחור שלהם כיום כמעט כל אומן ממוסחר מזה אומן? זמר..! או לפחות מתחיל ממסחור למה הגיים בויז שם? אני אסביר לכם למה מיקל לואיס והגיים בויז שם כי זה מביא לפסטיגל המון המון המון כרטיסים וכסף כי יש הרבה מעריצים דניאל רק מתחיל אין להם סיבה לשים אותו מי יודע אולי שנה הבאה או בשיר נולד יהיה שיר נולד שנה הבאה אז אין מה לדאוג יש סיכוי מי יודע

mor93

New member
הגיים בויז גם חמודיםם אני אוהבת את

היופי של אושרי יש לו יופי מיוחד חבל לכולם על הזמן... אבל אני לא מעריצה אותם כל כך...כאילו הם פסדר... פסדר=בסדר......

לא אוהבת אותם למרות שפעם אהבתי פשוט

המעריצות הפאקצות האלו ....... לא ממש אוהבת את הגיים בויז ואת המעריצות שונאת

revixox

New member
אוףףף ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איזה באסה.. אולי הוא יהיה בשיר נולד? כי שם כל הזמרים המתחילים היו וזה היה ממש יפה!!!

גמני שאלתי והיא לא ענתה ../images/Emo10.gif

נקווה שתענה הפעם חחח שי פנית אליה במסר ? שמע היא כל יום פה.. הי מסדרת היא עושה הכל אני חושבת שרק trackslammer לא מנהל טוב ודיברנו על זה כבר במסר ככה ש.. לא חשוב כבר יאלה ביי

shay08

New member
אז בואו נעיף אותו הוא נכנס פעם אחת

ושם ת'תמונה של הסינגל..

חח זו הייתה תמונה יפה מאוד

אני לךא מסתכסכת עם המנהלים הנהלת תפוז כבר תחליט לדעתי כתבת להם ופנית אליהם אז תתן להם כבר לטפל בזה ואל תוסיף עוד

mor93

New member
../images/Emo10.gifאני יתגעגעעעעע....

העיקר שתהני כי סיפר לי במסןן שאת מתההה על סוסיםםם...ושלךךך 101 תמונות שלהםםםם חחחחחחחחחח... יאללה מאמיי ביו'ששששששששש נתגעגע כמו תמידד
לאאאבבב יווווווווווווו ולא להתווכח

למעלה