Karin917

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif../images/Emo203.gif

../images/Emo80.gifתשמחו לדעת ש...

שוב אין לי מחשב. הא-הא. איזה יופי, אחותי קיבלה מחשב ואני הפסדתי מחשב. יש לו שוב אותה בעיה ולאפחד אין מושג מה לעשות. אני אצטרך להחליף כרטיס מסך כל שבוע. יאי לי. ויקח לאבא שלי שנים להזיז ת'תחת ולעשות משהו בנידון. יש לי מבחן ביום שלישי ואני צריכה את ויקיפדיה כדי להתכונן, הייתי מדפיסה את החומר עכשיו מהר לפני שאחותי חוזרת למחשב המדהים שלה אבלללל, אין לה מדפסת. אני אכשל. יאי! -.- וכל כך משעמם לי. קיבלתי 100 במבחן סוף שנה. זה היה מאד קל D: המניאקית הזאת תיתן לי 90 בתעודה במתמטיקה לא משנה מה. אני רוצה להתכתב עם מישו אבל אח שלי אמר ככה: מסנג'ר זו התוכנה שזכתה מקום 9!! בתוכנות שמאטות את המחשב הכי הרבה. גם כשהיא לא פועלת. חוץ מזה אין לי עם מי להתכתב עכשיו. אפילו עם אחותי הלכה לקניות, אין לי אנשים שבאמת מדברים איתי במסנ'
זה פשוט נוראי להתכתב עם חברות מהכיתה- הן לא מבינות סימנים :)], :), ;-;, >.< וכו'), לפעמים הן יכתבו לך כמו אדיוטית: אנ* מ7ג*שה 2סד7!! או שזו תהיה השיחה: "היי!מה נשמע!?" נחמד, מה איתך? "בסדר, טוב אני הולכת, ביי" אוףף. אני מיואשת, תמצאו לי מחשב אלוהיםםם :-; ואין לאחותע שום שעשועים מותקנים על המחשב בגלל שהוא חדש. הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה לקשקש על הצייר עם ה-tablet שלה. בווהוו. תאחלו לי בהצלחה בחיים שלי P: (מאד מעצבן שהורידו את התגובה הקצרה הזאת)

sha chan XD

New member
אני מאחלת לך, שבמהרה תקבלי מחשב חדש D:

ובקשר לחברות שלך מהכיתה.. נו טוב גם כאלה יש XD ילדה מהכיתה שלי לא מזמן שאלה בבורות מזה X-D היא חשבה שזה קיצור של משהו או משהו בסגנון של XP (הווינדווז) בכל אופן, תצליחי במבחן D: ו90 בתועודה במתמטיקה זה לא רע בכלל ~.~ לי יהיה משהו בסגנון ה80 שה צ'אן

היי, לא בדיוק אוףXP

אני דניאלה ואני חדשה חח xD אני לא מציירת דוליז אבל ממש בא לי להתחיל לצייר, ראיתי את כל הדוליז שבנות פה עושות, ואני חייבת לומר שכולם מוכשרות בטירוף! חח כאילו באמת :]. טוב אז גם יש לי שאלה, ראיתי פעם אתר עם מדריכים לצייר דוליז וזה.. אני לא מוצאת אותו ואני אפילו לא יודעת איך קוראים לו, אז אתם יכולים להביא לי אתרי מדריכים או משהו כזה? כאילו שאני יוכל להתחיל לצייר חח טוב סליחה על המגילה, מקווה שתעזרו לי.

מה הקטע?

יש לכם כאילו מספיק אנשים אז לא אכפת לכם אם רוצים להצטרף?? *נעלבת*

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifברוכה הבאה :)

אם היית פותחת הודעה חדשה (את חדשה, מותר לך ^^), היו יותר מתייחסים, כי באוף זה קצת נעלם.. בכל מקרה בכל אתרי הדוליז יש בדר"כ מדריכים (טיוטוריאלים), מוזמנת להיכנס לכאן וללחוץ על הלינקים לאתרי הדוליז: http://www.turtlebug.net/links_doll_pixel.htm אם את צריכה טיוטוריאלים מסויימים, את יכולה לבקש בשרשור השעו"ה (שרשור עזרה ובקשות הדדי) המסומן ב
. שרשור האוף (איפה שההודעה נמצאת עכשיו) מיועד לדברים ש~לא~ קשורים לדוליז.. ד"א- אני רוית, בת 15 עודמעט :)

LOL חח אוקי

טוב אולי אני יפתח הודעה חדשה אחר כך. תודה על הברוכה הבאה ועל האתר, כאילו אני התכוונתי לאתרי דוליז אבל לא משנה XP . דניאלה, 13 ;].

