סקר

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifסקר../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

איך התמכרת לתשוקות
מה משך אותך לראות תוכנית זו
איזה דמות אתה הכי אוהב
ולמה
איזה שחקן אתה הכי אוהב
איזה שחקנית אתה הכי אוהב
איזה זו אתה הכי אוהב
ולמה
איזה דמות אתה הכי שונא
ולמה
איזה שחקן אתה הכי שונא
ולמה
איזה שחקנית אתה הכי שונא
ולמה
איזה זוג אתה הכי שונא
ולמה
יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה
ולמה
יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה
אם כן למה
לאיזה עוד תוכניות אתה מכור
סוף
מקווה שנהנתם
השאלון בשפת זכר אך מתכוון לשני המינים

עונה לעצמי..תתצטרפו

איך התמכרת לתשוקות-אמ.. לא יודעת פשוט התחלתי לראות..חחח מה משך אותך לראות תוכנית זו- אמ...מיגל לואיס אית'ן..זה לא ברור?? חח איזה דמות אתה הכי אוהב ולמה- אני הכי אוהבת את לואיס..כי הוא אמיתי!!! איזה שחקן אתה הכי אוהב- לואיס ואית'ן!! מושלמים! איזה שחקנית אתה הכי אוהב-אמ...נראה לי שאת שרידן..לא סגורה על זה.חח איזה זו אתה הכי אוהב ולמה- אני הכי אוהבת את שואיס!!!! שולטים! כאילו חמודים איזה דמות אתה הכי שונא ולמה- אני הכי שונאת את וויטני סימון טיסי רבקה וצ'ריטי מעצבנת וכמובן את אליסטר וג'וליאן איזה שחקן אתה הכי שונא ולמה- לאדעת איזה שחקנית אתה הכי שונא ולמה-אממ...לאדעת איזה זוג אתה הכי שונא ולמה-אממ..איב וטיסי..יאק!!!חח יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה ולמה-אמממ לא!! כולם מתוסבכים יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן למה-אממ...קיי יפה...וגם צ'ריטי חמודה אבל לא יודעת אם הייתי רוצה להראות ככה.. לאיזה עוד תוכניות אתה מכור- המורדים מיאלה...נראה לי..

מת על

New member
תשובות

מה משך אותך לראות תוכנית זו? אהבה,מוות והמיסטורין איזה דמות אתה הכי אוהב ולמה? לואיס כי אני גם איש הרפתקן ורומנטיקן איזה שחקן אתה הכי אוהב ? גיילן כי הוא משחק מצוין את לואיס איזה שחקנית אתה הכי אוהב ? כי שרידן כוסית הורסת איזה דמות אתה הכי שונאולמה? טי סי כי זו דמות משעממת איזה שחקן אתה הכי שונאולמה? אף אחד איזה שחקנית אתה הכי שונאולמה? אף אחד איזה זוג אתה הכי שונא ולמה? גרייס וסם כי הם לא מתעימים יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה ולמה? כן לואיס כי הוא נישק את מקנזי יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן למה? כן לואיס כי הוא חתיך לאיזה עוד תוכניות אתה מכור? ג'אג

backstreet girl

New member
התשובות שלי

איך התמכרת לתשוקות? פעם שיעמם לי אז פתחתי את הטלוויזיה וראיתי את צ'אד מתווכח עם משהו בחברת תקליטים וכל מה שקשור למוזיקה מאוד עניין אותי אז הסתכלתי על הסצנה ואז ראיתי איזה ריב בין אית'ן ותרזה וזה גם עניין אותי אז המשכתי לראות...אז היה את כל הקטע הזה עם צ'ריטי בבת בחולים וזה שקיי מאוהבת במיגל.....התמכרתי בקיצור.. מה משך אותך לראות תוכנית זו? מה שכתוב למעלה!! איזה דמות אתה הכי אוהב? שרידן!!היא מתוקה ואכפתית!!! איזה שחקן אתה הכי אוהב? בן מסטרז(ג'וליאן)!!! הוא משחק מצויין!!! צורת הדיבור,וההליכות!!! פשוט מדהים!! איזה שחקנית אתה הכי אוהב? קים ג'ונסטון(אייבי)היא משחקת מצויין! !צורת הדיבור,וההליכות!!! פשוט מדהים!! איזה דמות אתה הכי שונא? אליסטר!! זה ברור למה......לא איכפת לו מהבת שלו והוא מניאק!!!!! איזה שחקן אתה הכי שונא?רודני ואן ג'ונסון( טיסי)!!! כי הוא שחקן גרוע!! איזה שחקנית אתה הכי שונא? ברוק קר (וויטני)!!!היא משחקת באופן פאטתי לדעתי בעיקר שהיא בוכה(או יותר נכון מנסה לבכות)!! איזה זוג אתה הכי שונא? אין זוג שאני שונאת!!!!!!! יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה? אמממ...שרידן!!! להיות עם לואיס!!!(אבל אני לא רוצה שירו בי- מסכנה שרידנוש) יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה? שרידן!!! היא כ"כ יפה!! לאיזה עוד תוכניות אתה מכור? הייתי מכורה למורדים אבל זה נגמר כך שאני מכורה רק לתשוקות!!!

