מחזירה*****
S solos New member 4/1/06 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifס ק ר../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif אם יהיה גלגל הצלה לכל אלה שעזבו מבין ה 22 הסופיים איזה רקדן (אחד) ורקדנית (אחת) הייתם מחזירים לתוכנית? אני אישית הייתי מחזירה את אמיר כי הוא הפייבוריט שלי ואני עדיין בדיכאון מזה שהוא הלך!!!! ואת מורן אביטל שרקדה הכי יפה לדעתי מבין הבנות שהלכו!!!! מה איתכם? סקר נעים לכולם
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifס ק ר../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif אם יהיה גלגל הצלה לכל אלה שעזבו מבין ה 22 הסופיים איזה רקדן (אחד) ורקדנית (אחת) הייתם מחזירים לתוכנית? אני אישית הייתי מחזירה את אמיר כי הוא הפייבוריט שלי ואני עדיין בדיכאון מזה שהוא הלך!!!! ואת מורן אביטל שרקדה הכי יפה לדעתי מבין הבנות שהלכו!!!! מה איתכם? סקר נעים לכולם
ר רקדנית בלי הפסקה New member 4/1/06 #2 ../images/Emo90.gif אני הייתי מחזיקה את אמיר... ומהבנות אמממ...אולי את יעל ימין...
P pynokyo New member 4/1/06 #6 הייתי מחזירה את מיכאל "הרשלה" מיכאל הוא רקדן עם אישיות. היו הרבה רקדנים מצויינים, אבל מיכאל הוא לא רק רקדן הוא בעל אישיות מעניינת ומגוונת. המקום הראשון שמור כמובן ל"אור כחלון" אך כחביב הקהל הייתי נותנת בלי בעיות ל"הרשלה" מיכאל.
הייתי מחזירה את מיכאל "הרשלה" מיכאל הוא רקדן עם אישיות. היו הרבה רקדנים מצויינים, אבל מיכאל הוא לא רק רקדן הוא בעל אישיות מעניינת ומגוונת. המקום הראשון שמור כמובן ל"אור כחלון" אך כחביב הקהל הייתי נותנת בלי בעיות ל"הרשלה" מיכאל.
L Lily Y New member 6/1/06 #25 הרשלה../images/Emo13.gif גם אני הייתי מחזירה את מיכאל... איזה חמוד הוא ודווקא אהבתי את הסולו שלו... ומהבנות את דקלה
הרשלה../images/Emo13.gif גם אני הייתי מחזירה את מיכאל... איזה חמוד הוא ודווקא אהבתי את הסולו שלו... ומהבנות את דקלה
מ מריאנה 17 New member 4/1/06 #16 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
נ נולדה לרקוד New member 4/1/06 #11 אמיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif