דעות על משתתפי התכנית

חחח צודקת..

יענו היא לא רוקדת מגעיל, אבל היא רוקדת הכי פחות טוב.. תסלחו לי, אבל אני עדיין בהלם מהפרק הקודם שהעיפו את עומר. אני לא מבינה איך העיפו את הסלב' היחידי שיש לו פוטנציאל להיות רקדן אמיתי. (אליענה רוקדת יפה מאוד, אבל אני מדברת מבין הגברים.. אההה ושכחתי את איתן החתיך והמהמם שמשתפר משבוע לשבוע
)

ELIAN MY STAR

New member
לדעתי גם....

אליענה הכי הכי טובה מהבנות ואיתן הכי טוב מהבנים אבל די נמאס לי שבקי הזאת תעוף אני לא מבינה מי משאיר אותה בכלל בתוכנית? אני רואה תשקלול של ההצבעות שלה גם מהשופטים וגם בבית ואני גם קוראת את כל התגובות עליה ששהם לא כל כך חמימות פה ובכל מיני כתבות על רוקדים עם כוכבים ופשוט לא מבינה איך לעזאזל כל פעם היא נשארת בתוכנית? חח אני כבר מתחיל ה לחשוד שאולי המשפחה שלה יושבת ושולחת לה אלפי SMSים!!!

גמאני עדיין בשוק.....

שהעיפו את עומר....זה היה כזה לא אבל ממש לא צפוי..! הוא היה כ"כ מופתע...לפני זה הוא חייך ושמח ופתאום כזה העיפו אותו.. ואו אני ממש התאכזבתי כי את צודקת הוא רוקד מהמם [יש לו פוטנציאל]

supershan1

New member
אבי ופולינה היו מצויינים!!!

לדעתי ממזמן היו צריכים להעיף את בקי.. כמה שאני אוהבת אותה היא זזה כמו .. או יותר נכון לא זזה... אבי ופוליה כל הזמן היו חייכנים ורקדו יפה לדעתי לא היה צריך להעיף אותם.!!היו צריכים להעיף את בקי ודני..

איזה מזל שסמי ואנה לא ירדו!!!!!!!!

יואו... איזה מזל!!!!.... אני ממש חושבת שהם מצויינים!!!!! איזה מזללללל שהם עדיין בתוכנית!!!!!!!! :)......

niki68

New member
איך יעיפו את אנה!!!!!

כמו שהיא היתה לבושה היום לא ניראה לי שיעיפו אותה עד הסוף. היא פשוט פצצה.

ברבי 9

New member
את צודקת

את צודקת באחלט והיא לא רק פצצה היא פשוט פצצה מהלכת את צודקת ב200% חחחחחחחחחחחחח היא פצצה

rh120233

New member
../images/Emo183.gifסמי ואנה

אין לי מושג על כמה מילימטרים מתווכחים השופטים, אבל בסמי ואנה יש נשמה עוצמה וכריזמה מחשמלת ובלי זה אין כוכבות. ועל זה אנחנו מדברים, לא? רק סמי ואנה עושים לי את זה.

rh120233

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo183.gifסמי ואנה

אין לי מושג על כמה מילימטרים מתווכחים השופטים, אבל בסמי ואנה יש נשמה עוצמה וכריזמה מחשמלת ובלי זה אין כוכבות. ועל זה אנחנו מדברים, לא? רק סמי ואנה עושים לי את זה.

ניצה ודניס היו מצוינים!!!!!!!!!!!!!

הם רקדו ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מ=ה=מ=מ=מ=מ=מ=מ=מ=ם!!! תמשיכו כך..........................

ברבי 9

New member
אליענה ואורון

הם הזוג שישאר עד לפרק האחרון ולא אף אחד אחר ולא רק שהם יגיעו עד לפרק האחרון הם גם ינצחו בו כי הם הכי טובים ואליענה פצצה

ranyamin1

New member
רינאל

אני אוהבת את איתן אורבך שזכה ועלה את ניצה שאול שרוקדת יפה את סמי הורי וחבל! שעומר ברנע המאמי ירד אני אוהבת את כל מי שהזכרתי ובמיוחד הכי הרבה את אליעענה בקיי היא ממש מאמי היא יפה והיא שיחקה "בשיר שלנו"

למעלה