../images/Emo80.gifתשמחו לדעת ש...
שוב אין לי מחשב. הא-הא. איזה יופי, אחותי קיבלה מחשב ואני הפסדתי מחשב. יש לו שוב אותה בעיה ולאפחד אין מושג מה לעשות. אני אצטרך להחליף כרטיס מסך כל שבוע. יאי לי. ויקח לאבא שלי שנים להזיז ת'תחת ולעשות משהו בנידון. יש לי מבחן ביום שלישי ואני צריכה את ויקיפדיה כדי להתכונן, הייתי מדפיסה את החומר עכשיו מהר לפני שאחותי חוזרת למחשב המדהים שלה אבלללל, אין לה מדפסת. אני אכשל. יאי! -.- וכל כך משעמם לי. קיבלתי 100 במבחן סוף שנה. זה היה מאד קל D: המניאקית הזאת תיתן לי 90 בתעודה במתמטיקה לא משנה מה. אני רוצה להתכתב עם מישו אבל אח שלי אמר ככה: מסנג'ר זו התוכנה שזכתה מקום 9!! בתוכנות שמאטות את המחשב הכי הרבה. גם כשהיא לא פועלת. חוץ מזה אין לי עם מי להתכתב עכשיו. אפילו עם אחותי הלכה לקניות, אין לי אנשים שבאמת מדברים איתי במסנ'
זה פשוט נוראי להתכתב עם חברות מהכיתה- הן לא מבינות סימנים

],

, ;-;, >.< וכו'), לפעמים הן יכתבו לך כמו אדיוטית: אנ* מ7ג*שה 2סד7!! או שזו תהיה השיחה: "היי!מה נשמע!?" נחמד, מה איתך? "בסדר, טוב אני הולכת, ביי" אוףף. אני מיואשת, תמצאו לי מחשב אלוהיםםם :-; ואין לאחותע שום שעשועים מותקנים על המחשב בגלל שהוא חדש. הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה לקשקש על הצייר עם ה-tablet שלה. בווהוו. תאחלו לי בהצלחה בחיים שלי P: (מאד מעצבן שהורידו את התגובה הקצרה הזאת)