theEscapist
New member
יופי של שבוע../images/Emo9.gif
ולגבי שומעי טוקיו הוטל- אין באמת טעם להתעלל בהם. אין עושים את זה מספיק טוב לבד
. (לשמוע טוקיו הוטל מרצון חופשי??) שיר/י השבוע של ווית'ין: caged. פשוט שיר טוב. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אממ... GLS.... אני מסוגלת לשמוע אותו 3-4 פעמים רצופות... כל פעם 10 דקות, כן?
ושירים של ליבז אייז אלבום השבוע: lovelorn-leaves' eys
מה את/ה שומע/ת עכשיו: love you to death-kamelot דבר טוב שקרה השבוע: הייתי במצב רוח טוב, אחרי ששבוע שעבר היה נוראי כ"כ... והמבחן בלשון הלך סביר, בוחן פתע בפיזיקה כנ"ל (סביר= כנראה לא נורא
), והמבחן במתמנטיקה הלך די טוב!
והעבודה בלה"ב קיבלה ציון מעולה! D: אבל בעיקר המצב רוח הטוב
דבר רע שקרה השבוע: אני עייפה... ישנתי הליה 12 שעות... צוות כתיבה משתלט לי על החיים. מצד שני, מצחיק שם
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ... אני מניחה שיהיה מגניב. כמו תמיד
אתר השבוע: - מאכל השבוע: חדר אוכל. איכ.
ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: למי יש זמן לדברים האלה?
תמונת השבוע: אני צריכה איכשהו להשיג את תמונת העץ-חד-מולד העלוב שלנו
לקחנו כיסא, שמנו עליו עציץ-נוטה למות, על העציץ שמנו גומיות קטנות וצבעוניות (לשיער
) ופיזרנו כאלה עיגולי נייר קטנים שנשארים מדפים מחוררים, ושמנו על הכיסא את כל החיות הפרוותיות שיש לנו בחדר, כולל את עכברי המחמד שלנו- הלורד והרוזנת מרקר. (הכל בובות, כן?
) מה עם ציטוטים? היו השבוע מלא ציטוטים חרמניים באדיבות המורים שלי
המורה להבעה (שידוע כאיש מטריד) סיפר לנו על ההבדל בין "עוסקים" ו"מתעסקים". "ספרים לא מתעסקים, ספרים עוסקים. להתעסק זה מה שבני זוג עושים (
). אני למשל. אני עוסק בהוראה, ומתעסק עם אישתי" אאעעעעעעעעעעעעעעעע
TOO MUCH INFORMATION! והמורה ללשון מסבירה על משמעות של בניינים- הדדיות: "להתחבק, בניין להתפעל, אני מחבקת אותו, הוא מחבק אותי, ואני לא אמשיך כי מכאן זה יכול רק להתפתח......."
ולגבי שומעי טוקיו הוטל- אין באמת טעם להתעלל בהם. אין עושים את זה מספיק טוב לבד