סקר

AdaBada

New member
היא לא איכס מה שבטוח,../images/Emo3.gif

למרות שהפנים שלה לא משהו....

crazystav

New member
תשובות../images/Emo70.gif

איך התמכרת לתשוקות? שמעתי את השיר פתיחה והתאהבתי בו אז התחלתי לראות את תשוקות והתמכרתי (ראיתם למה שירים גורמים?) מה משך אותך לראות תוכנית זו? אית'ן ולואיס איזה דמות אתה הכי אוהב ולמה? ממ לואיס היחיד שישר שם עם בחורה ולא מתוסבך מדי איזה שחקן אתה הכי אוהב ? טראויס שול(ד)ט איזה שחקנית אתה הכי אוהב? אממ לא יודעת... הרבה איזה זו אתה הכי אוהב ולמה? זו זו זו איזה דמות אתה הכי שונא ולמה? רבקה שונאת אותה איזה שחקן אתה הכי שונא ולמה? לא שונאת אף אחד איזה שחקנית אתה הכי שונאולמה: כנל איזה זוג אתה הכי שונא ולמה? גוון ואית'ן יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה ולמה? לא רוצה להתחלף עם אף אחד מהמתוסבכים האלה יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן למה? אממ שרידן או תרזה או קיי הן הכי יפות לדעתי לאיזה עוד תוכניות אתה מכור: ממ.. המירוץ לאתמול, מיכאלה(למרות שהתחיל להיות מפגר), חברים, מכושפות כל הכבוד על הסקר

נעמהdj21

New member
אני אני אני אני אני אני אני ../images/Emo41.gif

* היה לי נורא משעמם בשעה הזו ודיי נמאס לי מצח"מ וימי חיינו *המקוריות והתסריט ההזוי *לואיס
*ברור למה... *השחקנית של תרזה - נדמה לי לינדזי *גיילן *שואיס - כי האהבה שלהם אמיתית והם יעברו הרבה יחד עד שהם יהיו יחד... *שונאת את ג'וליאן - כי הוא חסר לב. *שונאת את מממ המשחק של השחקן שמגלם את איתן לא עושה לי את זה... *השחקנית שמגלמת את הקיובה - עוד מלחיות את החיים השנאה שלי אליה... פשוט היא באמת נראית כמו מכשפה ועובדה שהיא מקבלת תמיד דמות רעה... *שונאת את סם וגרייס - סתומה לגמרי הגרייס הזו... כל הזמן מייללת. וסם צריך להיות של אייבי! *רוצה להתחלף עם שרי , לחוות כזו אהבה ולהיות גם מליונרית צריך המון מזל! *רוצה להראות כמו תרזיטה -היופי המקסיקני הזה בשילוב אירי ממש אקזוטי בעיניי. *מכורה לסיינפלד -כל לילה לפני השינה... אני צוחקת כהוגן.סיום מתוק ליום קשה... מיכאלה - אני לא מפספסת אף טלנובלה ישראלית - וההומור שם גם מתוק בעיניי.

תשובות ../images/Emo103.gif

איך התמכרת לתשוקות? התחלתי לראות מהפרק הראשון וזה תפס אותי (למרות שעשיתי הפסקה של כמה חודשים באמצע) מה משך אותך לראות תוכנית זו? העל טבעי, לואיס, הדיאלוגים המצחיקים איזה דמות אתה הכי אוהב ולמה ? ג'וליאן כי הוא מצחיק איזה שחקן אתה הכי אוהב? בן מסטרז (ג'וליאן) כי הוא שחקן מצויין איזה שחקנית אתה הכי אוהב? קים ג'ונסטון אולריך (אייבי) כי היא שחקנית מצויינת. איזה זוג אתה הכי אוהב ולמה? שואיס בגלל הכימיה. איזה דמות אתה הכי שונא ולמה? רבקה, כי היא כלבה מניפולטיבית. איזה שחקן אתה הכי שונאולמה ? ---- איזה שחקנית אתה הכי שונאולמה? ---- איזה זוג אתה הכי שונא ולמה? צ'ריגל כי הם דביקים מדי יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה ולמה? אני מזדהה עם תרזה אבל לא הייתי מוכנה להתחלף איתה. יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן למה? ג'סיקה3

