The Silent Weekend

Fairywitch

New member
האמת שבינתיים גם אני התאכזבתי../images/Emo4.gif

250 עמודים ראשונים מרוחים וכמעט מיותרים, איפשהו באמצע נהיה מעניין, ועדיין יש רגשעים שאני שואלת את עצמי "נו, אז?" ומחכה שמשהו רציני יקרה. עכשיו בעמ' 490 ומשהו סוף סוף ממש משתנים דברים. געגועים קשים ל"הארי פוטר", אבל המליצו לי על זה אנשים שאני סומכת על הטעם שלהם- אז אני מתעקשת להמשיך בינתיים.

Fairywitch

New member
מומלץ לקרוא קודם את "חומריו האפלים" ואת

3 הטרילוגיות של רובין הוב (טרילוגיית הרואים למרחק, טרילוגיית סוחרי הספינות החיות, וטרילוגיית האיש הזהוב). הרבה יותר מעניין, מיוחד, מקורי וסוחף.

אזירפאל

New member
המון אנשים אמרו לי ש"שיר של אש ושל קרח"

זה פסגת הפנטזיה או משהו... לא יודע, אני אתן לזה עוד צ'אנס מתישהו (ובנוסף לכל גם קניתי אותו
).

Fairywitch

New member
אז בינתיים זה ממש לא.

למען האמת כמעט אין שם שום דבר קסום או שהייתי מגדירה פנטזיה. ז"א, יש קצת, אבל מעט מאוד, לא משמעותי בכלל ובינתיים מאכזב מאוד. שלא לדבר על סטיות, גילוי עריות, כריתות איברים ושאר ג'יפה דוחה ומיותרת.

סופ"ש נעים ^.^

שיר/י השבוע של ווית'ין: אהה אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Rest In Peace מהמיוזיקל של באפי. ~מקרה אבוד~ אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Evenfall - Tristania (ועד שסיימתי לענות התחלף לדד גרדנז של נייטוויש) דבר טוב שקרה השבוע: גושיאיר היה אצלנו אתמול. D::: דבר רע שקרה השבוע: אני יצור חסר חיים. ;; משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני אמצא חיים? (כן בטח.
) ולא להיסחף עם הבאפי, אני לא רוצה לסיים את העונה וחצי שנותרו לי תוך שבוע, כי אני מסוגלת בטעות. (
) אתר השבוע: http://en.wikiquote.org/wiki/Buffy_the_Vampire_Slayer ובאופן כללי גיליתי את הwikiquote הזה וזה מגניב! מאכל השבוע: עוגת שיש ועוגיוטוניסאיות. D: ~שמנה~ ספר השבוע: ~חסרת השכלה~ סרט/סדרת השבוע: באפי
וורוניקה מארס אני מניחה. ++ תמונת השבוע: שמתי את התמונה של גושארון עם אמא שלה בפורום נייטוויש אז פה אני אשים תמונה של המצב הטבעי שלי לאחרונה - במחשב, רואה באפי. (אני הגוש הסגול. P:)

Super Alonit

New member
גם מיי כמיכל רומאנס לא הכי מתקבל...

קשה לי להחליט מה יותר גועל נפש... תחרות צמודה בינו לבין טוקיו הוטל.
איכ.

Gremshnit

New member
לה לה לה~

שיר/י השבוע של ווית'ין: Memories
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish- Bless The Child אלבום השבוע: נראה לי שהסינגל Bless The Child של נייטוויש ו-The Book of Secrets של לורינה מק'קניט מה את/ה שומע/ת עכשיו: The Cranberries- I Can't Be With You דבר טוב שקרה השבוע: לא קרה עדיין, אבל היום בערב (מוצאי שבת) אני הולך למופע בפסטיבל העוּד. דבר רע שקרה השבוע: לא יודע משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לקנות דיסק חדש (?) אתר השבוע: הפורום מאכל השבוע: פסטה ברוטב אלפרדו
ספר השבוע: התפסן בשדה השיפון. כזה ספר יפה... סרט/סדרת השבוע: האי
תמונת השבוע: היא מושלמתתתתתתתתתתתתתתת

אזירפאל

New member
טוב.

שיר/י השבוע של ווית'ין: Overcome. כמה אירוני שהרגע העפתי אותו בחוליה החלשה.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Porcupine Tree - Blackest Eyes Radiohead - Videotape (עכשיו לא לשמוע אותו עד תחילת דצמבר
) Radiohead - Morning Bell Radiohead - Like Spinning Plates אלבום השבוע: Amnesiac של רדיוהד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Morning Bell. דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכר. דבר רע שקרה השבוע: לא זוכר. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודע. סתם שבוע עבודה רגיל. אתר השבוע: ויקיפדיה. מאכל השבוע: אורז.
ספר השבוע: סיימתי רק השבוע את "אם יש גן עדן" והיום התחלתי את "שני ירחים". סרט/סדרת השבוע: Weeds.
עוד פרק אחד לסיום
תמונת השבוע: אין.

../images/Emo152.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Forgiven, The Cross שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Wish I Had nn Angel, Dead Gardens אלבום השבוע: iron maiden - Brave New World מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish - Planet Hell דבר טוב שקרה השבוע: הממ... דבר רע שקרה השבוע: בטעות הברזתי מפיזיקה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגשקומונה :] אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: גרבר
ספר השבוע: האמן ומרגריטה. סרט/סדרת השבוע: צה!ב P: תמונת השבוע: --->

ZuLi90

New member
מה זה כל הMCR והTH האלה פה :S

שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: עלה קטן שלי - אברהם פריד איזה שיררררררר בא לי לבכותתתתתתת אלבום השבוע: החדש של רדיוהד מה את/ה שומע/ת עכשיו: HOS דבר טוב שקרה השבוע: התנשקתי עם מישהי שאני אוהב. דבר רע שקרה השבוע: היא קצת הייתה עצובה אחרי זה (היא תפוסה). משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ שתימשך השביתה... אתר השבוע: אנונימוס. מאכל השבוע: לזניית עגבניות מוקרמת. ספר השבוע: אין. סרט/סדרת השבוע: אין. תמונת השבוע: אין.

../images/Emo183.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: SMG שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין לי כוח לפרט אלבום השבוע:across the universe-sountreck מה את/ה שומע/ת עכשיו: זכיתי לאהוב-עיברי לידר דבר טוב שקרה השבוע: בערך טוב.. העצרת אתמול. דבר רע שקרה השבוע: בוטלה הגיחה :/ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פעולה, קורס מע"רים. אתר השבוע:תפוז מאכל השבוע:שוקולד ספר השבוע:ציפורים מתות בסתר סרט/סדרת השבוע:מגרש ביתי, מעבר ליקום 8-S תמונת השבוע:ציירתי שארון. אבל יצא מזעזע אז אני לא אעלה.

למעלה