The Silent Weekend

theEscapist

New member
יופי של שבוע../images/Emo9.gif

ולגבי שומעי טוקיו הוטל- אין באמת טעם להתעלל בהם. אין עושים את זה מספיק טוב לבד
. (לשמוע טוקיו הוטל מרצון חופשי??) שיר/י השבוע של ווית'ין: caged. פשוט שיר טוב. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אממ... GLS.... אני מסוגלת לשמוע אותו 3-4 פעמים רצופות... כל פעם 10 דקות, כן?
ושירים של ליבז אייז אלבום השבוע: lovelorn-leaves' eys
מה את/ה שומע/ת עכשיו: love you to death-kamelot דבר טוב שקרה השבוע: הייתי במצב רוח טוב, אחרי ששבוע שעבר היה נוראי כ"כ... והמבחן בלשון הלך סביר, בוחן פתע בפיזיקה כנ"ל (סביר= כנראה לא נורא
), והמבחן במתמנטיקה הלך די טוב!
והעבודה בלה"ב קיבלה ציון מעולה! D: אבל בעיקר המצב רוח הטוב
דבר רע שקרה השבוע: אני עייפה... ישנתי הליה 12 שעות... צוות כתיבה משתלט לי על החיים. מצד שני, מצחיק שם
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ... אני מניחה שיהיה מגניב. כמו תמיד:) אתר השבוע: - מאכל השבוע: חדר אוכל. איכ.
ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: למי יש זמן לדברים האלה?
תמונת השבוע: אני צריכה איכשהו להשיג את תמונת העץ-חד-מולד העלוב שלנו
לקחנו כיסא, שמנו עליו עציץ-נוטה למות, על העציץ שמנו גומיות קטנות וצבעוניות (לשיער
) ופיזרנו כאלה עיגולי נייר קטנים שנשארים מדפים מחוררים, ושמנו על הכיסא את כל החיות הפרוותיות שיש לנו בחדר, כולל את עכברי המחמד שלנו- הלורד והרוזנת מרקר. (הכל בובות, כן?
) מה עם ציטוטים? היו השבוע מלא ציטוטים חרמניים באדיבות המורים שלי
המורה להבעה (שידוע כאיש מטריד) סיפר לנו על ההבדל בין "עוסקים" ו"מתעסקים". "ספרים לא מתעסקים, ספרים עוסקים. להתעסק זה מה שבני זוג עושים (
). אני למשל. אני עוסק בהוראה, ומתעסק עם אישתי" אאעעעעעעעעעעעעעעעע
TOO MUCH INFORMATION! והמורה ללשון מסבירה על משמעות של בניינים- הדדיות: "להתחבק, בניין להתפעל, אני מחבקת אותו, הוא מחבק אותי, ואני לא אמשיך כי מכאן זה יכול רק להתפתח......."

נו אימויים אוהבים לסבול../images/Emo98.gif

(>*סתם*<. לכל מי ששומע אותם
) מסכים בקשר ל-GLS
אפשר לשמוע אותו כל היום והוא עדיין ישמע מדהים באותה מידה

Ice Queen 7

New member
הציטוטים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אצלנו היה משהו דומה, רק אולי קצת פחות מטריד XD מורה אחד צעק על מישהי שאם הפלאפון שלה יצלצל בזמן השיעור היא תעוף החוצה, היא אמרה לו "אל תדאג זה על רטט" והוא ענה "אה, זה עושה לך את זה?" ס_ס

../images/Emo183.gifXDD

המורה שלי לגיאוגרפיה חילקה טופי: "אני לא אגיד לכם למצוץ בשקט. למדתי שבכיתות ט' אסור להגיד את זה"

מרוצה מרוצה../images/Emo22.gif../images/Emo8.gif

אבל הייתי בטוח שיהיו לי יותר הודעות השבוע
נו מילא
שיר/י השבוע של ווית'ין: TTBTR
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הממ הרבה של נייטוויש.. בעיקר DCOW, PH, TS,TPATP ואמאראנת'. אלבום השבוע: וואנס ללא ספק. מה את/ה שומע/ת עכשיו:בדיוק נגמר higher than hope
דבר טוב שקרה השבוע: הממ לא זכור לי משהו טוב בצורה יוצאת דופן שקרה השבוע.. אבל היה שבוע נחמד
דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: וואי שאני אצליח ללמוד לכל המבחנים >< אתר השבוע: http://www.myspace.com/sanctimoniaband זאת הלהקה של החברים שלי, והם ישמחו אם תיכנסו ותגיבו
מאכל השבוע: תפו"א אפוי ספר השבוע: אנטיגונה והארי פוטר והנסיך חצוי הדם סרט/סדרת השבוע: המומינים
עשיתי מרתונים של זה
אני אשכרה עדיין מסוגל להינות מזה.. ואפילו היו שם כמה בדיחות ממש טובות
>< המשך סופ"ש נעים לכולם

Ice Queen 7

New member
../images/Emo19.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Kamelot - Until Kingdom Come אלבום השבוע: Kamelot - The Fourth Legacy מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: פסנתר! וכמעט סיימתי את הLyrics Project באנגלית, עשיתי על Beauty of the Beast ויוצא טוב
דבר רע שקרה השבוע: בי"ס, יש לי יותר מדי דברים להשלים השבוע וביום רביעי יש בגרות באזרחות
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים עם אזרחות! אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: לא המשכתי בכלל את הארי פוטר השישי, השביעי עדיין מחכה X_X אז "אופטימיות נצחית" של לני רביץ סרט/סדרת השבוע: חברים, מכושפות תמונת השבוע:

בהצלחה../images/Emo24.gif

אזרחות נשמע כזה מקצוע מקולל.. למרות שאני בספק אם הוא מקולל יותר מאלקטרוניקה תקבילית

למעלה