hilalee

New member
../images/Emo25.gifשלי../images/Emo25.gif

איך התמכרת לתשוקות? התחלתי לראות כמה פרקים, ראיתי שיש כוסונים (לואיס
, איתן, מיגל) אז המשכתי לראות עד שאנלא יכולה להפסיקקק. מה משך אותך לראות תוכנית זו? אותה תשובה של למעלה איזה דמות אתה הכי אוהבולמה? לואיס- זה לא ברור למה?
איזה שחקן אתה הכי אוהב ? שוב.. לואיס איזה שחקנית אתה הכי אוהב? שרידן איזה זו אתה הכי אוהב ולמה? אה?? איזה דמות אתה הכי שונאולמה? גרייס!! "אני מרגישה רוע" בעע איזה שחקן אתה הכי שונאולמה? האמת.. שום שחקן.. אולי רק שחקניות. איזה שחקנית אתה הכי שונאולמה? גרייס וצ'ריטי, טובות מידי!! איזה זוג אתה הכי שונא ולמה? צ'ריטי ומיגל, גרייס וסם, בעעעעע!! יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה ולמה? היתי מתחלפת עם שרידן בכיף, למה?- חחח בגלל לואיס
יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן למה? לא... לאיזה עוד תוכניות אתה מכור? הכי גאים שיש

I n n u e n d o

New member
../images/Emo26.gif

איך התמכרת לתשוקות : סצינת ג'וליאן השור הזועם וסוזן מה משך אותך לראות תוכנית זו:כנל איזה דמות אתה הכי אוהב : ג'וליאן כי הוא כוסון איזה שחקן אתה הכי אוהב : ג'וליאן איזה שחקנית אתה הכי אוהב:אייבי איזה זו אתה הכי אוהב ולמה:ג'וליאן ואייבי,בגלל המתח המיני איזה דמות אתה הכי שונא:טיסי,כי הוא בהמה איזה שחקן אתה הכי שונא:מיגל לא יודע לשחק איזה שחקנית אתה הכי שונא:טרייסי רוס[איב] איזה זוג אתה הכי שונא ולמה:גרייסם,סתם 2 טיפשים יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה ולמה:כן,שרידן,תחשבו לבד יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה:ג'וליאן כוסון לאיזה עוד תוכניות אתה מכור:חברים,סמולוויל

NiKi†a

New member
חח..אוקיי../images/Emo36.gif

איך התמכרת לתשוקות? וואי אני לא זוכרת..נדמה לי שפשוט ישבתי לראיתי פרק אחד וחשבתי לעצמי שזה ממש יפה :) מה משך אותך לראות תוכנית זו? העלילה איזה דמות אתה הכי אוהב ולמה? את הדמות של קיי..כי היא גם רעה וגם טובה, חוץ מזה שהיא מתנהגת כמוני P: איזה שחקן אתה הכי אוהב: את השחקן שמגלם את אית'ן. איזה שחקנית אתה הכי אוהב: את השחקנית שמגלמת את תרזה. איזה זוג אתה הכי אוהב ולמה: אית'ן ותרזה..הם חמודים :) איזה דמות אתה הכי שונא ולמה? את ויטני..כי היא פשוט מעצבנת אותי. איזה שחקן אתה הכי שונא ולמה? לא מכירה אותם אישית...
איזה שחקנית אתה הכי שונא ולמה? כנ"ל איזה זוג אתה הכי שונא ולמה? את אית'ן וגוון.הם מזוייפים כאלה. יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה ולמה: עם אף אחת, יש לי מספיק בעיות משלי. יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן למה: אני אוהבת את היופי של תרזה ושל קיי. לאיזה עוד תוכניות אתה מכור: ואוו להרבה, אני מכורה לאפקט הפחד, לחברים, לכולם אוהבים את ריימונד ולמיכאלה

magoogoo

New member
התשובות שלי לסקר....

