The Silent Weekend

בא לי פרינגלס.

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Cross שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish- FantasMic, Deep Silent Complete, Gethsemane After Forever- Living Shields Haggard- Heavenly Damnation אלבום השבוע: After Forever- Remagine מה את/ה שומע/ת עכשיו: Haggard- Heavenly Damnation דבר טוב שקרה השבוע: הכרתי 2 נקבות נחמדות בחוג אמנות. דבר רע שקרה השבוע: הכל..?>< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למות ._. או לראות את הדר למרות שזה לא יקרה
אתר השבוע: http://endogenisis.deviantart.com/ מאכל השבוע: ספר השבוע: ורוניקה מחליטה למות :{ סרט/סדרת השבוע: הפרקליטים, יריחו תמונת השבוע

עונה../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אוי יש יותר מדי השבוע.. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: tarja-the reign, epica-run for a fall אלבום השבוע: אוי יש הרבה
אהמ אהמ של וויט'ין כולם
במיוחד TSF cradle of filth- damnation and a day epica-tpa (סליחה מאיה
) DPP my winter storm של טאריה שהתגלה כממש לא רע בכלל לדעתי
sirenia-nine destinies and a downfall after forever-after forever distorted memorial הממ זהו אני חושב חח מה את/ה שומע/ת עכשיו: פורסייקן
דבר טוב שקרה השבוע: 98 במתמטיקה!!
דבר רע שקרה השבוע: לא חשוב.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ לא יודע.. פשוט שיהיה טוב..=/ אתר השבוע: הממ שוב בטח תפוז חח מאכל השבוע: הפרופיטרול של בראסרי
ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא בכלל השבוע
סרט/סדרת השבוע: אני מקווה שהערב יצא לי לראות קצת טלוויזיה
תמונת השבוע: אין סופ"ש נעים לכולם

taroboy

New member
טוקיו הוטל?למה?

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דה פאנטום אוף דה אופרה-נייטוויש אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: הדרליהיקורל דבר רע שקרה השבוע: נמ.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שומדבר מיוחד אתר השבוע: פייסבוק מאכל השבוע: אין ספר השבוע:ה"פ סרט/סדרת השבוע: 8 כללים פשוטים
תמונת השבוע: עלע ערכה לי את התמונה יצא מגניבוש

phrizer

New member
עלומה, את מוכנה בבקשה לא להיכנס לפורום טוקיו

מוטל ולפורום שלנו באתו זמן? תודה

Jilian

New member
טוקיו מוטל במילה אחת../images/Emo27.gif חולירע

שיר/י השבוע של ווית'ין:its the fear,TTE שיר/י השבוע לא של ווית'ין:precious Things-Tori Amos, Poet-nightwish אלבום השבוע:אממ אין משהו ספציפי מה את/ה שומע/ת עכשיו: TTE דבר טוב שקרה השבוע: גיבורים
דבר רע שקרה השבוע:ריב משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: גיבורים
אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: בורקס פיצה ספר השבוע: נופפפ סרט/סדרת השבוע: רובי גלום
(מה זאת סידרה ממש מגניבה) וגיבורים תמונת השבוע: משהו שעיצבתי בפוטושופ 100( אחוז פוטושופ)

Fairywitch

New member
סופ"ש נעים../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Perfect Harmony שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Hanna Pakarinen - Go go אלבום השבוע: עדיין Mother Earth של ווית'ין, אני לא יכולה להפסיק להקשיב לו
מה את/ה שומע/ת עכשיו: ה-MP3 במחשב בוחר שירים באופן אקראי, אז אני מקשיבה
דבר טוב שקרה השבוע: הייתי במיונים ל"1 נגד 100". דבר רע שקרה השבוע: איחרתי ב-3 דקות למיונים הנ"ל, ונאלצתי לחכות שעתיים לסבב המיונים הבא
חוצפה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:יש לי יום הולדת
אתר השבוע: facebook.com מאכל השבוע: אין משהו ספציפי. ספר השבוע: אני עדיין עם "משחקי הכס" של ג'ורג' מרטין. סרט/סדרת השבוע: אבודים. תמונת השבוע:

אזירפאל

New member
איך "משחקי הכס"?

כל העולם ואשתו המליץ לי עליו, אז קניתי ולא עברתי את העמוד המאה. צריך לקרוא את זה כמו שצריך מתישהו. ><

למעלה