התכנית השלישית!

moshavnikit

New member
חשבתי שאליענה ועומר יהיו בגמר ../images/Emo4.gif

כנראה שטעיתי, זה היה יכול להיות טוב

miss pufi

New member
תגובתי לפרק

אליענה ואורון - הכי מהממים בארץ! רקדו מדהים! ממש מהמם! עומד וויקטוריה - כל כך לא הגיע להם לעוף! הם היו מ-עולים! סמי ואנה - אנה מהממת! פשוט רקדנית! וסמי לא היה משהו היום חחח איתן ודורית - אחלה! אבל לא ממש התחברתי לריקוד הפעם! גרייניק ופולינה - בסדדדדר! ניצה ובוריס - נחמד! חחח! דני ובקי - חלש! סיכום: אליענה ואורון הכי יפה! ולעומר לא הגיע לעוף!

Diablo RB

New member
לא הגיוני (ביקורת של בן אדם מבפנים)

האמת? לא הגיוני בכלללל שעומר וויקטוריה יצאו מהתחרות- בכלללללל. היו זוגות שרקדו בהרבה! פחות יפה, מקצועי! אין מצב ששופטים יתנו לזוג מקום 2 ואז הם יפלו מהתחרות אחרי הצבעת הצופים למרות שזוגות האחרים קיבלו ציון יותר נמוך - רקדו בהרבה פחות טוב. צריך לעשות עם זה משהו ולהחזיר אותם כי הם רקדו טוב... וכמו שאתם מבינים- (ולא קשה לראות) יש פה משהו מסריח ולא הגיוני!

נעשה פה עוול

מה זה היה ???????????????????????????????????? נראה לי שהסיבה היחידה שבקי נשארה זה בשביל שהקהל המשועמם יוכל לראות אותם ממשיכים להתקוטט ואתה מתנהגת כמו איזו פרינססה שהכל מגיע לה . עומר היה צריך לעלות לשלב הבא בוודאות . עוול !!!!!!

tom933

New member
עומר עף כי הוא היה מועמד בטוח

לשלב הבא ונדמה לי שנתנה הנחיה להצביע לחלשים כדי למנוע ההעפה כך שגם להפקה יש חלק בכך לדעתי יש להחזיר ולהדיח שבוע הבא שני זוגות לתקן את העוול.

g i l a l e

New member
dance with stars

הגיע הזמן שעומר יעוף, חבל רק על הרקדנית שאיתו. הוא נראה סוטה מין, פשוט מגעיל.

דנאי

New member
מה זה החוקים המטומטמים האלה????

הפעם הגזימו לגמרי עם הקטע של הבחירה של הצופים בבית איך יכול להיות שאחד הזוגות הטובים ביותר עד עכשיו ככה סתם "נשלח" הבייתה ע"י הצופים זה לא "רק ספורט" בספורט מי שטוב נשאר ורואים שעומר וזוגתו לריקוד השקיעו מעל ומעבר איפה ההגיון איפה הבושה חבר'ה הגזמתם והרסתם את כל הכיף בצפייה בתוכנית

FaithNoMore

New member
זוועה!

בתור משהיא שעומר ברנע מעולם לא היה אחד מטיפוסים החביבים עליה אני חייבת לציין שהתרשמתי ממנו מאד במהלך התוכנית. הוא לקח את הריקוד ברצינות ודחף את עצמו למקסימום על פעם מחדש. אני אישית האמנתי שהוא יגיע לגמר יחד עם אליענה. בכלל לא ברורה לי ההעפה הזו. תחרויות הפופולריות האלו מוציאות אותי מדעתי לפעמים.

הכפרה

New member
מההההה?!!?!?!?!? איך הם עפוווווו!?!