איך התמכרת לתשוקות מה משך אותך לראות תוכנית זו? ראיתי את כל הפרומואים וזה נראה לי מעניין כי הם אמרו כזה "אופרת סבון אמריקאית חדשה" וזה משך אותי כי אז היו רק בספרדית ואני אמריקאית אז אני לא סובלת והיה סוף סוף באנגלית (וראיתי את מיגל אהבתי אותו בהתחלה). איזה דמות אתה הכי אוהב ולמה? לואיס כי הוא כזה מתוקי באישיות וגם במראה. איזה שחקן אתה הכי אוהב? גיילן גרינג אבל האמת שהוא שחצן במציאות.. איזה שחקנית אתה הכי אוהב? מקנזי ווסטמור כי היא ממש מתוקה גם במציאות.. איזה זו אתה הכי אוהב ולמה? שרידן כי יש לה וללואיס כימיה אדירה! איזה דמות אתה הכי שונא ולמה? צ'ריטי כי היא מתוקה מדי וזה לא מציאותי כבר ונזקק. איזה שחקן אתה הכי שונא ולמה? ג'סי (מיגל) כי הוא שחקן גרוע- חתיך אבל שחקן ג-ר-ו-ע!!! איזה שחקנית אתה הכי שונא ולמה? גרייס כי היא נדבקת ונמאס לי כבר מעוגת מרק העגבניות הגועלית שלה!!!!!! בעעעעעעעע..... איזה זוג אתה הכי שונא ולמה? צ'ריגל וגרייסם כי הם מוצ'י מוצ'י מדי וזה לא מציאותי ולבנות יש כוחות- נזקק!!!!!! יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה? שרידן כי גם אני פמיניסטית עקשנית כזאת והייתי רוצה להתחלף איתה בגלל שיש לה את לואיס שלי!!!!! יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן למה? לא.. אני חושבת שתרזה וויטני יפות אבל לא הייתי רוצה להראות כמוהם... לאיזה עוד תוכניות אתה מכור? למיכאלה, מכושפות וקצת לרוזוול......

תשובות../images/Emo140.gif

איך התמכרת לתשוקות?: פשוטלא הפסיקו לשדר בערוץ שלוש פרסומות לתוכנית אז התחלתי לראות וזהו התמכרתי מה משך אותך לראות תוכנית זו: לואיסססססס
איזה דמות אתה הכי אוהבולמה: תרזיתה כי היא מאמינה בגורל וכול השטויות שלה והיא ממש יפה איזה שחקן אתה הכי אוהב : לואיססססס הוא כזה חתיך!!! איזה שחקנית אתה הכי אוהב: לינזי - תרזה איזה זו אתה הכי אוהב ולמה: שואיס הם כול כך חמודים ביחד ומושלמים איזה דמות אתה הכי שונאולמה: אוי יש הרבה אבל הכי את את גרייססס איזה שחקן אתה הכי שונאולמה: אף אחד למה שאני אשנא מישהוווו איזה שחקנית אתה הכי שונאולמה: אותו דבר כמו שכתבתי בשחקן איזה זוג אתה הכי שונא ולמה: מיגל וצ'רטי אוי מעצבנים מיגל צריך להיות עם קייייי יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה ולמה: אני לא מזדהה עם אף אחד ולא רוצה להתחלף עם אף אחד יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן למה: תרזיתה אני אוהבת את היופי הלטיני שלה לאיזה עוד תוכניות אתה מכור: מיכאלה

תשובה!

אמ.. ראיתי מדי פעם כמה פרקים עד שנשאבתי לזה סופית. מה שמשך אותי לראות את התוכנית זה שהיא פשוט מעניינת ומךאה מזימות ותככים. הדמות שאני הכי אוהבת זאת שרידן, כי היא פשוט מקסימה, שחקנית מעולה וטובה. הדמות שאני הכי שונאת זה ג'וליאן כי הוא פשוא אהבל רציני. על צ'ריטי אני לא הכי מתה בעולם..כי היא נראית לי חנפנית מדי.. הזוג שאני הכי שונאת זה הראסלים..אני חושבת שהם מגוננים יותר מדי על הבנות שלהם ולא נותנים להן לנשום! אני רוצה להראות כמו שרידן..אבל חלומות..

