מממ במהבנים את אדם ולירון ומהבנות את דקלה
נ נסיכת pop New member 5/1/06 #21 נמנמנ../images/Emo54.gif אדם כי הוא רקדן מדהים. ודנה כי היה נורא משעשע איתה.
ה השטן השחור New member 6/1/06 #23 אממ אני הייתי מחזיר את..../images/Emo126.gif כניראה אמיר ודקלה ני יצביע להם זה מה שבטוח אבל הייתי רוצה גם להחזיר את מיטל..
אממ אני הייתי מחזיר את..../images/Emo126.gif כניראה אמיר ודקלה ני יצביע להם זה מה שבטוח אבל הייתי רוצה גם להחזיר את מיטל..
נ נולדה לרקוד New member 6/1/06 #27 גם אני../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif אבל למה לפתוח הודעה חדשה..
T TheBlackFairy New member 7/1/06 #35 זה ממש לא ככה../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif מה קשה לשרשר את ההודעה . לא משנה איפה היא תהיה יקראו אותה, אז מה הבעיה לשרשר .
זה ממש לא ככה../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif מה קשה לשרשר את ההודעה . לא משנה איפה היא תהיה יקראו אותה, אז מה הבעיה לשרשר .
ו ו ר ו ד ה1 New member 6/1/06 #30 אני הייתי בוחרת ב... דנה מהבנות.. ואולג מהבנים...זוכרים אותו?...אהבתי איך שהוא רקד!!
ב בננה צהובה1 New member 7/1/06 #33 גמאני דנה ואמיר הכי יאפים הכי מוכשרים ותעשו טובה תעשו פוזה של רקדנים ותרקדו לי מהפרצוף לא יודעת מה ניכנס בי אבל התמכרתי חזק למשפט ושמישו ינסה לעצור אותי תהנו ביי
גמאני דנה ואמיר הכי יאפים הכי מוכשרים ותעשו טובה תעשו פוזה של רקדנים ותרקדו לי מהפרצוף לא יודעת מה ניכנס בי אבל התמכרתי חזק למשפט ושמישו ינסה לעצור אותי תהנו ביי
פ פלייה New member 7/1/06 #34 ברור שאת אמירררררר../images/Emo24.gif הוא הההרקדן של התוכנית כלומר הרקדן האמיתי והמוכשר באמת ולדעתי הוא צריך לחזור כי לו באמת מגיע נעשתה לדעתי טעות איומה שאמיר נאלץ לעזוב זה היה צריך להיות אלמוג
ברור שאת אמירררררר../images/Emo24.gif הוא הההרקדן של התוכנית כלומר הרקדן האמיתי והמוכשר באמת ולדעתי הוא צריך לחזור כי לו באמת מגיע נעשתה לדעתי טעות איומה שאמיר נאלץ לעזוב זה היה צריך להיות אלמוג
S solos New member 8/1/06 #39 חבר'ה אבל נראה לי שלא יהיה גלגל הצלה בגלל שהיה כבר אחד ולא נראה לי שיעשו עוד אחד
ר רקדנית בובתית New member 10/1/06 #40 אמיר ויעל!!! אמיר ממש כבש אותי בסולו שלו...הוא היה מהמם!!!למרות שלא אהבתי אותו לפני.. ויעלו'ש....הסולו לא הלך לה הכי טוב אבל מגיע לה...באמת!!!
אמיר ויעל!!! אמיר ממש כבש אותי בסולו שלו...הוא היה מהמם!!!למרות שלא אהבתי אותו לפני.. ויעלו'ש....הסולו לא הלך לה הכי טוב אבל מגיע לה...באמת!!!