דעות על משתתפי התכנית

yyoni77

New member
איתן ודורית!../images/Emo23.gif

הערב י"ז חשוון איתן ודורית היו מהממים,הןרסים ופשוט נפלאים!(כמו תמיד!) אז אנא הצביעו עבורם!!!!

noia22

New member
../images/Emo99.gifאני מאוהבתתתתתתתתתתתת

איתן אורבךךךךךךךךךךךךך אתה מדהים אתה מהמם אתה מושלם הקסמת אותי פשוט אני אל יכולה יותר אני רואה אותך ואני צועקת בביתש אני מאוהבת...חחחח אתה מ-ד-ה-י-ם אין מילים מאיפה כל התמימות הזאת והיופי הזה והכישרון והכל הכל פשוט שלמות יתר!.

איתן ודורית -->> שליטהה

כולםםםםםםםםם להצביע לאיתן המשולםםם ולדורית לחביבי הקהל עזבו אותכם מסמי ואנהההה איןן על איתןןן הכוסוןןן

ettyha100

New member
סמי ואנה סקסיים

אני חושבת שהשופטים בכוונה נותנים להם ציונים גרועים... ממש לט הגיע להם להגיע אחרונים, בלי קשר לאיך שהם נראים. הם רקדו יפה. ואנה פשוט הורסת..... איך אפשר להתרכז , היא מהממת וגם סמי כמובן...

אליענה ואורון../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

-G-

mirush4

New member
דניסס ודנייייייייייי

איןןן אנייי מתההה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםם אני רוצה תמונה שלכםםםםםםםםםםםם

jopuy

New member
רוקדים עם כוכבים

אליענה והבן זוג שלה היו הכי טובים

shmuela2

New member
אורלי הורי פצצה אמיתית!!!

אישתו של סמי הורי שיחקה אותה בריקוד מדהים!! איזה פצצה היא!!!סמי שחקת אותה

buba11

New member
anya ti super!!!סמייי אתה פצצה חחח!

וואלה אנה איזה רקדנית חבל"ז ..!! פצצה רוקדת דרך אגב גם אני רקדנית
גם משתתפת בתחרוית ..ככה שאנה אני נותנת לכם מקום ראשון חחח עלי !! והשופטים האלה סתם ..יאללה תנצחו כבר..ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!

buba11

New member
יאללה אנה וסמיי אתםם סופרר ../images/Emo13.gif!!!

איזהה כייף שנאשררתםם חחח ..בונא אתם שני רקדניםם ובמיוחד אנה !!! רוקדתת פצצהה !!! איזה חמודים אתם ביחד חחחח יאללה תמשיכוו ככה ..ותגיעו כבר למקום ראשוןןן חולה עלליככםםם :-*

איתן ודוריתת

כל מי שחושב שאיתן המושלם ודורית רוקדיםם הכי יפה שיצביע להם לחביבי הקהלל כל מימי שחושב שהם יזכו שישילח הודעהה בפרטיי

אליאנה ואורן

כולם להתחיל להצביע לאלייאנה ואורן..!!!...
הם הכי טובים וגם מקבלים תמיד את הציון הכי גבווה מהשופטים..!!..:) אנה הזאת שרוקדתץ עם סמי היא סתם חשה מעצמה..!!..

DANCE TV

New member
אליענה בקייר תופיע בסרט קולנוע חדש

אליענה בקייר מצטרפת לקאסט של סרט חדש בבימוי ארנון צדוק בתוכנית מסויימת של "רוקדים עם כוכבים" שראיתי היא גם באמת הייתה ממש טובה. חבל רק שבארץ כבר כמעט לא רואים סרטים ישראליים,,,

למעלה