FreTleSS

New member
תשובות שלי:../images/Emo86.gif../images/Emo87.gif../images/Emo180.gif

איך התמכרתי: בעיקר מתוך שעמום...עד שגיליתי את גופו המחוטב של לואיס..יאמממ מה משך אותי: כפי שאמרתי בעיקר שעמום אבל לואיס גרם לי להמשיך לבהות במסך כמו מטורפת איזה דמות אני הכי אוהבת: בטח שמתם לב ש....לואיס!!!! כי יש לו את הכל גםlooks וגם brains איזה שחקן אני הכי אוהבת: גיילן גרינג כמובן שחקנית אהובה:אמממ אני מתה עכשיו על הקיובה כי היא אדירה,אבל באופן כללי את מקנזי ווסטמור. זוג אהוב: שואיס....כי הם כאלה מאמי והסצנות שלהם הכי אמינות..יש ביניהם כימיה. דמות שנואה: כל משפחת ראסל..כי כל הסיפור שלהם boringggg ובנוסף לכך צריכים לסבול את הפרצוף של סימון....בעעע שחקנית שנואה: זה אולי מפתיע..אבל תרזה חרא שחקנית. אני מקווה שאני לא פוגעת באף אחד אבל כשהיא בוכה זה ממש לא נראה אמין והיא כל פעם רועדת כמו מפגרת ונשמעת כמו חתול שחוט והיא בכלל לא אמינה. זוג שנוא: אם אפשר לקרוא להם בכלל זוג...וויטני וצ'אד. למען האמת אני שונאת אותם יותר בגלל וויטני...כי לצ'אד מגיע מישהי יותר טובה ממנה סתם סנובית מטומטמת.. דמות שאני מזדהה: שרידן....אוקיי אז אני לא בלונדינית ואין לי אממ...מוח כן מוח גדול....אבל לשרידן יש את הדבר שאני הכי רוצה בעולם...לואיס! וזה שווה הכל. דמות שאני רוצה להיראות כמוהה: אמממ אני חושבת שקיי 3 ..היא ממש יפה. תוכנית אחרת שאני מכורה אליה: "מיכאלה"...אחלה אחלה תוכנית. ואסי ומיכאלה ממש קוראות אותי....חח איך מיכאלה עושה לגילי "ילדה חמודה ושובבה..אמא לא יכולה ללכת..." ד"א אחלה שאלון!! ח"ח!

../images/Emo180.gif../images/Emo176.gifנצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

שלום חבר'ה! חזרתי
אתם לא מבינים כ"כ מי אני..
הייתי קרויה פה בכינוי תמיד מישהי וילדה של תכלת
מקווה שזה בסדר לרשום פה, לא מצאתי מקום אחר לנצל"ש.........

hila566

New member
תשובות

איך התמכרת לתשוקות? אמ..ראיתי כמה פרקים אצל חברה...במשכתי לראות בית ומאז עברו 300 פרקים ואנימממשיכה מה משך אותך לראות תוכנית זו? יש מה דברים מפגרים ומצחיקים וסיפור נחמד איזה דמות אתה הכי אוהב? לא בטוחה נראה לי לואיס ולמה? כי הוא חתיך גוף פרצוף..והוא כזה מראה מה הוא חושב לא שומר לא ביישן איזה שחקן אתה הכי אוהב? שחקן? אין לי מושג..אולי טימי אין לי מושג מה שמו וחבל שהלך לעולמו... ז"ל איזה שחקנית אתה הכי אוהב? אהבתי את קיי הראשונה למה החליפו אותה כ"כ הרבה?? איזה זו אתה הכי אוהב ולמה? מה? איזה דמות אתה הכי שונא? ולמה? את גרייס כי היא יותר מידי סם תעזור לי אתה אוהב אותי סם אל תעזוב אותי רוע רוע איזה שחקן אתה הכי שונא? ולמה? לא שונאת תשחקנים איזה שחקנית אתה הכי שונא? ולמה? סתכלו על השחקן איזה זוג אתה הכי שונא? ולמה? גיירסם (מקטטה שלמדתי טוב) הפירוט באיזה דמות.. יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה? ולמה? אמממ..אין לי מושג לכולם שמה יש בעיות וחיים לא משו אבל אם כבר אז מישו מהלופז פיצגרלד יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה? אם כן למה? לא...יש יפים אבל אני יסתדר כמו שאני לאיזה עוד תוכניות אתה מכור? כל מיני

קיי בנט

New member
../images/Emo13.gif

איך התמכרת לתשוקות?צפיתי בכמה פרקים ונסחפתי... מה משך אותך לראות תוכנית זו?אמממ לואיס..סתם...העלילה המקורית איזה דמות אתה הכי אוהבולמה?קיי.דההה.כי היא רגע משו פחד. איזה שחקן אתה הכי אוהב?זה שמשחק את ג'וליאן איזה שחקנית אתה הכי אוהב?את טיילר אן מונץ-קיי1. איזה זו אתה הכי אוהב ולמה איזה דמות אתה הכי שונאולמה?צ'ריטי.איך לא? איזה שחקן אתה הכי שונאולמה?האנק.לא יודעת למה. איזה שחקנית אתה הכי שונאולמה?צ'ריטי.שוב.שונאת אותה. איזה זוג אתה הכי שונא ולמה?צ'ריטי ומיגל.קיי צריכה להיות איתו! יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה ולמה?קיי! יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן למה?קיי ושרידן. לאיזה עוד תוכניות אתה מכור?מכושפות.