לא יכל להיותתתתתתתתתתתתתת!?!?!?!? זהו לא רואה עוד זה פשוט לא ה=ג=י=ו=נ=י שהם עפוווווו הם רקדו הכי יפה אחרי אליענה יווווו זה פשוט לא יכל להיותתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עומר וויקטוריה

מה זה?! לא יכול להיות שיורידו את עומר וויקטוריה!!! אני לא סובלת את האופי הסנובי או המראה של עומר, אבל על הכישרון הטבעי שלו בריקוד אין מה להתווכח...איך הורידו אותו? כנראה שההצבעות מורכבות רק מהצבעות רחמים עבור הכוכבים המאוד לא רקדנים...וכנראה הניחו אנשים שבוודאי עומר יעלה בכל מקרה. יש גבול לרחמים על הזוגות העלובים!!! לא מתחשק להמשיך לראות את התוכנית!

ג ב ש ו ש

New member
היה ממש יפה היום../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

אהבתי את כל הריקודים.. הכי הרבה כמובן של אליענה
היא כ"כ מדהימה זה היה יפה מאוד
של איתן היה הכי פחות יפה לדעתי כאילו מהתכנית של היום.. לדעתי עומר היה צריך להישאר,אמנם גם בקי
חחח בחירה קשה.. תמשיכו לשרשר לפה הכל ותחסכו מאיתנו לשרשר יותר מדי

angel enamorado

New member
הלם!!

זה שיקול כל כך מטומטם!! לתת לקהל בבית 50%, מלא 20-30, אבל 50%%%??? זה משנה ת כל התמונה.. עומר ובת זוגו רוקדים מצויין, יותר טוב מסמי, איתן, או אבי- אבל בכל זאת- הוא עף, הם עפו. כל כך לא צפוי, וכל כך לא נכון. השופטים נתנו להם 30 נקודות!!! בפעם הראשונה נראה 9 על קלפי השופטים.. אבל אז הקהל בבית הכריע.. בושה

lana intel

New member
פאק אחד ענק שרקדן כמו עומר עף....

]שוט בושהההההההההה לעם ישראל הדפוקקקקקקקקקקקקקקקק

נ ר ו ש

New member
אויש נו.. פיספוס של התוכנית../images/Emo3.gif

בהתחלה ממש חשבתי שהוא מתלהב וכל זה
ועכשיו גיליתי שהוא הסיבה היחידה לראות את התוכנית הזאת [חוץ מאליענה] הוא בערך היחיד שבאמת ידע לרקוד

שאלה שאלה שאלה!!!

מישהו כאן יודע במקרה מה היה הניקוד הראשון שהשופטים נתנו לבקי ובן זוגה? (בתוכנית האחרונה של היום) תודה לעונים

משהו ממש לא נסתדר פה../images/Emo4.gif

הייתי בשוק שעומר ברנע עף (הוא בעצמו אפילו היה בשוק טוטאלי). משהו ממש לא הגיוני פה ולא מסתדר לי. הם היו אחד הזוגות הטובים שם.

לא רק...

לא רק אחד הטובים עף, אלא גם שההצבעה עצמה לא מסתדרת מבחינת שיטת הניקוד!! מקסימום ניקוד שאפשר להוסיף לזוג זה 7. (לפי דבריו של קושניר) אז איך קרה שהמקום הראשון (30נק') הופך אחרון למרות שלמקום האחרון היו 22 נק'. חישוב פשוט אומר שגם אם הזוג האחרון היה מקבל את מלוא הנקודות הוא עדיין היה במקום השני (22+7=29) ועומר ובת זוגתו לריקוד היו נשארים במקום הראשון (שהעניקו להם השופטים בצדק!).

MeetLofe

New member
אז ככה..אחמ

פרק ראשון שאני רואה תוכנית מצוינת אליענה הלהיבה אותי בטירוף רק התסורקת הרגה אותי חחחחח גרייניק כ"כ חמוד שמחתי שעומר הלך הביתה סמי דווקא היה טוב אני אהבתי ניצה שאול כ"כ מקסימה חחחחחח אני אוהב אותה שירי כרגיל פרפורמרית אדירה אבל ראיתי שאמרתם שהיא השמינה ואני כזה...לא רק אני חשבתי ככה?|: היא באמת השמינה תעשולי טובה הבטן שלה הייתה כמו של נינט שהיא הופיעה עם "אז הייתי מלאת אהבה כעוברת לפני התיבה":)

למעלה