שלום ! אני חושבת שהתוכנית מעולה , ובגלל זה יש שלל צופים והמנחים ממש טובים וביחוד אבי קושניר שהוא בדרן ופשוט כיף לשמוע אותו ולראות אותו ושימשיך לעשות לנו כיף , תודה |סלינק|
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!! איתן עלהההההההההההההה!!!! כפרה עליך איתןןןןןןןןןןןןן1! מתה עליך... איזה חמוד... נסיך נסיך נסיך נסיך.. הם רקדו ממש יפההה.. מגיע לברנע וויקטוריה האלה לעוף.. שונאת אותם.. השאר היו די בסדר.. אליענה נראתה זועעעעעעעעההההההה פשוט זווועהההה...
לדעתי המצביעים לא בחרו בו, מכוון שסמכנו עליו ,ועל ביצועיו ,וידענו שהוא יסתדדר בלעדינו ,והצענו למתחרה שרצינו שיהיה ,וחשבנו לעזור לו כדי שישאר. לא בחרנו מתחרה לפי כישרונו. עומר היה פשוט מצויין והפסנו אותו.
כל התכנית הזו מלאה שיקולים לא מקצועיים ומזוייפים הפקת התוכנית בסה"כ רצתה להעיף בן כדי ליצור איזון אחרי שהעיפו את שירז וכך יהיו 3 מתמודדים מול 3 מתמודדות. אז מה עושים , ממציאים תוצאות ב sms כי אף אחד לא מפקח ואף אחד לא יודע את התוצאות. ההפקה הוציאה את עומר ברנע המדהים שגם רקד מדהים לכל הדעות ואיתו יצא גם החשק לצפות בתוכנית
מה לעשות?! כל פעם מעיפים זוג אחד! הפעם זה היה עומר וויקטוריה! מה לעשות?! כנראה שלא מספיק הצביעו לו הצופים בבית! אז די כבר להתבכיין ולחפש הברקות מתחת לאדמה.. גם שבוע שעבר העיפו את שירז והיא רקדה ממש נחמד! אז מה לעשות? ככה זה התוכנית! ותפסיקו כבר.. זה נמאס! עומר עומר עומר עומר דעתי האישית: הם בכלל לא רקדו יפה היו יותר מדי פוזות שמה.. העיפו אותו זהוו.. די כבר להתבכיין,לעלות על ההפקה, להגיד שהיו זיופים ועוד שטויות שאתם ממציאים! כי זה כבר נמאס...
אני רוצה להגיד שאתמול היתה הפעפ הראשונה שאני רואה את התכנית. ומתוך התקצירים על הרקדנים אני ממש לא מבינהאבל ממש לא מבינה למה? אבל למה ? הדיחו את עומר ברנע ???? וזה לא שאני מעריצה שלו, ממש לא ! אבל הוא היה נפלא !!!!!
תוכנית כ"כ גדולה ומושלמת חוץ מדבר אחד איך בחרו את אבי קושניר להיות המנחה הוא כ"כ גרוע ולא מצחיק בכלל והכי גרוע שהוא לא יודע להנחות ובולע מילים לפחות הילה נחשון שלצידו גורמת לטעות הזאת להיות קטנה היא פשוט מדהימה!!!