Galen Fan

New member
../images/Emo66.gifישששש תורי../images/Emo26.gif

איך התמכרתי לתשוקות
פעם הייתי רואה ימי חיינו אז תמיד לפני זה היה תשוקות וראיתי את הסוף של תשוקות, והתחלתי לראות שזה יפה.. והשאר היסטוריה
מה משך אותי לראות
זה פשוט עניין אותי! איזה דמות אני הכי אוהבת
תרזה כי היא מתוקה ומאמינה באהבה ובפיית' חח איזה שחקן אני הכי אוהבת
גיילן גרינג (לואיס)
איזה שחקנית אני הכי אוהבת
מקנזי (שרידן) וגם לינזי (תרזה) איזה זוג אני הכי אוהבת
שואיס כי הם מדהימים ביחד
איזה דמות אני הכי שונאת
גרייס כי היא מעצבנת
איזה שחקן אני הכי שונאת
אממ אף אחד איזה זוג אני הכי שונאת
גרייס וסם בעע דמות שאני מזדהה איתה
לא נראה לי שיש... אולי תרזה קצת להראות כמו שרידן כדי שאני יכול לחטוף אותה וללכת לצילומים במקומה לנשק את לואיס חחחח
לאיזה עוד תוכניות אני מכורה
אוי יש הרבה- מיכאלה, חברים, מכושפות, אסתי, באפי (לפעמים) ועוד ועוד

....

איך התמכרתי לתשוקות: פתחתי טלויזיה ובמקרה ראיתי, בהתחלה ראיתי פעם ב..עד שהתמכרתי מה משך אותי?..לואיס? דמות שאני הכי אוהבת זה של טימי..הוא שקסי שחקן- גאלן.. שחקנית- אייבי לא יודעת מה שמה זוג- שואיס..נו ברור למה?...שאלה רטורית כאילו? הם מושלמים ביחד דמות שאני הכי שונאת- גרייס- היא קרציה דמות שאני מזדהה איתה? אולי קיי..אבל בלי כל קשר לאהבה..באופן כללי אנערף, אבל לא הייתי רוצה להתחלף איתה..הייתי רוצה להתחלף עם שרידן להראות כמו.ממ..קיי הראשונה שהייתה, היא הייתה כוסית אני מכורה להרבה תוכניות: חברים, 406...סאות'פארק, מ.ק. 22, יש עוד אבל אין לי כוח..

AdaBada

New member
בים בם בום...../images/Emo67.gif

איך התמכרת
לתשוקות-
התחלתי לראות וזה משך אותי...
מה משך
אותך לראות תוכנית זו-
זה פשוט נחמד
זה היה שונה מכל מה שהכרתי וראיתי עד עכשיו
,זה מופרעעע לגמרי
....ולא הגיוני כזה,על טיבעי
...אני אוהבת כאלו דברים! איזה דמות אתה הכי אוהב
ולמה-
טימי ,מה היתי עושה בלעדיו???
חמוד!
איזה שחקן אתה הכי
אוהב-
לואיס...
איזה שחקנית אתה הכי
אוהב-
שרידן...
איזה זוג אתה הכי אוהב
ולמה-
שואיס...
כמו שנהוג להגיד,כי אני אוהבת את שניהם גם לחוד וביחד הם מתכון מנצח!!
הם כל כך מדהימים ביחד! איזה דמות אתה הכי שונא
ולמה-
הדמות של צ'רטי
היא ממש מוחצנת...
איזה שחקן אתה הכי שונא
ולמה-
מיגל,כי הוא עם צ'רטי...ומעצבן אותי!
איזה שחקנית אתה הכי שונא ולמה-צ'רטי שוב...
איזה זוג אתה הכי שונא ולמה-מיגל וצ'רטי
אם מישהו בכלל חשב אחרת לרגע...
יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה ולמה:מזדהה?
לא יודעת,היתי אולי מתחלפת עם קיי ונותנת הרבה מכות לצ'רטי....
יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן למה-שרידן
מהממת אבל נראה לי יותר קרוב לגיל שלי
זאת קיי והיא מקסימה
,השחקנית הראשונה ששיחקה אותה לפי דעתי היתה ממש יפה...
לאיזה עוד תוכניות אתה מכור-
תיקים באפילה...משפחת אוסבורן
...למרות שתשוקות מקום ראשון כרגע...