../images/Emo26.gifהתשובות שלי../images/Emo36.gif

איך התמכרת לתשוקות
אמממ אני עדיין חושבת על זה ואין לי האמת תשובה.... מה משך אותך לראות תוכנית זו
אממ ראיתי לפני זה בשעה 4 לחיי האהבה ואז שזה נגמר הראו פרומו לתשוקות ורציתי לדעת מזה
איזה דמות אתה הכי אוהבולמה
דמות
שרידן נדמה לי... איזה שחקן אתה הכי אוהב
מי שחבר פה די הרבה זמן יודע שאני אוהבת את כולם לא
איזה שחקנית אתה הכי אוהב
כנ"ל שאלה קודמת... איזה זו אתה הכי אוהב ולמה
איזה מה
איזה דמות אתה הכי שונא
ולמה
דמות שאני שונאת..אממ האנק בעעע איזה שחקן אתה הכי שונא
ולמה
קראתם כבר למעלה... איזה שחקנית אתה הכי שונא
ולמה
כנ"ל שאלה לפני
איזה זוג אתה הכי שונא
ולמה
גוון ואיתן כי איתן נועד לתרזה... יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה
ולמה
יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן
למה
אם הייתי בן סביר להניח שהייתי מתחלפת עם לואיס(גיילן)אבל בגלל שאני בת אממ אז הייתי מתחלפת עם תרזה לדעתי היא יפה גם צ'ריטי,שרידן ועוד... לאיזה עוד תוכניות אתה מכור
חוץ מתשוקות..חברים,המורדים לעיתים רחוקות..

LauraLF

New member
צ'ובות

איך התמכרת לתשוקות? חחח אהבתי את הפרומו הראשון והחלטתי לראות מה משך אותך לראות תוכנית זו? איזה דמות אתה הכי אוהב ולמה? שרידן , חחח ככה. איזה שחקן אתה הכי אוהב ? גיילן גרינג איזה שחקנית אתה הכי אוהב? מקנזי ווסטמור איזה זוג אתה הכי אוהב ולמה? שואיס....נו באמת אני צריכה להסביר? איזה דמות אתה הכי שונא ולמה? גרייס..היא קרציה תמימה ומעצבנת איזה שחקן אתה הכי שונא ולמה? לא שונאת את השחקנים איזה שחקנית אתה הכי שונא ולמה? כנל איזה זוג אתה הכי שונא ולמה ? צ'אד וויטני.. יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה ולמה? שרידן...אממ מעניין למה..אולי גם עם לואיס...אמממ שוב מעניין למה... יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן למה? לא לאיזה עוד תוכניות אתה מכור? אמממ..השיר שלנו...TRU CALLING :( פרייזר

crazystav

New member
או אני עדיין זוכרת את הפרומו../images/Emo99.gif

סימון: מיגל יאהב את צ'ריטי כל עוד שהיא חיה קיי: כל עוד היא חיה.. והמוזיקה:" אואאייה אואאייה חחח אני זוכרת את זה כמו את אתמול....

coullette

New member
תשובות

איך התמכרת לתשוקות? התחלתי לראות וזה היה לי מעניין אז המשכתי לראות ופתאום הייתי מכורה מה משך אותך לראות תוכנית זו? זה רומנטי וגם מצחיק ומרגש זה לא כמו שאר האופרות סבון שהם כאלה רציניות אלא היא גם מצחיקה איזה דמות אתה הכי אוהב ולמה? תרזה.כי היא נורא תמימה ורומנטית ובזה היא מזכירה לי קצת את עצמי איזה שחקן אתה הכי אוהב? בן מסטרס איזה שחקנית אתה הכי אוהב? את ההיא שמשחקת את טאבית'ה(שכחתי איך קוראים לה) איזה זו אתה הכי אוהב ולמה? מה??? איזה דמות אתה הכי שונא ולמה? ג'וליאן וגם גרייס (מעצ)בנט וסם ואיב וצ'ריטי ורבקה איזה שחקן אתה הכי שונא ולמה? לא שונאת אף שחקן איזה שחקנית אתה הכי שונא ולמה? כנ"ל איזה זוג אתה הכי שונא ולמה? סם וגרייס או מיגל וצ'ריטי יש דמות שאתה מזדהה איתה או שאתה רוצה להתחלף איתה ולמה? מזדהה-עם תרזה. רוצה להתחלף איתה-שרידן.כי היא זכתה להתמזמז עם לואיס במיטה יש דמות שאתה רוצה להראות כמוה אם כן למה? גוון לאיזה עוד תוכניות אתה מכור? חברים

למעלה