The Silent Weekend

TheImpactBoy

New member
עונה,

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלאניס מוריסט אלבום השבוע: האוסף שלה מה את/ה שומע/ת עכשיו: דרים טיאטר- אוקטבריום דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכר דבר רע שקרה השבוע: מפקדת עם איקיו של עכבר. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נערף אתר השבוע: - מאכל השבוע: פיצה
ספר השבוע: "שליחותו של האחראי על משאבי אנוש" סרט/סדרת השבוע: סקס והעיר הגדולה, מצחיק לאללה
תמונת השבוע: אין.

../images/Emo183.gifמחר ראשון ../images/Emo122.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל LD של עמירם אינק. אלבום השבוע: ^ מה את/ה שומע/ת עכשיו: walk away-Amiram inc. דבר טוב שקרה השבוע: ההופעה!~ היה כל כך מגניב. המבחן בעזרה ראשונה. הדבר הכי קל שעשיתי בחיים
. וכמובן בנאדם שעשה לי את השבוע. דבר רע שקרה השבוע: הפעולה הראשונה המזוויעה. קיבלתי 78 בבוחן במתמטיקה. אבל יש חוזר למזלי. עומס ;; משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הכנה לצעדה מחר. יום גיבוש של ז'. אתר השבוע: אין P: מאכל השבוע: שוקולד שוויצרי ספר השבוע: הנסיך הקטן. סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי כרגיל. אין יל זמן לראות שומדבר אחר. תמונת השבוע: אולי יותר מאוחר.

בתאל59

New member
Real Weekend

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jillian שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Tarja Turunen - Boy And The Ghost אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: within temptation - aquarius דבר טוב שקרה השבוע: נדה..... דבר רע שקרה השבוע: הכל......... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למצוא עבודה טובה לשם שינויי אתר השבוע: אין מאכל השבוע: ג'חנון !!!! ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: אהבה בתפריט תמונת השבוע: אני ציירתי : ) זה מהמנגה וור קרפט טרילוגית באר שמש

ZuLi90

New member
זה תמיד מפליא אותי! כל שבוע אני חושב שאני

שולח רק 5 הודעות חחח... אה כן והשאלון : שיר/י השבוע של ווית'ין: כ"כ TP וקייג'ד!! השירים הכי טובים של וויטין
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish-Planet hell , Dark New Day - Taking Me Alive , המון שירים של רדיוהד אה והזמן שלך של היהודים
אלבום השבוע: נראה לי OB של נייטוויש מה את/ה שומע/ת עכשיו: רסטלס! דבר טוב שקרה השבוע: מה טוב מה?... , היה לי חרא מבחן בספרות ונשברה לי הגיטרה (תאונת נגינה) דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל :p משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: סילבסטר :p אתר השבוע: :) מאכל השבוע: חיטה עם פירות יבשים מבושלים :) ספר השבוע: :) סרט/סדרת השבוע: :) תמונת השבוע: תפוז = :S

ZuLi90

New member
:(:( מתחשק לי למות נשברה לי הגיטרה הראשונה!!

:p נתגבר... ומה זה R I P?

Fairywitch

New member
PEACE & LOVE../images/Emo26.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Forsaken שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Hanna Pakarinen - Heart אלבום השבוע: עדיין ME מה את/ה שומע/ת עכשיו: הערוץ הרומני ברקע (אמא שלי פתחה, נו...) דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר מיוחד. דבר רע שקרה השבוע: דודה שלי נפטרה (אין צורך בתנחומים, לא הייתי קרובה אליה אפילו טיפה... אבל אבא שלי עצוב וזה חבל
) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שנה חדשה
אתר השבוע: עדיין פייסבוק... מאכל השבוע: קיש בטטה וקישים בכלל. ספר השבוע: התחלתי את "שקיעה במוסקבה" של יאיר לפיד. סרט/סדרת השבוע: אבודים
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Fairywitch

New member
PEACE & LOVE../images/Emo26.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Forsaken שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Hanna Pakarinen - Heart אלבום השבוע: עדיין ME מה את/ה שומע/ת עכשיו: הערוץ הרומני ברקע (אמא שלי פתחה, נו...) דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר מיוחד. דבר רע שקרה השבוע: דודה שלי נפטרה (אין צורך בתנחומים, לא הייתי קרובה אליה אפילו טיפה... אבל אבא שלי עצוב וזה חבל
) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שנה חדשה
אתר השבוע: עדיין פייסבוק... מאכל השבוע: קיש בטטה וקישים בכלל. ספר השבוע: התחלתי את "שקיעה במוסקבה" של יאיר לפיד. סרט/סדרת השבוע: אבודים
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה