The Silent Weekend

jonysal

New member
WTF טוקיו מוטל!?

געגג כל כך אדיוטי,חבורת פאקצות בהכחשה שנראות כיאילו הרגע יצאו מתומר וחזרו עם כל החנות,צועקות על הגג בעזריאלי באימולנד :"אנשייםםםםם ישלי פוסטר של ביל ב15 שקל כל כך הוטטSFDA" שיר/י השבוע של ווית'ין: אנג'לס חרוש כל כך על המוח,למרות שגם ג'ילאן(סורי שזה באנגליש עברית אינליכוח><) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Draconian- The Apostasy Canticle חרשתי עליו כל הבוקר בערך.. אלבום השבוע: אנטר מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום אבל לפני זה שמעתי את Our solemn hour דבר טוב שקרה השבוע: יומשישי יצאתי או משו כזהD: דבר רע שקרה השבוע: נגמר הקורנפלקס בבוקר>< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ליומשישי הזה,שאני הולכת לישון אצל אחותי שהיא גמפה איפה שהואD: אתר השבוע: חחח נו זה קשה,לא יודעת גוגל הכי טוב(חח אני מעתיקה מסאלי,ד"א אנחנו באותו בצפרXDD) מאכל השבוע: אני פרה אז אז משהו טעים כזה נראלי השניצל של אמא שלי[: ספר השבוע: ------ נדלג על זה>> סרט/סדרת השבוע: לא ראיתי טלוויזיה כל השבוע>< תמונת השבוע: אני אעלה.

poisoned apple

New member
../images/Emo188.gifשלי../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: What have you done Frozen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Foo Fighters-long way to ruin Opeth-Ghost Of Perclition אלבום השבוע: The Heart Of Everything מה את/ה שומע/ת עכשיו: Within Temptation-ice queen דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:שיעור לשון
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
אתר השבוע: http://www.bodyjewelleryshop.com/online_store/ מאכל השבוע:ממ..פסטה
ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע:חברים תמונת השבוע:

Amir Noy

New member
אמג!!!! אמג!!!

XDDD איזה פקאצי XD אז פאקינג יש לי את The Phantom Agony :] חדש חדש..היום ממטאל שופ D: נפרדתי מ110 שקל X___X והממ..הוא פשוט נשמע כ"כ טוב במקורי D: הממ..התאכזבתי שלא היה בUFO ולא במטאל שופ דיסק של סירניה שרציתי.. אבל נעזוב את זה D: הממ..זהו..סתם חשתי צורך לשתף XD

Amir Noy

New member
זה המחיר במטאל שופ..

בכללי המקום היחידי בארץ שאפשר למצוא את האלבום הזה X___X הממ...המוכר אמר שהדיסק בהוצאה יפאנית עם שיר בונוס..וזה ההוצאה היחידה שהם יכלו להביא לארץ. זה בגלל זה..זה כל כך יקר X__X

Gremshnit

New member
וואו, למה הדיסק הזה יקר כל כך? @@"

זה לא שהוא איזה דיסק אלמוני ומסכן שנעשה אי שם בעשורים הקודמים... תתחדש, בכל אופן! נו, לפחות יש לי את הדיוידי We Will Take You With Us, וזה נשמע אפילו יותר טוב מאשר האלבום עצמו! D:

אזירפאל

New member
תתחדש! ../images/Emo9.gif

גם אני מחפש אותו כבר המון זמן, אבל אני לא רוצה את הגרסה היפנית (למרות שיש שם את Triumph of Defeat
).

A t a s h i

New member
טוקיו הוטל, אבוי. :X

שיר/י השבוע של ווית'ין: Aquarius, Forsaken. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Flyleaf - Much Like Falling. אלבום השבוע: Stream of Passion - Embrace the Storm. מה את/ה שומע/ת עכשיו: After Forever - Energize Me. דבר טוב שקרה השבוע: יום שישי, חברים, נאפיס. היה בסט. 3> דבר רע שקרה השבוע: כמעט הרגו לי את הכלב, והוא ממש מסכן עכשיו. ]]: והייתי חייבת לבטל את שישי. >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: :X לאדעת. דיסקים חדשים, אם אבא יימצא בחו"ל. אתר השבוע: Last.fm. מאכל השבוע: ספגטי. 3> ספר השבוע: הארי פוטר ה-7. לא, עדיין לא סיימתי אותו. P: סרט/סדרת השבוע: 'CSI: NY', עונה 3. 3> תמונת השבוע: נה.

../images/Emo183.gifנמ..

למה אתם כל כך מתעקשים לרדת על מוזיקה של אחרים? כאילו. אולי לכם זה נשמע זוועתי ברמות , אבל יש פה אנשים שכן מקשיבים לזה. תגידו שאתם לא אוהבים, שונאים, מתעבים לא יודעת מה. אבל תשאירו את זה בתור הדעה שלכם ותנסחו אותה בצורה הולמת. בשירשור של החוליה החלשה ~או איך שלא קוראים לזה~ זה עוד משעשע הגרזנים וכו'. אבל כאן זה דיי עובר את הגבול וזה לא נעים. ~לא. אני לא אוהבת טוקיו הוטל/MCR, אבל זה לא הנושא כאן.~

למעלה