היא טסה

חברה מאוד טובה שלה טסה היום ב5 בבוקר לארגנטינה ומור עצובה
גמני עצובה כי מור עצובה אוף.. מוררררר זה לא נורא מאמי

אה לא נורא היא תחזור לא?

בקיצר אין מה להיות עצובים גם חבר מאוד טוב שלי עבר השנה לגור בארה"ב עם אבא שלו והוא יהיה שם חמש שנים והוא יחזור בחגים(אבל אמא שלו מתעצבנת ונראה לי היא תובעת או שהיא רבה אני לא בטוח את האבא כי הילד כבר רגיל לעברית ויש לו פה חברים ואם הוא ילך לארה"ב הוא לא יבין דברים וכאלה ולא הרגשתי כלכך עצוב שאמרו שהוא נוסע ואצלך היא גם תחזור תוך כמה זמן נראה לי ותחשבי על זה בצורה הזאת היא נוסעת כדי לראות מקומות יפים ולהנות כמו חופשה באילת רק יותר שווה וארוכה

mor93

New member
אתה לא מביןן?!?!!!!

כי עוזבת לתמידד ...
...היא הלכה לגור שם... בגיל 8 היא עלתה לארץ עם המשפחה שלה...הם הפחו להיות יהודים... ועכשיו בגיל 13 היא חוזרת לארגניטנה למשפחה שלה... ואניי מתגעגעתת אליה המון...
... היא תיהיה לי חסרה בבצפרר....
..!!!!!! דיי זה לא הוגןןןן
...למה מיכה למה????

mor93

New member
אני לא יודעת כתובת בדויקתת...

והיא עוד לאא התחבה לאי סי...

זה לאט לאט יעבור לך אני בטוחה

יקח קצת זמן את תרגישי רע אבל זה יעבור לך יש לי פתרוןןןןןןןןןןןןןןןןןן יש לך מלא תמונות של דניאל תסתכלי על החיוך היפה לשו ואני בטוחה שזה יעזור ככה לפחות לי זה עזר במשו מסויים לא אכנס לזה

mor93

New member
סבבהה...

אני אוהבתת את החיוךך שלו מאוד מאוד מאוד... אבל אני גם מתגעגעתת לחברה הכי טובה בעולםם... החיוך כי קסום בעולם...

חיוך מיוחד... נדיר ו....

טוב חלאססססססססססססססססססס אני צריכה גמילה אני לא יכולה להוריד את העיניים שלי מהדבר היפה הזה ששמו דניאל! החיוך הזה כזה.. טוב טוב יאלה- בנות אנחנו צריכות גמילה ליום שלם בלי חיוך זה קשה

mor93

New member
למה גמילה? איך גמילה? אמאאאאאא

חחח... אז עוד חיוךך קסוםם...ומקסיםםם

קשה-אין גמילה, לא אצליח

די נכון החיוך שלו באמת מיוחד? החיוך שלו כל כך נדיר חיוך מעלף כזה חיוך כזה מדהים... זה אי אפשר לתאר הוא כזה יפיוף..

mor93

New member
אני מכורה לחיוךך הזההה

הם העירו אותו בשעה ארבע בבוקר משוגעיםם

למה עם שיר הרקדנית? ../images/Emo10.gif

מקנאה חח הי א מזה כוסית חבל לכם על הזמן פשוט...

למעלה