סתם שאלה...

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif סתם שאלה...

מה היית עושה אם את וחברה הכי טובה שלך מאוהבות/דלוקות על אותו אחד

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני לא יכולה להקפיץ כי זה

למעלה אבל... ת-ע-נ-ו-
אל תהיו אדישים

Maybe Its Me

New member
טוב...

קודם כל אם את יכולה,תסבירי לי בבקשה מזה הקפצה..
דבר שני,לא יודעת מה הייתי עושה לגבי הבעיה...
הרי כולם אומרים שהחברות יותר חשובה... אבל אי אפשר לדעת! הרי את אוהבת אותו...ויש אחת שמפריעה...שזו חברה שלך..
(אני אישית שונאת כאלה מצבים..וגם היחס שלי אל חברה שלי היה משתנה בהחלט) אז נוצרת מן תחרותיות...נוצרות אי הבנות ובלגנים..
ו...זה קרה לך.?

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif הסברים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב, הקפצה הסבר- כשההודעה שלך נמצאת בתחתית הפורום ואת רוצה להעלות אותה למעלה כדי שכולם יראו, את כותבת משהו בתוכן, יעני כמו שאני עושה עכשיו, אחרי שאני אשלח אותה, היא תעלה למעלה כי כתבתי משהו בתוכן
השאלה, הסבר- צודקת
ו... כן קרה לי מזמן בר כזה, וכעסתי על חברה שלי אז... אבל הבנתי שלא שווה לאבד אותה בשביל זבל כמו הילד שעליו היינו דלוקות... אבל זה היה רק כי הילד זבל... ומקרים שבהם אני וחברה שלי אהבנו אותו אחד שלא היה זבל... לא קרו

Maybe Its Me

New member
תודה על ההסבר אחותי!../images/Emo9.gif

לגבי הבעיה,לפי דעתי...לא תמיד החברות מנצחת.. יש מצבים יוצאי דופן,לפעמים נשארים עם חבר מאשר עם חברה שהייתה דלוקה עליו..כי יש המפגרות..

The Pink Dragon

New member
הייתי שם... בכתה ו'...../images/Emo19.gif

3 חברות, דלוקות על אותו אחד... הוא רצה דווקא את מספר 1, ודאג להציע לה חברות ביומולדת של מספר 2. מספר 1 שאלה אותה אם היא מסכימה שהיא תהיה חברה שלו (וזה יראה שהיא חברה טובה) או לא (ואז לא שווה לה להיות חברה שלה) והיא אמרה שלא. מס'1 ומס'2 רבו, ואני, מספר 3, לא אמרתי כלום כי לא רציתי להרוס לחברה שלי... אפילו שהיא ידעה שגם אני רוצה אותו.. מזל שהוא בחר את מספר 1, כי איזה צרות שהיו לה איתו.... כרגע הם לא מדברים כבר... *סופרת* ספטמבר, אוקטובר, נובמבר, דצמבר, ינואר, פברואר, מרץ, אפריל, מאי. 9 חודשים. וקצת יותר...

לי קרה מקרה יותר מסובך!

בכיתה ו'אני ועוד 2 חברות שלי היינו מאוהבות באותו ילד ובסוף חברה שלי "זכתה" בו...והם היו חברים... וניפרדו לאחר שבוע. בכיתה ז' (השנה) זה גם קרה לי ואני ועוד 2 חברות אחרות התאהבנו באותו אחד...כרגיל חברה שלי נהייתה חברה שלו והם היו חברים ארבעה חודשים בערך. כל הקטע הזה גורם לך להרגיש כאילו לא שווה...ושחברות שלי בהרבה יותר שוות ממני!!!...אבל בעצם זה לא נכון... בשני המקרים...כשאחת מהחברות שלי הצליחה לכבוש אותו אני פשוט לא סיכסכתי או משהו כזה, פשוט ניסיתי לשכוח ממנו....והצלחתי!!! אז לא נורא...פעם אחת זה לא הצליח...גם פעם שניה...---בחיים יש הרבה הזדמנויות להתאהב !!!!!.....עד שבסוף מגיעים לאהבת חייך!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifצודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה