CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif

היה פיגוע בת"א- תחנה מרכזית ישנה 2 פיצוצים

Mandyִ

New member
18 הרוגים...../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

אני משתגעת ממוות כזה איך אפשר למות ככה סתם?? פשוט סתם!

Azar Azar

New member
../images/Emo16.gifכבר 20 הרוגים../images/Emo16.gif

ו-6 במצב קשה מאוד

../images/Emo16.gifהם לא מתו סתם הרגו אותם

אני מהזה מרחמת עליהם יצאו לטייל בתל אביב ולא חזרו

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif יא לא דברה על הפצועים../images/Emo41.gif

נראה לי היא דברה על המתאבדים

smgfan

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

20 נרות לזכר 20 ההרוגים.... בואו נקווה שזה יהיה הארוע האחרון....
I guess I found my way, It´s simple when it´s right" feeling lucky just to be here tonight, and happy just to be me and be alive"

this is me then

New member
מסכנים../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

יהי זכרם ברוך!

this is me then

New member
אתם יודעים?

השכנים של דודה שלי הם נוצרים, והם אמרו לי "למה אתם לא מכסחים אותם?(את הפלסטינים)" מלא אמריקאים ששמעו שאני מישראל הביעו תמיכה טאמרו כמה שהם בעד הצד שלנו, זה קצת מחמם את הלב לדעת שיש משהו שבעדנו.

אור P

New member
זה לא כזה פשוט...

זה מאוד מורכב אבל בהחלט דרושה עשייה של משהו. הפורום מרכין ראש למשפחות הנפגעים וההרוגים ומאחל החלמה מהירה לפצועים. אחרי תקופה שקטה יחסית - פתאום הפיגוע המחריד, זה פוגע בנו אבל חייבים להמשיך... אין ברירה.

Mandyִ

New member
טוב אממ

אני מכירה מישהו מקנדה, והוא מספר לי שיש קהילה גדולה מאוד בקנדה שמתים לבוא לכאן ו"להכנס בפלסטינים".. גם כשטיילנו בארה"ב, כל אחד ששמע שאנחנו מישראל, אמר "הווו שלום!" ואחד בוניס ביץ´ בקליפורניה התחיל להגיד לנו שזה ממש נורא מה שהם עושים לנו וכל זה... מה שהתכוונתי ב"מתו סתם" זה שאנשים הולכים לבלות ונהרגים. על מה ולמה?

למעלה