לא כולן יש אחת מכוערת-כנס לפה

יש את שיר הבלונדינית שהיא כוסית מקנאה בא רצח פשוט ויש את הזאת עם השיער החלק שתראו מחר ב "בוגי" ויש את הזאת עם התלתלים שהחליפה את שיר בכיראוגרפיה והיא נמרחת על דניאל בריקוד אז זאת עם התלתלים אני לא אוהבת - זאת שתראו בבוגי תלתלים שחורים נראה לי

mor93

New member
מהה????יש לך טעות איפה שהווו

אמרת ש: ויש את הזאת עם השיער החלק שתראו מחר ב "בוגי" ואז אמרת שאת לא אוהבת את זאת: אז זאת עם התלתלים אני לא אוהבת - זאת שתראו בבוגי תלתלים שחורים נראה לי משהואא לא מסתדר לי בראשש

חח אסביר שוב ויותר ברור

יש אחת עם שיער חלק מהממת..\ יש אחת עם תלתלים בלונדינית שהיא הכוסית שאני מקנאה בה רצח-תנחשו למה ויש את זאת עם התלתלים השחורים זאת עם התלתלים השחורים היא די סנובית אבל לא אכפת לי זה לא שאני לא אוהבת אותה זו הייתה טעות כי אני מקנאה בבנות האלו שרוקדות כל הזמן עם דניאל פשוט היא לא משו.. אבל שיר הבלונדינית גאדיש כמה שהיא יפה אבל שש... הן נראות כאלו מתלהבות או שהן סתם פצצות שנראות מתלהבות ואלה לא מכירה אותן אישית אין לי זכות להביע דעה קאפיש?

mor93

New member
אני בקושי מכירה אותם...

כאילו שמות וזהה... אבל הם יפות אין מה לומרר....לא יותר מדניאלל שיהיה ברורר

שרה 06

New member
וואוי =/ ... כנסו

אני חייבת להודות שהפורום מזה מבלבל ... יענו יש מלא הודעות וזה נראה לא מסודר כזה ואני אפעם לא מוצאות תהודעות שלי חח מישהו שהוא פה כבר הרבה זמן יש לכם שיטה למצוא ? כי אני נאבדת פה/=......

הפורום פשוט התמלא במהירות

פעם בקושי היו פה הודעות. היום יש פה איזה אלף ביום. זה מטורף ! צריך מנהל שכל שעה יעשה פה סדר אחרת הבלגן חוגג. גם אני לא מוצאת הודעות שכתבתי אתמול. לא נורא ... עוד מעט נראה לי ישימו פה מנהל חדש

שרה 06

New member
אה הבנתי ...

חח זה פשוט מבלבל רצח.... יענו אני כותבת הודעה אני באה שעה אחריי זה נעלמה! חח ואיך קוראים לך? =)

כן אותי.. שבוע הבא יש לי פגישה ב

רמת גן אני הנהל את הפורום שבוע הבא כנראה אני נפגשת עם הנהלת תפוז הם פנו אלי ואני אנהל את הפורום אומרים שאני הכי מתאימה חח נו טוב אני חייה על הפורום

mor93

New member
בהצלחהה../images/Emo45.gif אני בטוחה שתיהיה מנהלתת

mor93

New member
אני יודעתת שיש פהה מלא בלגןן

עוד מעט סהר תיהיה מנהלת יהיה הרבה יותרר סדרר.... ואני קוראת את כל ההודעותת ואז הם מסומנותת כזה בכחולל... ואז אני נכנסת שוב לפורום...ורואה את ההודעות החדשותת...החדשות מסומנות בצבע שחורר... ואז אני מגיבה לחדשותת... וקיצר את צריכה לקרוא את כל ההודעות בפורוםם ואני אומרתת לךך שזהה כייףף חיים..הפורוםם הזהה אחלהההה והוא מענייו מאודד...

כן גם אצלי זה ככה אבל יום אחד פשוט

נכנסתי והכל מחדש היה לי שחור מאז לא ממש מסמנת אני פשוט קוראת את הכל ומה שיש הודעה בלי תוכן אני לא פותחת בכלל.. חח תודה על המחמאות שכשאני אהיה םה יהיה יותר סדר אבל בקרוב אני אעבור דירה או עוד שבועיים אגיע לקרית שמונה והאינטרנט לא טוב אז יקח לי כמה ימים להתאפס אבל אני אכנס ממחשב אחר ואסדר אבל לא אכתוב יותר מידי אני אכנס רק כדי לסדר כשלא יהיה לי את המחשב כי זה יהיה בבית אחר ואני לא מתנחלת

שרה 06

New member
אני קוראת אבל

זה נורא קשה כי יש פה פוולללל הודעותת וזה מלאאא =/ בכל מקרה שכסהרו'ש המותק תנהל תפורום הפורום נראה לי יראה הרבה יותר טוב :)! יאללללההה תנהלי אותו כבר חחח

shay08

New member
סמואלסונה ,,,/שאלה

איך קוראים לך ובת כמה את ?! אילו שאלות שמטרידות כאן את כולם !@~!@#~#~

למעלה