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif הי :)

האתר זה בעצם דף לינקים למלאאאא אתרי דוליז.. כל שם אתר הוא בעצם לינק, ואם תלחצי עליו תגיע לאתר דוליז, שם תוכלי למצוא בייסים, פלטות, מדריכים וכאלה :) וה-
הוא האיקון המאומץ שלי

o0Invisible0o

New member
אני -לא- נוהגת היום!../images/Emo9.gif

לא יאומן פשוט. ושיפסיקו להזמין אותו כבר לערבים מדוריים..הוא משוחררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!! ושיפסיק להיות לי אכפת כבר.
ו..אממ. כן. חרא. לא יוצאת לקורסים. הייתי אמורה לצאת לשלושה, עכשיו 0. פאקינג 0. חברה שלי בכתה [עם דמעות] בגלל שאני יוצאת ליותר קורסים, בסוף היא יצאה לשניים..ואני ל-0!!!!
אולי אחד, אבל.
יש אחד שאני ממש ממש צריכה..ו..אממ..לא.
אולי נסדר משהו, בקומבינה.
[שונאת קומבינות, כן? שונאת!!!!!! סבבה.] וסיימתי להתבכיין.

shanchan

New member
../images/Emo45.gif קצת...

לא אמרת לה שזה טיפשי מצדה? וגם ממש לא נחמד? :/

o0Invisible0o

New member
היא לא כלבה, היא כן חברה.

עזבו, צריך להכיר אותה ואת הרקע שלה ולהבין אותה.
אבל כשהיא בכתה זה ממש לא הזיז לי האמת, הייתה לי תקופה מעולה וידעתי שהיא בוכה סתם על שטות. אתמול שסיפרתי לה שאני לא יוצאת לכלום אז היא אמרה "העיקר אני קינאתי בך ובסוף יצאתי.."
היא קלטה שזה טיפשי.:X לאמשנה, זה מסובך להסביר..ולא ממש אכפת לי כבר גם ככה.

חמצמצה

New member
הו,

למה שלא יזמינו אותו? :X את לא רוצה לראותותו?
והאמ, עוד למה, חח , למה את לא יוצאת לאף קורס?

o0Invisible0o

New member
:S

אנחנו לא מדברים, מה יש לי לראות אותו? להזכר בזה שאנחנו לא מדברים ושוב להתבאס?
למה לא יוצאת? חוק צה"לי טיפשי שחצי שנה לפני שחרור לצה"ל לא משתלם לבזבז את כספו על ההכשרה שלך! [כולה קורס של שבוע, שבוע!! יש לי עוד חצי שנה!! זה המון זמן שאני יכולה להשתמש בידע שרכשתי בשביל לתרום לצה"ל! לא ככה?
]

חמצמצה

New member
אה-הא!

אז תדברי איתו שוב, ותדברי איתם גם, תשכנעי אותם להוציא אותך לפחות לקורס אחד
בהצלחה

o0Invisible0o

New member
למה לדבר איתו שוב?../images/Emo10.gif

הפסקתי לדבר איתו כי הוא פגע בי.
והוא יודע את זה. ואני אחזור לדבר איתו..כשאני עדיין רוצה אותו..ו..מה? בטח יש לו/תהיה לו מישהי חדשה, זה יהיה ממש כיף שהוא יספר לי על זה..
מה הטעם?
אני אנסה לדבר עם המפקד שלי...למרות שלא נראה לי.
חשבתי שזה רק ארבעה חודשים לפני שחרור, לא הוגן.
ותודה!

למעלה