LoveDaniel

New member
../images/Emo41.gifהיי ליאלוש!!!../images/Emo41.gif

היי זאת עדן.. רציתי להגיד לך שוב תודה שהצעת לי לבוא איתך לבוגי! תודה-תודה-תודה-תודה-תודה-! אני מתה עלייך!

מתן דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

תכתוב לי אם אתה יודע את התפילה של : אם למשל אני רוצה לאחל בהצלחה למישהו שעובר ניתוח... אני ממש חייבת את זה מישהו עובר ניתוח ואני חייבת את זה ממש זה ניתוח מסובך תכתוב לי את זה בבקשה אם אפשר במסר זה ממש דחוף לי בבקשההההההההה :'(

lereran

New member
טובבב חבה אני עפה

אני טסה לחו"ל שוויץ לעשות שופינגגג ולקנות ציוד רכיבה ( סוסים) ובעיקר להנותתתתת (תחרויות אם יצא לי ...) (לראות ) ולהתראות... טוב יאללה בהעאיייי

mor93

New member
תבדקי באינטרנט בטוח יהיה רגע אני

יחפש...

חברה**** יאא מאמי טוב אז ככה

קרודם כל נתגעגע למרות שאמרתי לך הכל במסן חחח אגיד לך שוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אתגעגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אהה ותשתדלי לשלוח את ה..... אהמ אהממ... מה שכתבתי לך לשלוח בהקדם כי את לא תיהי פה ממש נתגעגע..... אל תשכחי אותנו כן? חיחיחי אולי אם יהיה שם מחשב כנסי לפורום תשלחי לך קישור איכשהו לאימייל (קשה שם למצוא אתרים כמו תפוז) ותכנסי וכתבי לנו באנגלית אפילו לא נורא יאלה בובה אני סיימתי פה (חשה בשין) ממ.. יאלה נדבר במסן ביי

יאווו מאמי ניתגעגעע כנסי

הכי חשובב שתהנייי תעשי שופינג של החיים הייתי שםם ויש מה ליקנות:p נתגעגעעע מלא:]

lereran

New member
חחחחחחחחחחח הכי תודה כולםםם

יום ראשון אני עפה ואני אשתדל לשלוח - סהר...

ממש תנסי בכל זמן פנוי שיש לך ועוד מ

מצידי לא בדואר רשום את מקרה אחר כי סניף הדואר לא פתוח שישי שבת ואני מקווה שאקבל את זה למרות שלא נראה לי סניף הדואר בקרית שמונה פתוח פעם בשבוע בגלל המצב ככה שאם תשלחי את זה בדואר רגיל לא נראה לי יגיע בזמן טוב נראה כבר תנסי מה שאת יכולה

mor93

New member
תגידי להורים שלך על זה שיעזרו לך של

לשלוח**...בטוח זה יגיע לסהר אם תשלחי דואר רשום...אני הולכת עם ההורים שלי לנתיבות או באר שבע לדואר רשום...

חמודה תודה.. מחכה שזה יגיע אלי

התעייפתי מכל זה אז מור את אחראית על המצגת.. מממ אני חושבת עלה לי רעיון בקשר למצגת אני צריכה לחשוב על זה יותר לעומק כמה דברים יש לי על הראש אני מתפוצצת

mor93

New member
חחחחחחחחחחח

ברור שסתם חשבת שהיא תקנה לך ותביא לך עד לביתת???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... סתםםםםםם...לא לקחת ללב הכל מאהבהההה יפיופהה... ולא יצאתת זוועה בתמונותתת... חכי שאני יהיה במחשב שליי איזה תגובה אני יחזיר לך למכתבב אהובתיי חחח...סתם מאמיי....

את קרועהההההה ואני יותר ../images/Emo9.gif

כמה אני יותר יש לנו מי יותר משועממת מי יותר אוהבת את השנייה מי יותר קרועה מה יהיה? טוב מה אכפת לי אני יותר

חחח מי זו** שלי ? מי ? מי?

תריבי איתי עכשיו מי יותר .. חחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה