התכנית השלישית!

kingartur

New member
טעות בחישוב - הסבר בפנים

עומר קיבל 7 נקודות מהשופטים בכדי שהוא יעוף הוא צריך לקבל מהקהל את הציון הנמוך ביותר קרי 1 כך שביחד זה יוצא 8 אבי ופאולינה ועוד זוג קיבלו מהשופטים 2 נקודות ולכן בכדי שהם ישארו (ויעברו את עומר) הם צריכים לקבל מהקהל את הניקוד 7 ו 6 (ביחד 9 ו8 ) (כבר פה אני מניח שאתם רואים את הבעיה כי ישנו שיויון עם עומר) וכמובן שאלו שקיבלו 3, 4 ו 5 נקודות מהשופטים נותר להם לקבל מהקהל את הניקוד 5 4 3 ו 2 עכשיו כל מה שנותר זה לשחק עם ההקצאות ולראות שבכל הקצאה תמיד יהיה זוג שיקבל פחות מעומר

kingartur

New member
אם ישנו זוג שקיבל נקודה אחת בלבד

הרי שזה מחזק את הטיעון עוד יותר

ולמען הסר ספק

בתמונה המצורפת תראו את מצב הטבלה לפני ספירת הקולות של הקהל. עומר וויקטוריה קיבלו 6 נקודות מהשופטים.

moshavnikit

New member
אז זה אומר שהחישוב היה בסדר

בהנחנה שאבי וסמי קיבלו אחד מהם-7 נק' מהבית ואחד-6 נק' מהבית.. למרות שלא נראה לי הגיוני שהם במקומות הראשונים, אולי סמי כן..

אואל

New member
טעות שתעלה למפיקים ביוקר

1. מדוע לא מוסרים את כמות הסמסים שקיבל כל זוג? 2. לחשוף מדוע הודח עומר ברנע בניגוד לדעת השופטים 3. יש התארגנות לבדיקת אמינות מפיקי התכנית כל מי שחושב שעומר היה מעולה ושחושב שיש ללחשוף את כמות הסמסים למען אמינות התכנית שישלח מייל למפיקים ברשת מיידית אם לא יעשה תחקיר, התכנית תרד ברייטינג באופן משמעותי ואנחנו נדאג לכך!!!

T V SHOW

New member
../images/Emo44.gif © זו בדיוק כל הדרמה! © ../images/Emo41.gif

אם מי שהיה מקבל מהשופטים את הניקוד הגבוה ביותר הוא גם זה שהבטיח את מקומו בהצבעות הצופים אז ברגע שהסתיימו הצבעות הצופים כבר לא תהיה דרמה כזאת גדולה כמו כשיש אפשרות שאפילו מי שקיבל את הניקוד הכי גבוה בתוכנית עף! זה כל הנקודה בתוכנית, השופטים נותנים את הניקוד על פי כישרון הריקוד, ובבית, בבית מצביעים על פי הרגש, על פי האהבה לכוכב, ובכלל בלי קשר ליכולות שהוא הפגין. אז כנראה שלמי שנשאר יש פשוט יותר מעריצים בבית,,, ©

T V SHOW

New member
../images/Emo44.gif חוץ מזה אתם מוזמנים,,,

לענות על השאלון המיוחד שלנו כאן בפורום:

לא זאת המטרה..המטרה שגם בבית הצופים

יצביעו לפי מי שטוב
בסדר, מה אפשר לצפות ממי שצופה ולא רקדן
בלי זלזול..הוא לא יכול לשפוט באמת
ובאמת שזה בלי זלזול..אבל ככה זה
טוב או לא..לא יודעת

אוףףףףףףףףףףף פיספסתי!!!!!

אבל מי בסוף עזבו עומר וויקטוריה? כי נבהלתי כשראיתי בשער של תפוז שהם יהיו בבלוג TV, חבל דווקא עומר היה אחד מהטובים שבתחרות..... (אבל אני לפחות לא מפספסת את התחרות ריקודים שבבריטניה בערוץ בי.בי.סי פריים)

sanatomi

New member
איך העפתם את עומר ???

למערכת התוכנית שתדעו לכם שזה פשוט בזיון. עולם ה-SMS מוכיח שוב כמה אין שום קשר בין התוצאות האמיתיות לתוצאות המלאכותיות של ילדי הפלאפונים. די כבר למה צריך את זה, בשביל להכניס כמה אלפי שקלים משליחת ההודעה, תוסיפו עוד חצי פרסומת ותשוו את ההכנסה, אתם פשוט רומסים את התוכנית ומוציאים את כל החשק להסתכל. עומר ברנע היה מעולה, ומבחינתי מועמד בטוח לגמר, ברור לי שזה ספורט ויש תחרות אבל בספורט הטובים מנצחים ופה העלובים ניצחו- בקי גריפין למשל הייתה גרועה והיא הייתה צריכה לעוף, אני ממש חושב שהיתבזיתם ואתם חייבים לתקן את העוול, אחרת הפסדתם לפחות צופה אחד ברייטינג.

divine E

New member
חושבת ממש כמוך...עומר היה מעולה

בקי חייבת להפטר מהמבטא הממש לא מגניב שלה חזרה עם מטוס לארה"ב . עומר ואליענה היו הכי הכי טובים.. חבל .. קשה לי להאמין ששלחו אותו הביתה ב SMS ..יש לי חיבה אליו ולא בגלל שהוא חתיך..

angel enamorado

New member
כמה דברים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אני לא יודעת כמה הפורום כאן מייצג את המצביעים, אבל נורא מוזר שכולם כאן לא תומכים בכלל בהעפה של עומר ובכל זאת "הקהל" החליט להעיף אותו. וחוצמזה, כללי התוכנית לדעתי לא הוגנים. לדעתי הזוג או שתיים שקיבלו את מירב הנקודות מהשופטים צריכים לקבל סוג של "חסינות" מהעפה, כי הרי ש"יש להם את זה". וחוצמזה, בקי רקדה כמו לא יודעת מה, או כמו שהשופטים אמרו "מפוזר" , זה כזה מרגיז שהקהל בבית בוחר לפי אהדתו לכוכב, ולא לפי רקדן טוב או לא.

zzzz

New member
פשוט לא פייר!

אני לא מאמינה שעומר וויקטוריה הלכו זה פשוט לא פייר אם כבר אבי ופולינה או ניצה ודניס או בקי ודני אבל עומר וויקטוריה הם אחד הזוגות החזקים ביותר

niva1994

New member
נעשה פה אי צדק!

לא היו צריכים להעיף את עומר וויקטוריה! אלא את בק ודני!!!!!!!!!!!!!!!

התלבטות

אני בהתחלה התלבטתי בין סמי ובין אבי משהו שניהם אבל גם את עומר רציתי לבחור אבל אני הולכת לפי הריקוד ולא לפי האדם שאני אוהבת אז בכל מצב אני עדיין חושבת..יותר נכון בטוחה שבחרתי בסמי ואנה

למעלה