דעות על משתתפי התכנית

../images/Emo45.gifאיתן אורבך

איתן שיחק אותה השבוע, גם חתיך גם שחיין וגם רקדן... שיחקת אותה איתן אתה הפייבוריט שלי עכשיו

45 מוטי

New member
בקי ודני

הלוואי שבקי ודני יזכו אני מאחלת להם הרבה הצלחה רויטל ..

איתן ודורית ,ניצה ודניס../images/Emo50.gif

איתן ודורית ניצה ודניס אני מאחלת לכם הצלחה רבה רבה אתם הזוגות שרוקדים הכי יפה מכולם... אני אוהבת אתם שתי הזוגות כך שמי שמנצח אז מנצח... ממני אילנה

סמי ואנה - אגדה

אני מעריצה אתכם וכל הכבוד לסמי שמצליח להשטלט על רגליו ולרקוד עם אנה. נראה לי שקצת קשה לו להתרכז בריקוד עם השמלות שאנה מרביצה בכל הופעה היא מדהימה. וסמי, טיפ קטן תהיה יותר קליל אתה רוקד כבד קצת.

irit500

New member
איתןןןןןן

הוא הכי מדהים שם!!!!!!!!!! הוא כל כך יפהההה וחתיך וכו וכו חחחח למישהו במקרה יש תמונה עדכנית שלו?

babycake7

New member
אין על ניצה ודניס למי שמבין ../images/Emo41.gif

הוא חתיך והיא פצצה, ורוקדים מקצועי וברמה!

חופייי

New member
../images/Emo26.gifנצל"ש../images/Emo26.gifכנסו פליזזזזז

יש לי חברה בשם חן! ולחן יש חלום
לעמוד על במה ולשיר!! ולמה זה אמור לעניין אותכם
אז זהו שאתם יכולים לעזור לה להגשים אותו
אני בטוחה שלכל אחד מכם יש חלום שהוא רוצה להגשים. אתם מבינים את ההרגשה. אני ממש רוצה שתעזרו לי להגשים לחברה שלי את החלום... חברה שלי הלכה לאודישנים של "שיר נולד" (המופע הגדול של חנוכה). כל מה שנותר עכשיו זה לחכות שהיא תעלה! בשביל שהיא תעלה צריך להצביע לה...ובזה אתם יכולים לעזור.... למה שתעזרו
אז ככה קודם כל אני אחת משלכם....אני גם באה מתפוז...חחח(איזה יציאה) והכי חשוב יש לחן קול ממש יפה... אנא עיזרו לי להגשים לן את החלום..כנסו לקישור הבא...תכתיבו (פליז) מ'ס מועמד: 4016 ותצרפו אותה לאומן צביקה פיק!! (לא שהיא אוהבת אותו) אתם לא יודעים כמה אני יודה לכם אם תצביעו....
זה ממש ממש חשוב!! בשביל חן " החיים הם מוסיקה ומוסיקה היא החיים"

timzup4ever

New member
אליענה ואורון...פשוט אין עליכם!!

יאללה כולם למה אתם לא מצביעים לאליענה ואורון?!?! מי שקורא שידע לעצמו שאת הוא לא יצביע להם אני... אמ... בא לי שתרדו שניה למטה רק לרגע טוב?!?! עוד קצת למטה עוד קצת למטה עוד עוד עוד טיפה עוד טיפטיפה עוד טיפונת.. סליחה?!?!? אתם עדיין פה?!?! יאללה לכו להצביע לאליענה ואורן!!! אליענה ואורון... אין עליהם!!!! יאללה להצביע... אם אתם רוצים להצביע , תצביעו. אם אתם לא רוצים להצביע... גם תצביעו!!

אלירן 005

New member
אליענה

לפי דעתי היא הכי טובה שיש: היא נראית טוב, רוקדת מצויין והכי חשוב: הכי אוהבת את מה שהיא עושה, בניגוד למתחרים האחרים של התוכנית ... תצביעו לאליענה :)

אנה וסמי

שלום, אני מאוד אוהבת את סגנון הריקוד שלכם אני מסתכלת אתכם בערוץ 22 ורק רציתי לומר שאנה אני מכירה אותך כי את רקדת בבר מצווה של אחי סימון ב30 ליוני ואני מכירה אותך ממני איריס.

קרפן22

New member
סמי הורי הגדול מכולם!!!

לא יעזור לאף אחד כלום סמי הורי לוקח את כולם

כנסו כולם תגובה חשובה!!!

תודו שאליענה בקייר ואורון מהממים וגם דורית מילמן ואיתן אורבך מעלפים ניצה ודניס פסדר לא יותר מזה איזה שופטים מגעילים (חלק)

למעלה