CaRe BeAr

New member
../images/Emo6.gif גם אני

איך התמכרת לתשוקות ? לואיס ושרידן מה משך אותך לראות תוכנית זו? הייתי חייבת לראות אופרת סבון ממש מההתחלה . איזה דמות אתה הכי אוהב ולמה ? לואיס , אני לא חושבת שצריך סיבה איזה שחקן אתה הכי אוהב ? גלן איזה שחקנית אתה הכי אוהב? מקנזי איזה זו אתה הכי אוהב ולמה? מדהימים הם פשוט מדהימים. איזה שחקן אתה הכי שונא ולמה ? טיסי , הוא מעצבן איזה שחקנית אתה הכי שונאולמה ? סימון ביתו המעצבנת יותר איזה זוג אתה הכי שונא ולמה?גרייס וסם הם לא מתאימים . אייבי וסם הרבה יותר מתאים . יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה ולמה? אני רוצה להתחלף עם שרי , לא צריך סיבה . יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן למה ? כמו שרי , היא מדהיה , יפיופה לאיזה עוד תוכניות אתה מכור? חברים , מכושפות והשיר שלנו

כאילו שמשהו ייקרא את זה... תשובות:

איך התמכרת לתשוקות
הפרסומות בהתחלה.. הסתכלתי עליהם והחלטתי שאני רואה וכך היה מהפרק הראשון.
מה משך אותך לראות תוכנית זו
איתן
איזה דמות אתה הכי אוהב
ולמה
צ'ריטי. היא חמודה ויפה!!
איזה שחקן אתה הכי אוהב
לואיס הוא מושלם!
איזה שחקנית אתה הכי אוהב
צ'ריטי!! איזה זוג אתה הכי אוהב ולמה
צריטי ומיגל
איזה דמות אתה הכי שונא ולמה
תרזה. אני שונאת שחורדיניות ובכייניות עם עיניים גדולות..
איזה שחקן אתה הכי שונא ולמה
טיסי
איזה שחקנית אתה הכי שונא ולמה
תרזה
איזה זוג אתה הכי שונא ולמה
איתן ותרזה!!!
יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה ולמה
סימון רואים שהיא מתה על צ'אד אבל היא לא יודעת שהוא אוהב את אחותה ואני ממש מרחמת עליה
יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן למה
צ'ריטי.. כדי לזכות באהבה כמו שלה
לאיזה עוד תוכניות אתה מכור
ימיי חיינו ו "השיר שלנו"

crazystav

New member
מממ שחורדינית זה משהי "שחורה" עם

שיער בלונדיני ולפי מה שזכור לי לתרזה אין שיער בלונידי.....

yogniz

New member
הינה שלי יא מדליקים../images/Emo26.gif

איך התמכרת לתשוקות? לפני שנה וחצי בערל זיפזפתי בטלוויזיה וראיתי את מיגל הכוסון אז לא העברתי ערוץ..ואז גם גיליתי שמה שאני צופה בו מאוד משעשע..(זה היה איזו תחתרות של החתיך של הרמוני או משהו וקיי עשה שם כל מני "מעשי קונדס"-וזה היה ממש משעשע..חח) אז המשכתי לצפות..והמתכרתי
מה משך אותי לראות תוכנית זו? הממממ..לא הייתי ממשיך לצפות בזה בלי טימי וטאביתה...זאת תוכנית חריגה ומשעשעת למדי
הדמות שאני הכי אוהב: טימי- למרות שהוא בובה..הוא הכי אנושי..הוא רע, אבל יש בו צדדים טובים..הוא לא שחור או לבן..בגלל זה אני גם אוהב מאדו את קיי..כי היא מייצגת משהו אמיתי יותר...כי אין במציאות יצורים כמו גרייס או צ'ריטי הטובה...
שחקן ושחקנית אהובים: אני לא מש יודע איך קוראים לכל השחקנים..אבל...אני ישפוט לפי רמת המשחק.. טימי מהבנים משק הכי טוב לדעתי...וגם סם משחק לא רע... והבנות..אייבי ללא ספק...וזייהו
איזה דמות אני הכי שונא? צ'ריטי..תמותי כבר
איזה שחקן אני הכי שונא? אית'ן משחק גרועעעעעעעעע
שחקנית שנואה? וויטני משחק עוד יותר גרועעעע
זוג שאני הכי שונא? וויטני וצ'אד...בללעע אתם מעניינים אותנו
למה אין זוג אהוב?..דאט' וויל בי אית'ן וגוון או לואיס ושרידן אווו מיגל וקיי (הלוואי)
דמות שאני רוצה להתחלף\מזדהה?לא.
דמות שהייתי רוצה להיראות כמוה:מיגל.
עוד תוכניות שאני מכור אליהם
אהההמממ...פרפר נחמד....וחוץ מזה שום דבר..אני מכול ללהקה אבל..אוונסנס

למעלה